Junghausz Rajmund, Újbuda fideszes önkormányzati képviselője csütörtökön posztolta a „bemutatós” fotót, ami azonnal bejárta a sajtót. Most kommentálta a képet. 

Megszólalt a Fideszes politikus, aki bemutatott az ARC-kiállításon – Ezzel indokolta a gesztustFotó: Junghans Rajmund/Facebook/24.hu

Junghausz a 24.hu-nak nyilatkozott, miután feltartott középső ujjal fotózta magát az ARC-kiállításon, amelynek idén a XI. kerületi Bikás park ad otthont. 

Nem az LMBTQ-közösségnek, hanem kizárólag Barabás Richárd alpolgármesternek mutattam be.

Fontos volt, hogy tisztázza a helyzetet, a képhez fűzött megjegyzése ugyanis így szólt:

Újbuda nem a privát homokozód, nem arra való az önkormányzat, hogy a szexuális orientációddal szórakoztasd a választókat.

Ebből pedig nem volt egyértelmű, hogy kifejezetten az alpolgármesternek szólt. Junghausz most már elismerte: a direkt megválogatott sértő szavak mégis félreértésre adhatnak okot. Nem számított arra, hogy a bejegyzés országos nyilvánosságot kap, ezért szerinte a megfogalmazásban nincsenek benne azok a részletek, amelyeket egy kívülállónak is tudnia kellene ahhoz, hogy megértse az indulatos bejegyzés hátterét – írja az esetről a 24.hu

Junghausz elmondása szerint Barabás Richárd alpolgármester rendszeresen hoz a kerület nevében vagy a kerület egészét érintően olyan döntéseket, amelyekről a testület nem szavazott. Ilyen volt például a szivárványos zászló kitűzése is. A fideszes politikus közölte, a focistadion közönségét két csoportra, rasszistákra és szivárványosokra osztó plakát ügye is hasonló.

Forrás: 24.hu
Fotó: Junghans Rajmund/Facebook/24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
RajdMUNKA (az nyema)! Inkább dugd a seggedbe az ujjad, mert reumás. Sokat ittál, reszket a kezed és rá ment az agyadra. Baromarcú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.