Sokan vannak a szobában, egy másik szerint hideg az étel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
Na, már készítik elő a terepet, hogy tovább menekülhessenek oda, ahol több a zsozsó.
kereső
@Namely: Hú, de qrva okos vagy! Ha igy van, akkor orbán miért vezényelte a magyar katonákat "megszállóként" Afganisztánba? He???
Namely
@kereső: 1. Amikor nem tudsz mit felelni, miért jössz mindig azzal, hogy "Orbán"? De ha már itt tartunk, akkor 2003-ban kezdődött a magyar misszió, tehát helyesebb lenne a kérdésed úgy, hogy "Medgyessy Péter miért vezényelte..."
Ja, az már annyira nem haladóbal-konform.
2. Amúgy azért, mert -sajnos- tagjai vagyunk a nato nevezetű szervezetnek. A nato meg azért ment oda, mert ha jól emlékszem Afganisztán menedéket nyújtott egy olyan fazonnak, aki több támadást is végrehajtott az USA ellen és nyíltan dzsihádot hirdetett a "keresztesek" ellen. Tehát oda kellett volna menni, szarrá bombázni mindent és eljönni.
Málna
@kereső: 08:16 És a segítségükért cserébe megmentettük az életüket. Aztamindenit!...
kereső
@Namely: Akkor még rosszabb a helyzet. 17 év! segitség- 3.hónapnyi ellátás.

2001.09.11- osama bin laden+talibánok/ miattuk vonult be az USA+ NATO.
Most olvasom, hogy 10 millió gyrmek éhezik Afganisztánban- az usákoknak még ki sem hűlt a helyük. Igaz, hiányzik az a napi 300 millió dollár, amit rájuk költöttek, amig ott voltak. Na de majd jóllakatják őket a talibánok- ha mással nem heroinnal, ha már annyira szeretik őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.