A miniszter szerint fontos tudni, honnan származunk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Novák te meg a gazdág Belzebúbtól származtok, az biztos.
Nessy
Már ki is tüntették, aki elmondta! A világűrből jöttünk, székely kapun keresztül! Talán ezért van egyik másik kormánypárti politikusunk, hívek fejében "űr, mérhetetlen űr".
RonaGyuri
Katyinka szerint dolgozik

hogy ez dolgozásnak nevezhető-e azt nem tudom, de hogy az hogyanra igencsak sok és kiterjedt válaszok érkeznek az egyértelmű

A minap Novák Katalin, a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Zala Megyei Önkormányzat megyenapi díjátadó ünnepi közgyűlésén szónokolt.
Már az is mókás volt, hogy arról elmélkedett, hogy: „Ha tudjuk, hogy honnan indultunk … ”. Nos az ezt követő süketelés érdektelen, de abban igaza van, ha tudnák (ha nem próbálnák szóban tagadni és tettekben okadatolni), hogy honnan indultak: „műveletlen és ócska, de arrogáns paraszt-suttyó komcsi bagázs”!
Ennél már csak az érdekesebb, hogy a derék index.hu szerint Katyinka arról vallott, hogy „miért dolgozik a kormány”! =))
Nos ami azt illeti a miértre is vannak tippjeim (ha és amennyiben a tetteiket dolgozásnak lehet nevetni), de a hogyanra arra konkrét példáim vannak szép számmal. Csak kettő a legfrissebbek közül:
„Kedd este jelent meg a Magyar Közlönyben Orbán Viktor aláírásával az a kormányhatározat, amivel a kormány több mint 14,7 milliárd forintot dobott szét fideszes vezetésű fővárosi kerület között.”
illetve
„A XIII. kerületben, egy telken egy olyan épületet akartak felhúzni, ami szembement a kerület építési szabályzatával, mivel jóval nagyobb lett volna a megengedettnél … szeptember 6-án megjelent egy kormányhatározat, ami nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította az ingatlanfejlesztést … így még az eredeti elképzelésnél is hatalmasabb lehet ”! =))
Nyugodtan hozzá tehetném, hogy no comment, de az Angyalföldi mókához a „meghosszabbítom Bicskéig” nagyon odakívánkozik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.