„Hogy lehettek ilyen álszentek?!” – szól Ujhelyi közleménye.

A Fidesz leszavazta a nők elleni erőszakkal szembeni hatékonyabb fellépést, mire Ujhelyi István keményen kiosztotta őketFotó: MTI/Kovács Attila

Az atv.hu szerint az Európai Parlament eheti, strasbourgi plenáris ülésén szavaztak arról az állásfoglalásról, amely sürgeti az online és a valós világban történő, alapvetően a nők ellen irányuló erőszakot, valamint azt, hogy az Európai Bizottság vegye fel a bűncselekményi tényállások közé a „nemen alapuló erőszakot” új területként, vagyis minősüljön Európa-szerte bűncselekménynek a nemi alapon elkövetett erőszak.

Nem lehet vita tárgya, hogy meg kell fékezni a nők elleni erőszakot, ezügyben közös normákra és büntetőjogi tényállásokra van szükség

– írja Uhhelyi, akit elmondása szerint „mérhetetlenül elszomorított”, hogy „a Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői a szélsőségek csekély táborát gyarapítva képesek voltak erre nemmel szavazni”.

Persze ez az álszent magatartás tulajdonképpen beleillik az eddigi irányvonalba: pontosan tudjuk, hogy a NER tudomást sem vesz a nők elleni erőszakról, támogatja a »vak komondorokkal« takaródzó erőszaktevőket, tudatosan gátolja az ez ellen fellépő isztambuli egyezmény elfogadását. Most pedig nyilvánvalóan csak azért, mert a mostani állásfoglalásban is szerepelt az utóbbi egyezményre való hivatkozás, valamint az áldozati kör felsorolásában az LMBTQ-emberek is szerepeltek, azonnal kigyulladt a fideszeseknél a piros lámpa

– szól EP-képviselő bírálata.

Forrás: atv.hu
Fotó: MTI/Kovács Attila

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Orbáni jogállamban természetes a nők elleni erőszak! Különben sem érnek rá ilyen pitiáner dolgokkal foglalkozni, mint a családon belüli erőszak, feleség, nagymama, barátnő meggyilkolása, bántalmazása akár hozzátartozó, akár idegen részéről! A híveket az amúgy sem zavarja! Most el vannak a foglalva a "buzikkal"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Mi a gond? A fideszesek pusztán csak következetesek (ritka eset). Ez esetben is pontosan annyiba veszik a nőket, mint úgy általában az összes többiben. Másod- de inkább harmadrangú állampolgárnak tartják őket, örüljenek hogy még nem lökik arrébb az utcán.
Érjék be a három K-val.
(fideszeseknek:. Kinder, Kirche, Küchen)
Persze, azért akad néhány. Csak azok a megfelelő családba születtek vagy mentek férjhez.
gina
@Shikari: A legalja szemét kis proli vagy . hogy mersz itt ugatni te kis beteg román cigány fattyú?
gina
@ómió: Ki hülye?? te te kis szar senki a kocsmádban pofázz IQ nulla
gina
Fidesz egyenlö pedofilok melegek himringyók soraival, ez telik ki csak tőlük
bence
@csak úgy...: ! Olyasmire ő sohasem vetemedne !
ómió
@gina: A Fidesz egyenlő...? A "prájdotokon, akkor, ugye, azért a tetübolsi bandád feszít közöttük? Látom, a trippelkúrád sikertelen volt, hisz egyre idiótább vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.