Rendzavaró miatt kellett intézkedniük a rendőröknek, miután Pesterzsébeten egy férfi asztalokat borogatott és rugdosódott az előválasztás miatt felállított szavazóponton – értesült a Telex.

Az előválasztási sátorban tört-zúzott egy férfi Budapesten – fotó: ez maradt a balhé után
Fotó: Facebook

A portál a rendőrségtől megtudta a részleteket:

„egy férfi Budapest XX. kerületében, a Kossuth Lajos téren kihelyezett előválasztási sátorban tárgyakat rúgott, illetve borított fel”.

Az eset során nem sérült meg senki.​

​A pesterzsébeti rendőrök a helyszínen azonosították és néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. A rendőrség ​garázdaság vétség elkövetése miatt ​indított ellene eljárást.

Forrás: telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És mindez történik miközben a fidesz van 2/3-os teljhatalmú kormányzásban. Mi történik majd itt, ha netán az ellenzék akár csak egyszerű többséggel nyerni fog?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@karma1: Na ez érdekes lesz. Mert a nagy számok törvénye alapján a rendőrség fele fideszes. És a katonaságnál a helyzet ugyanez. Kíváncsi leszek mi lesz abból, ha a fegyveres testületek fele elutasítja a NER tagok utasításait, a másik fele meg nem. Katonai puccs?
human
@gina: Orbán pontosan követi Hitler és Goebbels utasításait.

A Main Kampf-ból:
- A propagandának a szívre és nem az intellektusra kell hatnia (Pipa: mi vagyunk a nemzetek legjobbika)
- A társadalom legalacsonyabban képzett rétegei számára is érthetőnek kell lennie (Pipa: faék egyszerű üzenetek)
- Egyetlen üzenetnek kell lennie, amit újra és újra ismételni kell (Pipa: Soros, Gyurcsány)
- A képi ábrázolások beszédesebbek aszavaknál (Pipa: Emoji plakátok)
- Az ellenfél nézeteit kategorikusan kritizálni kell, soha nem szabad elfogadni (Pipa)
- Egy nagy hazugság sokkal hatásosabb, mint sok kicsi. Ismételni kell szégyentelenül újra és újra.
- VÁDOLD AZ ELLENFELED AZZAL AMIT TE MAGAD CSINÁLSZ (hatalmas Pipa)
- A fókusz maradjon egyetlen nagy ellenséges. A többi ellenséget kösd ehhez az egyhez. (Pipa: mindenki Soros vagy Gyurcsány embere)

Joseph Goebbels pedig ezeket a szabályokat rögzítette:
- Létre kell hozni egy külön minisztériumot, amely a nyilvánosság elé tárja a kormány céljait és eszméit, valamint népszerűsíti annak programjait. Terjeszteni kell a propagandát, hogy a közvélemény figyelmét a politika számára fontos témákra összpontosítsa. (Pipa: Rogán propaganda minisztériuma)
- A média utalása az ellenzéki vélemények kiszorítása érdekében (Pipa: közmédia, KESMA média)
- Meg kell nyerni magunknak hírességeket, megbízható szervezeteket, akik képesek befolyásolni a követőiket (Pipa: celebek, egyházak)
- Kreálni kell helyzeteket amik a nyilvánosság figyelmét felkeltik dramatizálva problémákat, személyeket, eseményeket kiemelve azokból a meggyőző részleteket (Pipa: cigányoknak megítélt kártérítés)

forrás: germanpropaganda.org/intro/
karma1
@human: Elmeletileg lehetseges, hogy fele-fele a parthuseg, amde nem hiszem, hogy a fideszhez huzo rendorok sokkal magasabb fizut kaphatnak, mint a nem fideszesek, Vagyis van egy olyan erzesem, hogy mindket iranyultsagu rendori allomany rendesen at van qrva a palankon, viszont ha valakinek a tudomasara jut nemzet-ellenes vagy hazaarulo tevekenyseg, akkor az ellen meg a fegyvereseknek is fel kell lepni! Ez meg az alapkatyvaszban is benne van! (Elfelejtette ovatosan kivenni a salatatorvenybol)
human
@karma1: Szerintem egy fideszes rendőrnél is erősebb a hit ereje, mint feltételezed. Miért lennének mások, mint mondjuk a azok a tudósok akik még nem léptek ki az orbánista Professzorok Batthyány Köréből?
karma1
@human: Elmeletileg fegyveres eroknel nem szolgalhat parttag. Semmilyen partnak sem lehet tagja. (Legalabbis igy tudom).
human
@karma1: Ugyan már. Hány fidesz szavazó és hithű Orbánista párttag szerinted? 2%?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.