A felvonulásra érkezők már délután három órakor elkezdtek gyülekezni a Kossuth téren Pécsett.

(Forrás: Index)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Az aberrált, beteg, deviánsok többség ellenes, mocskos provokációja a normalitás ellen.
A Mi Hazánk rendezi ezt a problémát, ha hatalomra kerül.
Magyarország a magyaroké!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Shikari:. Egyrészt, a Hitler ellenes harcban a zsidók éppúgy benne voltak, mint az oroszok, franciák, angolok, stb. Még a magyarok egy része is. Pedig mi kiérdemeltük az ""utolsó csatlós"" büszke címet. Csak a zsidóknak akkor nem volt országuk, ellentétben a többi nációval. Tehát Zsidóország, mint olyan, nem harcolhatott.
Shikari
@namihami: Most sincs. A klasszikus jog szerint a tolvajt nem illeti meg a lopott vagyon.
vacsi
@Shikari: Remélem, nem kerül hatalomra - nagy baj lehetne belőle.
vacsi
@Shikari: Így igaz: a buzikkal a legnagyobb baj a magamutogatás és a provokáció...Ha otthon, 4 fal között csinálják, senki nem szól egy szót sem.
namihami
@Shikari: 19.05: A zsidóknak előbb volt országuk (ott a mai Izrael illetve Palesztina területén), mint a mai helyzetben ottélő és államot alapító népeknek. Egyébiránt, akkor Magyarország se lenne, hiszen mi is csak a ""honfoglalás"" őta vagyunk itt. Előttünk már biztos voltak itt népek. Csak nem arra gondolsz, hogy egy töküres területre jöttünk be?
Tehát, csak attól függ a területet eredetileg birtokló népek joga, hogy meddig akarunk visszamenni az időben. mert mi ""magyarok"" (ami mára szintén igencsak kevert nép),is csupán erőszakkal területfoglalók és így országot alapítónak számíthatók.vagyunk.
Shikari
@namihami: Te most összemosod 896-ot, a honfoglalást, amikor az őseink elfoglalták Magyarország területét azzal, hogy az angolok 1947-ben átjátszották Palesztinát a zsidóknak? :-) Merész történelmi párhuzam! :-)
Arról már ne is beszéljünk, hogy a "magyarok" valahogy nem kerültek soha olyan megítélés alá, mint a zsidók. Az is érthetetlen, hogy honfoglalás ide, vagy oda, bennünket mégsem akartak kiirtani az istennek sem. Mitől van az, hogy a "magyarokban" nem az erőszakos terület foglalót látta Európa, hanem egy kultúrnemzetet? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.