Először kinyírta az állam a munkáltatói pénztári befizetéseket a teljes adóztatással, most pedig számon kéri a pénztárakon, hogy nem elég ügyesek a tagtoborzásban. Tény, hogy egyre öregszik a pénztári tagság, és szükség lenne a fiatalok bevonására. Csakhogy ehhez a munkáltatókra is nagy szükség lenne – hangzott el a tegnapi Pénztárkonferencián.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Csókoljátok meg az ukrán nyugdíjcsalókat is akik a szarbángeci migránsai.
Néro
Bukóban az IS. Itt most csak a Fityma létforma a nem bukó. Ma. A ma meg múlandó.
kissé felnőttem
meg a munkaképes fiatalokat NEM elüldözni mert ugye 1928-29- ről azt irta akkor a költő " kitántorgott Amerikába másfél millió emberünk " 600, ezer elment eddig, és nem fog a folyamat megállni mert ugye itt csak a hurok szorul azok nyakán akik bérből élnek , vagy bérrabszolgák a multiknál. olcsó jános módon.
Sámannus
Csókoljátok meg az ukrán nyugdíjcsalókat is akik a szarbángeci migránsai.
Nessy
Nálunk lassan nem a migráció, hanem az emigrálás lesz a probléma! Jó, most még jönnek az ukránok, de a többi "hű magyar" otthon már többet keres, hacsak nem Orbán hűséges barátja! Akkor megkap a kulturális élet tönkretételéhez milliárdos állami, önkormányzati vagyont, pénzt, hatalmat!
kulabombaafityiszre
Először ellopták zsarolással a 3000 milliárd magánnyugdij pénzt azon a címen,hogy megvédik a nyugdíjakat,most meg pofátlanul ugatják,ha jó nyugdíjat akarsz akkor gondoskodj magadról.
A birka fideszes nép meg tapsol hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.