A tanárok és diáktársai is részt vettek a szertartáson.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Szülőket börtönbe, a zaklatókat javítóba plusz kényszermunka.
Havanagi
Borzasztó,ami történt.Szép fiatalnak így kell elmenni az esztelen,állatias társai elől?!Nyomoroncok számomra,az biztos,hogy kitiltottam volna őket a temetésről!Erre egyszerűen NINCS BOCSÁNAT!
Csak had nyomassza őket egy életen keresztül a tettük következménye.Egyetértek:szülőkkel együtt kölykeiket is börtönbe csuknám.
csak úgy....
@division: a szülök szerinted miben bünösek? akik ledolgozzák a napi 10-12 órákat + hétvége ,azok szinte nem is ismerik a kölkeiket.
division
@csak úgy...: A gyerekek 99% - a a szüleik tükörképei. Ne is próbálj meggyőzni az ellenkezőjéről, mert csak felesleges köröket futnánk. Akinek meg nincs ideje gyereket nevelni, az ne is próbálkozzon meg vele.
Havanagi
@csak úgy...: a szülők abban bűnösek,hogy nem nevelték jóra a gyerekeiket,vagy nem mutattak jó példát,hagyták őket vadon felnőni és úgy látszik a génekben sem hordoztak semmi emberit.
A szülő felelős a gyerekért,aki ezt nem vállalja ne szüljön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.