A Nagycsaládosok Országos Egyesülete a Bölcső-díj Arany fokozatában részesítette a Mészáros Csoportot a nehéz helyzetben élő nagycsaládosok nyári üdültetéséért. Az elismerést Mészáros Lőrinc vette át a NOE elnökétől a szervezet ünnepi közgyűlésén - idézi a társaság közleményét a növekedés.hu.

Kitüntették Mészáros Lőrincet a nagycsaládosok

A beszámoló szerint Mészáros cégeinek jóvoltából tavaly és idén nyáron csaknem 1200 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsalád nyaralhatott a Mészáros Csoport jóvoltából. 2020-ban a zalakarosi Hunguest Hotel Freyaban, a gyulai Hunguest Hotel Erkelben és a Balatontourist füredi, révfülöpi, valamint akali kempingjeiben, idén pedig a gyulai Hunguest Hotel Erkelben és a Balatontourist balatonfüredi és révfülöpi kempingjeinek mobil- és üdülőházaiban pihenhettek a rászoruló családok.

Az üdültetés 400 millió forintos költségét a Mészáros Csoport állta – írja közleményében a Csoport.

Forrás: növekedés.hu

Fotó: NOE

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nem Mészáros állta.
Ez a mi pénzünkből történt.
Látom leplasztikázták a tasakjait a szeme alól.
De nem lett fessebb legény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Egyszer volt (s sajna van is) egy nagy Orbánia,
neve: tolvaj-iskola.
Ki nem szólt, csak lopkodott,
az kapott dicséretet.
Eladott Ország
@Nyírfa: tegnap, 19:33 ◘ A kormány valagában élősködő civil szervezet, vagy mi ez, ama bizonyos Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) Íme, Kardosné Gyurkó Katalin a NOE elnöke:
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_600,h_400/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/04/Download-1.jpg
Nyírfa
@Eladott Ország: Régebben olvastam róluk, minőségében olyan szerepet tölt be az egyesület Orbán mellett mint a CÖF vagy az Idősügyi Tanács, amelynek Orbán az elnöke. Agyrém, nem? :)
fűre lépni szabad
Valamiért emiatt a hír miatt érzem úgy, hogy lesüllyedtünk... nem visszasüllyedtünk, hanem lesüllyedtünk, mert Orbán beteg rendszere sokkal rosszabb, mint ami volt, ahonnan próbáltunk kikecmeregni.
Elvesztettem a hitem ebben az országban. Sajnálom!
Egy időben voltam magányos farkas (akkoriban az volt a nicknevem: lone wolf - nem itt), ismerem az érzés, hogy mivel jár így élni.
Nem volt az rossz tulajdonképpen, csak más - de a lényeg, hogy sokkal több öröm volt abban az életformában, mint ebben, egy veléjéig romlott bűnbanda által vezetett szemétdombon az Állatfarmon!

Na jóccakát!
Nyírfa
@fűre lépni szabad: Jó reggelt! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok