Látta már Feriné igazán erőszakos fejét? Itt a legdurvább fotó! Ez tényleg nem semmi! – ezzel a címmel posztolt képet a DK miniszterelnök jelöltjéről a Mindenszo nevezetű zuglap.

"Olyan mint Hitler" – Erőlködve gyalázza Dobrev Klárát a kormánybarát zugportál

Lenin Fiúk – mondják harsogva, majd megállítják saját igazukat, hogy úgy beszélnek, mint az 1919-es bolsevikok.

Ahogy hadonásznak, mint a nácik. Feri mindig úgy hadonászik, mint Hitler. Feriné meg olyan frizurát hord, mint Hitler.

- emlékezik meg a lap.

Most pedig előkerült egy friss fotó Ferinéről. Egy egészen elképesztő, erőszakos, durva fotó. Ebben a fotóban benne van minden.

- teszik hozzá. 

Nem mintha sokat lehetne várni egy olyan sajtóterméktől, amelyen a Külföld és a Belföld rovatok mellett van Invázió rovat, és Liberális-agyhalál rovat is. 

Az a szerkesztőségről semmit tudni, mert a portálnak nincs fellelhető impresszuma. Ennyit a törvénytiszteletről:

az impresszum megjelenítése médiatörvénybeli kötelezettség.

Erre az impresszum nélküli Minden Szó vígan onthatja magából a szennyet, a Médiatanács nem lép.

Címlapfotó: MTI fotóbank

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
"Olyan mint Hitler"
Dehogyis. Olyan, mint kúrcsány feri transzvesztita változata.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
A szekesztőnek nem ártana O1G képeket nézegetni az elborzadás miatt!!! Na azok az undorító képek ám!!!
tudode
Olyan megalázó mikor az minősítteti a nála klasszisokkal felkészültebb ellenfelét, ellenségként, ki
.
ORBÁN MENTÁLIS BETEGSÉGEI! VIDEÓBAN LEPLEZTE LE A PSZICHOLÓGUS A MINISZTERELNÖKÖT!
thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=6112&fbclid=IwAR2KvB9GUdyExORD4ik2C6ZHlxQi3YvqIC-p3--M9UDdQBCtPnYfrnJD9bQ
,
---- ORBÁN MIN IDEGESKEDIK? (PARÓDIA)
www.youtube.com/watch?v=tp486MxQETg&t=72s
-------------------------
.
Előfordulhat az is, hogy a kedves vezető nem vonahtó felelősségre mentális állapota miatt!
justhpeter
Ebben a kultúrális hátsó-balkáni közegben ez természetes viselkedés. A másik oldal az, hogy melyik csoportnak van vesztenivalója.
Peller Anikó
@sgl: Ittenem megest meggyütt ez a húgyagyu halfasz!
Hatásos, jó reklámot csinál a fidesznek: iylen hülyékkel van tele!!.

Itt a halfasz itt van újra
a fidesz balfasz seggnyalója,
unortodox reklám arca,
Szaros a szájklavija túrája
menjen a büdösch picshába,
a geczi a sarkon várja
egy kőkemény szopásra.

Jó reklám a fidesznek egy ilyen kretén.
Eladott Ország
"Amikor Orbán cselédei arról habognak, hogy az ellenzék örül mindennek, ami rossz az országnak és sír akkor, ha valami jó történik, akkor semmi mást nem tesznek, mint ócska, geci hazugságokat terjesztenek azért, hogy még több előnyt kisajtolhassanak ebből a szerencsétlen országból és annak lakóiból. Az ellenzék éppen úgy ebben az országban él, mint az országrontók, az ellenzék tagjai ennek az országnak a polgárai és nincs senki, akinek joga lenne ilyen aljas módon ócsárolni őket. Főleg nincs joga ehhez az élősködő, haszonleső szemétládáknak, akik bármiféle saját teljesítmény nélkül pöffeszkednek olyan hivatalokban és olyan pozíciókban, ahová a tulajdon eszük és képességeik alapján a büdös életben nem juthattak volna. A tököm tele van már ezzel a mocskos, hazug, mindenki ellen hörgő bandával. Ezek semmi mást nem tesznek, mint egyetlen gátlástalan bűnöző érdekében mocskolódnak és tartják a markukat a jutalomért. Sem erkölcsi, sem semmilyen alapja, főleg joga nincs egyetlen szarházinak sem ahhoz, hogy pofátlanul köpködjenek bárkit, aki élhető országot akar, akinek nem az a célja, hogy szétrabolja a tulajdon hazáját. Mikor lesz már elég ezekből a tetvekből? Ha itt valaki rombolja az országot, azok éppen ők. Szenilis vén hülyék és eleve gerinc nélkül született ifjú törtetők állnak hadrendbe a gazdájuk és a tulajdon reménybeli karrierjük érdekében és leszarják, hány család, hány generáció pusztul bele az ő feneketlen mohóságukba."
mindenszo
Ezt a propeller benézte bizony! ÍME A MINDENSZO.HU VÁLASZA:

Agyhalál – A propeller.hu nevű zugportál azt hazudja a mindenszo.hu-ról, hogy nincs impresszumunk! Pedig van! Íme…

mindenszo.hu/agyhalal-a-propeller-hu-nevu-zugportal-azt-hazudja-a-mindenszo-hu-rol-hogy-nincs-impresszumunk-pedig-van-ime/

Puszi nektek!
CsipkeRózsa
@mindenszo: A minden szó nem igazán blogként jelenik meg, úgy tálalja hazug, rágalmazó írásait, mintha egy lap volna. Egyébként teljesen mindegy, ha az írásai kimondottan lejárató, hazudozó, uszító hangon tudnak csak megjelenni.
kereső
A face az "impresszum"? Mert egyebet nem találok, ill. még annyit, hogy iratkozzak fel a hirlevélre. (nem ettem meszet).
Ha a médiatanács tényleg úgy itéli meg, hogy ez egy "blogoldal", akkor nem tartják be a média törvényt.

Igazolódni látszik a küszöbrádió hire, hogy azért néznek félre, mert ez egy oroszok által fenntartott dezinformációs- hazug média szenny!
kereső
Ja, nekem éppen orbán kapcsán szokott de ja vu érzésem lenni, amikor az intézkedésit olvasom- a "nemzeti konzultáció" is ilyen, hitleri- goebbelsi találmány.
mindenszo
@kereső: kicsi csillag, görgess le, ott van: kapcsolat, impresszum, adatvédelem. :)
mindenszo
@CsipkeRózsa: mutass egyetlen hazug, rágalmazó írást tőlünk...
kereső
@mindenszo: legörgettem. Ott van a szó"impresszum", csak éppen azt nem tartalmazza, amit kéne- irjon nektek setét lajos!
Namely
"Olyan mint Hitler"
Dehogyis. Olyan, mint kúrcsány feri transzvesztita változata.
surdilloFUJT
@Pegero: @Pegero: @Namely: Látszik,hogy titeket egy beteg szamárcsődör szart ki,mert ilyen torz gnómok nem születnek normálisan!!!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 20:16 ☻
Trump oklevél.
i.imgflip.com/49nk2g.jpg
Te csak a fidesz gazdidat kényeztesd
i.imgflip.com/4qp6rk.jpg
verőce21
Van némi diszkrét bája, amikor Feriné, az Apró-klán tagja, Gyurcsány harmadik felesége, eltorzult arccal kiejti a száján, hogy "féktelen kormányzati korrupció"! :)
ómió
Sztálin efftárshoz, azért, sokkal közelebb áll! Már csak ideológiailag is!
fűre lépni szabad
@mindenszo: Kijöttél a fényre? Most basztad el !!!
vacsi
Őket nem kell gyalázni, eléggé lejáratták már saját magukat.
csak úgy....
akiknek csak a külsö fontos,azok hurcolják el orbánt a sch.norbihoz,aztán plasztikai sebészhez és végül egy rendes szabóhoz! :)
Namely
@csak úgy...: ezen kellene inkább röhögni, de a Propeller nem véletlenül nem hoz le egy dk-programot elemző cikket (a legfrissebb amúgy is 2017-es):
dkp.hu/rolunk/program

De van itt pártcél is, indulhat a röhögés:
dkp.hu/celjaink
gina
@Namely: Hitler az a szemét mocskos aljas cigányotok OV, minden cselekedete ugyan az, nézd meg te proli az irodáját, de ahhoz is agytalan vagy te szemét fidesz seggnyaló
gina
@sgl: Te szar fidesz segg tünj a fenébe és ne ugass itt, analfabéta proli
Pipás
Értelmes, okos nő. Jó miniszterelnök lenne belőle.
karma1
@mindenszo: Nyugi, ahova ti betehetitek a labatokat - igy a Propira is - az mindegyik szennyoldal - de mi megszoktuk, mert 10 eve nem volt meg a Propi a fidesz hangulatjelento helye, hanem normalis kozossegi oldalkent mukodott. Nehany eve a futyi$$ levette a modikat, adminokat errol az oldalrol, igy kerulhetett be a rengeteg troll, szexhirdeto, es mindenfele ketes oldal is, mint pl. ti is! Amiota a futyi$$ reszketve olvassa a propin a felhaborodott velemenyeket,- amit az aljas trollokra szoktunk reagalni - azota a PC-m McAfee/WebAdvisor vedelmem allandoan le akarja tiltani az oldalt, mint "Not secure" oldal, ami tele lehet virussal IS. A trollokat raengedtek az oldalra, akik benyalnak egyet - jo penzert - a fo"ninek, amire nehany ellenzeki kommentelotarsunk sajnos ugrik - nem kene! - es ebbol maris tudjak, hogy az atlagnep hogy is gondolkodik a mocskos NER-rol! Ezert kuldhetsz be te is ilyen szemet cikket, es ezert az egyik fo fideszes troll lehet a legnepszerubb a lajkjaival. Ha a trollokat itt nehanyan nem etetnek, azok melo hianyaban mar regen tokon lottek volna magukat, de sokaknal elszakad a cerna. Nem baj, ugyse csinalhatjatok ezt mar tul sokaig, akkor majd ti ovatosan atvaltoztok a Jezusszive egyhazi blogga, egesz nap egyhazi zeneket es tartalmakat porgetve... Minden diktator-tamogatobol ilyen modon lesz partizan.
Bástya Béla Elvtárs
@Horizont: Semmi gond! Tévedni emberi dolog! Legjobb forrás a Wikipédia...
Havanagi
@Namely: nagyon féltek tőle g@cik? Van is miért,vége lesz a hatalmatoknak.Ezért kellett blokkolni az előválasztást is,retkek?
simmering73
@Horizont: @karma1: Igazatok van. Valamikor a stop.hu-n kezdtem, de az valamiért megszűnt. Én ha igazán ki akarok kapcsolódni, a székelyhont olvasgatom. Ott van ízes, magyar újságírás és ami a fő, gyakorlatilag politikamentes. És ez felüdülés, kikapcsolódás számomra.
telegdilaci
Nagy az Isten állatkertje,hogy találnak ki ennyi baromságot,ezek a félnótások,jobb lenne a korrupt,futóbolond vezérükkel,foglalkoznának,hogy vágta zsebre tette tönkre,az Országot! arra is gondolhatnának a Gyurcsányozás közben hogy Ő már azelőtt milliomos lett és Bajnai Gordon is mielőtt Miniszterelnök lett Orbán és családja meg a haveri kör az Orbán kormányra kerülése után lettek milliárdosok!
karma1
@Horizont: Nekem ad egy gyors lapszemlet - irott sajtohoz csak ugy jutok, hogy kikuldik nekem 3-4 havonta a Hocipoket, ES-t, Magyar Narancsot, de ezekbol nem tul sokat, mert inkabb a Hocipot gyujtom.
Igen, a regi Propinak volt hangulata, de sajnos mar nagyon sokan elhunytak - de olyanok is vannak, akik megcsomorlottek teljesen a trolloktol, a rendkivuli szabadossagtol - engem viszont a legjobban a cenzura bosszant - mar semmifele baloldali dolgot nem lehet bekuldeni, viszont megtudhatom, hogy der heninek uj melle van, es hogy a palvin barbi most epp a Hamiltonnal vagy a Neymarral kavar. Vagy hogy szinetar dorika megint feltett egy bubajos kepet a kis Benikerol. (Amin aztan latsz egy bojtos sapkat meg salat, na meg anyuka friss sminkjet, amint vezeti a BMW-jet...
Ezzel azert mar elegge tele van a padlasom, ugyhogy en sem nagyon jovok ide mar... Pedig van egypar nagyon jo fej, igy, ismeretlenul is ismerosen... nekem pl. Te, aki az elso ember voltal, aki valaszoltal aranyosan az elso kommentemre, hihihi...:)
Namely
@Havanagi: "nagyon féltek tőle g@cik? Van is miért,vége lesz a hatalmatoknak."
1. Mosd ki a szádat szappannal.
2. Ha valaki kritizálja a szánalmas haladóbalos majmaitokat, akkor az attól még nem lesz fideszes.
3. Örülök, hogy már most tudod, hogy vége a Fidesz hatalmának. Ha jól emlékszem, ezzel volt tele minden haladó fórum és cikk 2018-ban is.
"Ezért kellett blokkolni az előválasztást is,retkek?"
Ha valóban a Fidesz tette volna, akkor nem blokkolja, hanem pl elintézi, hogy a fenti transzvesztita legyen a jelölt, ugyanis megosztó a személyisége, tehát kevesebben szavaznak át rá, mint pl egy Márki-Zay-ra. Ezt az utolsó mondatot kár volt leírnom: úgysem érted meg. Túlságosan ostoba, műveletlen senki vagy hozzá.
Namely
@gina: "Hitler az a szemét mocskos aljas cigányotok OV"
Annyira jól tolod ezt a zavaros nácizó, náci orbánellenességet, hogy ezzel egy egész évfolyam pszichiátert el tudnál látni szakdolgozat-témával. :D
", minden cselekedete ugyan az, "
ugyan az, vagy ugyanaz? Az előbbi csak hiányos, az utóbbi viszont holokauszttagadás. :D
"nézd meg te proli az irodáját, de ahhoz is agytalan vagy te szemét fidesz seggnyaló "
Mármint kinek az irodáját? Hitlerét, vagy Orbánét? Melyiket? :)

Fogadjunk, hogy te valami bullshit-generátorral dolgozol, ezt szerintem egy marék gyógyszerrel sem lehet véghezvinni.

:D
Namely
@Eladott Ország: bocs, nem nézem meg a linkelt hazug képeidet, kezeltesd magad, gyogyós.
Namely
@Eladott Ország: @Eladott Ország: bla-bla-bla-bla :D gyogyós nyugger :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.