A felvonulásra érkezők már délután három órakor elkezdtek gyülekezni a Kossuth téren Pécsett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
az a szomorú az egészben,hogy az idióták már ki sem látnak és rá sem látnak a valós problémákra a sok buzizás mögül!
csak úgy....
@Shikari: ha neked valaki nem tetszik,akkor ellene harcolsz és nem vele!-toxom a 3 diplomád te félnótas... :)
namihami
@Shikari:. Egyrészt, a Hitler ellenes harcban a zsidók éppúgy benne voltak, mint az oroszok, franciák, angolok, stb. Még a magyarok egy része is. Pedig mi kiérdemeltük az ""utolsó csatlós"" büszke címet. Csak a zsidóknak akkor nem volt országuk, ellentétben a többi nációval. Tehát Zsidóország, mint olyan, nem harcolhatott.
vacsi
@Shikari: Remélem, nem kerül hatalomra - nagy baj lehetne belőle.
vacsi
@Shikari: Így igaz: a buzikkal a legnagyobb baj a magamutogatás és a provokáció...Ha otthon, 4 fal között csinálják, senki nem szól egy szót sem.
namihami
@Shikari: 19.05: A zsidóknak előbb volt országuk (ott a mai Izrael illetve Palesztina területén), mint a mai helyzetben ottélő és államot alapító népeknek. Egyébiránt, akkor Magyarország se lenne, hiszen mi is csak a ""honfoglalás"" őta vagyunk itt. Előttünk már biztos voltak itt népek. Csak nem arra gondolsz, hogy egy töküres területre jöttünk be?
Tehát, csak attól függ a területet eredetileg birtokló népek joga, hogy meddig akarunk visszamenni az időben. mert mi ""magyarok"" (ami mára szintén igencsak kevert nép),is csupán erőszakkal területfoglalók és így országot alapítónak számíthatók.vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.