Igazán jól sikerült időzíteni, ez akár nyomhatott is volna a latba az előválasztás során, ha nem kellett volna leállítani... 

Befejeződött a Rákóczi út és a Nagykörút csomópontjában az aluljáró-szigetelési munka. A tervezettnél 10 nappal korábban, szombaton véget ért a nagyobb forgalomkorlátozás a kereszteződés és közvetlen környezetében – írja a 444.hu.

A vártnál hamarabb, már mától megszűnik a forgalmi korlátozás a Blaha Lujza térnél

Fotó: Wikipedia

Ennek köszönhetően – július közepe óta először – a csomópont ismét bővített sávkapacitással működik, a Rákóczi úton mindkét irányba három sáv (két forgalmi sáv és egy buszsáv), a Nagykörúton pedig két-két sáv járható. A Nagykörúton az őszi szünetig szűkített forgalmi sávokon halad a forgalom, mert a munkák még tartanak a szegélyek mentén, de a korábbi – a csomóponti munkák megkezdése előtti – közúti kapacitás újra biztosított.

Emellett a nagykörúti lámpaprogram hétfő hajnaltól ismét a régi lesz, a villamosbarát programozásnak köszönhetően előnyben részesülnek a közösségi közlekedés kötöttpályás járművei. A csomópontban és annak közvetlen környezetében a forgalomkorlátozás feloldása után – várhatóan november végéig – már csak az őszi szünet idején várható a kereszteződés egészét érintő korlátozás. Ekkor fejezik be a csomópontban az útburkolat végleges kopórétegének felvitelét.

Forrás: 444.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ugye, ugye, csak seggbe kell rugdosni...
rokker33
@vacsi: Elég baj hogy csak akkor siettetik a munkálatokat, mikor szólnak érte a polgárok. Már csak a munka minőségére vagyok kíváncsi, hogy megfelel e a minimális követelményeknek...Van egy tippem ,de inkább nem részletezem...
csak úgy....
...bezzeg tarlós efftárs alatt,ment minden mint a karikacsapás! :)
Nessy
@vacsi: Légy szives "rugdosd seggbe" az M0-s híd körüli pancserokat is! Igaz, az állami beruházás, ott mások a határidők, és a számla végösszegek, mint a vállalás!
namihami
Micsoda?!?! Hogy előbb lett kész?!?! Pedig még mennyi cikk és médiahír jelenhetett volna meg erről (is)! Méghogy előbb kellett befejezni? Hát persze, hogy ez is a Karácsony (és persze a Gyurcsány) hibája. (és Soros)
Indítsunk Békemenetet, mert ez mégis felháborító!
Hajrá magyarok, hajrá Magyarország---ugye jobbosok? Most lehet ismét keverni a fideszbalhét. Csak a kavarás iránya ebben az esetben fordított.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.