Csordás Anett Budapest 6-os választókerületében indul.

Nem hisszük, amit látunk: elkészült Csordás Anett teljes kampányvideója, amiben Szél Bernadett is rappel – videóFotó: Csordás Anett országgyűlési képviselőjelölt/Facebook

Budapest 6-os számú választókerületében négy jelölt indul az ellenzéki előválasztáson. A DK Manhalter Dániel kommunikációs tanácsadót indítja, a Párbeszéd és az MSZP Jámbor Andrást, a Szikra Mozgalom jelöltjét támogatja, a Jobbik az LMP-s Demeter Mártát, a Momentum pedig a C8 jelöltjét, Csordás Anettet. 

Ebben az időszakban – pár nappal az előválasztás kezdete előtt – már mindenki úgy kampányol és hívja fel magára a választók figyelmét, ahogyan csak tudja. Csordás Anett például azzal, hogy rapvideót forgat.

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Szél Bernadettet rap-kampányoláson kapták a 8. kerületben. Most pedig az is kiderült, hogy ez egy kampányvideó előszele volt, amit most Csordás közzé is tett a közösségi oldalán. Íme:

Fotó: Csordás Anett országgyűlési képviselőjelölt/Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@KisTehen: Megnéztem, nem táncol benne. És Orbán sem nyalogatja a száját, babrálja a ruháját kényszeresen a videóban, de a teste sem rángatózik, mint egy idegbetegnek!
Pálinkás Pál
nos...azt kell mondjam ...az ellenzéket is el kéne tüntetni orbánékkal együtt..ez a giccsdal a gyengeelméjűeket célozza meg...szomorú hogy mindkét oldal ebben látja a szavazórétegét...mi lesz még tavaszig?...
ómió
És rappelésben is olyan jó, mint hazudozásban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.