A Nagycsaládosok Országos Egyesülete a Bölcső-díj Arany fokozatában részesítette a Mészáros Csoportot a nehéz helyzetben élő nagycsaládosok nyári üdültetéséért. Az elismerést Mészáros Lőrinc vette át a NOE elnökétől a szervezet ünnepi közgyűlésén - idézi a társaság közleményét a növekedés.hu.

Kitüntették Mészáros Lőrincet a nagycsaládosok

A beszámoló szerint Mészáros cégeinek jóvoltából tavaly és idén nyáron csaknem 1200 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsalád nyaralhatott a Mészáros Csoport jóvoltából. 2020-ban a zalakarosi Hunguest Hotel Freyaban, a gyulai Hunguest Hotel Erkelben és a Balatontourist füredi, révfülöpi, valamint akali kempingjeiben, idén pedig a gyulai Hunguest Hotel Erkelben és a Balatontourist balatonfüredi és révfülöpi kempingjeinek mobil- és üdülőházaiban pihenhettek a rászoruló családok.

Az üdültetés 400 millió forintos költségét a Mészáros Csoport állta – írja közleményében a Csoport.

Forrás: növekedés.hu

Fotó: NOE

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a pofám leszakad, ezt a mocskos tolvajt??? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
legalább Ő segít ha a gazdája nem is, ez azért pozitív ám Mészárostól kezdte anno a kis Leventével a hiányzót kipótolta Levente meg azóta bizony vidámodik és erősödik, csak igy tovább Levi és Lőrinc !
simmering73
Bölcső-díj Arany fokozata.:DDD A gyémántokat már valaki lelopta róla. És kapott hozzá egy kis plüss Orbánbabát is.
RonaGyuri
a pofám leszakad, ezt a mocskos tolvajt??? =))
Nyírfa
Nagycsaládosok Egyesülete? Kormányváltás után a körmükre kell nézni.
Eladott Ország
A bűnöző román cigány és politikai prostituált, majd visszafizeti a félkegyelmű Lölőnek ennek a többszörösét. A kasszakulcs Don Orbán kezében van.
Sámannus
Ebből is látszik, hogy a tízgyerekes roma családok milyen jól élnek, és valóságos isten áldása nekik ez az ember. szarjon sünt naponta tizet.
Istenakinincsen
@Horizont: A nehéz helyzetben élő nagycsaládosoknak fogalmuk sincs hogy mit kaptak és kitől.
Örülnek neki és nyilván meghálálják a szavazatukkal.A 400millió a Mészáros csoportnak semmi,csak morzsákat adnak vissza abból amit elloptak azoktól akik ma"nehéz"helyzetbe kerültek miattuk.
human
A pillanat mikor a rablónak megköszönöd, hogy hagyott némi aprót a tálcádban.
RonaGyuri
Egyszer volt (s sajna van is) egy nagy Orbánia,
neve: tolvaj-iskola.
Ki nem szólt, csak lopkodott,
az kapott dicséretet.
Eladott Ország
@Nyírfa: tegnap, 19:33 ◘ A kormány valagában élősködő civil szervezet, vagy mi ez, ama bizonyos Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) Íme, Kardosné Gyurkó Katalin a NOE elnöke:
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_600,h_400/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/04/Download-1.jpg
Nyírfa
@Eladott Ország: Régebben olvastam róluk, minőségében olyan szerepet tölt be az egyesület Orbán mellett mint a CÖF vagy az Idősügyi Tanács, amelynek Orbán az elnöke. Agyrém, nem? :)
fűre lépni szabad
Valamiért emiatt a hír miatt érzem úgy, hogy lesüllyedtünk... nem visszasüllyedtünk, hanem lesüllyedtünk, mert Orbán beteg rendszere sokkal rosszabb, mint ami volt, ahonnan próbáltunk kikecmeregni.
Elvesztettem a hitem ebben az országban. Sajnálom!
Egy időben voltam magányos farkas (akkoriban az volt a nicknevem: lone wolf - nem itt), ismerem az érzés, hogy mivel jár így élni.
Nem volt az rossz tulajdonképpen, csak más - de a lényeg, hogy sokkal több öröm volt abban az életformában, mint ebben, egy veléjéig romlott bűnbanda által vezetett szemétdombon az Állatfarmon!

Na jóccakát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.