Gyurcsánnyal ellentétben ők munkaalapú gazdaságot építettek fel - állítja a miniszterelnök. Többen dolgoznak ma Magyarországon, mint bármikor 1990 után - írja Facebook posztjában Orbán Viktor, aki szerint ez annak köszönhető, hogy ők a "Gyurcsány-féle, munkáról lebeszélő gazdaságpolitika helyett munkaalapú gazdaságot építettek fel".

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
És mi lenne ha mindannyian rabolnánk egy, más értékeit!
,
------ HATVANPUSZTA - Az Orbán uradalom központja (részletek)
www.youtube.com/watch?v=RIlBviINVvU&t=190s
.
Szégyxentelen galeri!

.
Eladott Ország
"Ehhez képest tényleg picsa ez a 70-80 milliós Lamborghini, amivel a több tízmilliós veszteségeket felhalmozó, önjelölt üzletasszony-fánkosné, egzotikus tájakon ingben-glóriában indokolatlanul vonagló luxusceleb csapatja Budapest belvárosában ebben a nyárba hajló, globálisan felmelegedett júniusi tavaszban.
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_635/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/vajnatimea.png
Tudom, hogy csak annak nincs Lamborghini Huracán Spyder típusú autója, akinek nem tetszik, vagy már lecserélte valami jobbra.ez a kőkemény orbáni munkaalapú társadalom. Ezeket a párvenü, hivalkodó luxuspicsákat termelte ki, ezeket nyomja le a torkunkon és teszi hozzá, hogy ez így rendben van.Ez a munkaalapú hűbéri-polgári társadalom fideszül. Hogy azért fizess adót, azért húzd az igát, hogy ha epilepsziás rohamot kapsz, megehet a fene a kórház kapujában, miért nem lettél rosszul a négy fal között, ahova – ha nem agyvérzést kaptál, de ha igen, akkor is – majd másfél óra múlva talán kiér a túlhajszolt, harmadik műszakban dolgozó mentős, ha csipőprotézis kéne, akkor május 43-ára kapsz időpontot, hogy minimálbérből szüld tele a hazát Kövérnémethlászlószilárd dicsőségére, és közben nézd végig, hogy a pár hónap alatt 70 milliós veszteséggel fánkot sütő Vajna Tímea hogyan riszálja a valagát a naplementében és nyomja bele az ocsmánykék luxusautóját a pofádba."
Nessy
Ez a királyi többes nagyon bájos, egy olyan embertől, aki még életében érdemben két gazszálat nem tett! Igaz, a hazugság, lopás is munka, ha úgy vesszük.
pb56
"Orsos: Egyre többen dolgozunk" orsos !!! tudod hogy nez ki egy kapa ??? eletedben nem dolgoztal, fogd be a pofad !!!
Málna
@Nessy: Jajj, Nessykém, nem csak fizikai munka létezik. Fizikai munkát az végez, aki nem képes szellemi munkát végezni...
Málna
@pb56: Csak a kapálást ismered, mint munkát?
pb56
@Málna: Milyen szellemi munkat ??? Ez a barom orsos meg azt sem tudja csinalni !!!
kissé felnőttem
Igen 12 -től egyre vagy? egy ig ? akár a hiradó úgy letette a létrás migránsmászókás videót , ajaj akár ma lett vóna?" hej dunáról fúj a szél szegény embert mindig ér dunáról fúj a szél " pedig a videjó arról volt vala, anno Mórahalom 2015. de az oldal: dátum az ennyi volt ma, na bakker és holnapután is úgyanigy lesz ma? év hónap nap firkászok be kéne azonositani titeket is ki és miért nem akarja ismerni a dátumozást? ma is van ma holnap is van ma hát lehessen bogarászni a fejetekben?
na ez is lim-lom?
kissé felnőttem
egyre tőbben? miért te is dolgozol?
ne már . mennél vasuti kalauznak ? buszsofőrnek? kamionosnak? o meg ne sajnáljunk ?
pb56
@Málna: Hu ba meg, elfelejtettem...van agya ennek a kissebbsegi fosnak ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.