Magyarország mindig is a világ élvonalába tartozott a szervezett mentés terén – mondja videójában Kásler Miklós Emmi-miniszter.

Kásler köszönetet mondott a mentősöknek, és kitartást kívánt nekik – érkeznek a reakciók

Kásler hosszasan méltatja a magyar mentőszolgálat munkáját és történelmét. Azt is mondja, az elhivatottság és az innováció a kezdetektől a legfontosabb jellemzője az Országos Mentőszolgálatnak, amelyet 73 éve alapítottak.

Az Országos Mentőszolgálat hungarikum

– teszi hozz Kásler, majd mondandója végén köszönetet mond a mentős "kolléginak", hogy a nap minden percében készen állnak, megköszöni a szervezést a mentőszolgálatnak, majd sok erőt és kitartást kíván nekik.

A miniszter videóját az Országos Mentőszolgálat kommentár nélkül osztotta meg Facebook-oldalán. A kommentek többsége nem túl boldog a "nesze, semmi, fogd meg jól" üzenet hallatán.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezt olcsón elintézte Kásler! Tudhatná, a hivatástudat még nem hivatalos fizetőeszköz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ezt olcsón elintézte Kásler! Tudhatná, a hivatástudat még nem hivatalos fizetőeszköz!
gina
Pénzt adj nekik te szenilis vén undor !!!
Yoda69
Köszönettel, es jó kívánságokkal tele a pixnis.
Pénz az viszont nincs.
Clavigo
Ezt " osszák be " karácsonyig,,,oszt jó napot.
ágimami
Hiába, csak ennyi telik a vén szenilis káslertől! Nem csodálom, hogy nem reagált az OMSZ!
Köszönettel már tele van a hócipő!!! Ettől SEMMI nem fog változni, tessék anyagilag is elismerni a teljesítményükat, úgy ahogy sok-sok más szakmabelinek!
kereső
Magyarország kormánya tisztában van azzal, hogy mennyire fontos a dolgozók "erkölcsi megbecsülése" .Ezért aztán minden másnap köszönt. Hol a pedagógusokat, hol a mentősöket, hol a tűzoltókat,hol az ápolókat, hol a rendőröket. Az erkölcsi megbecsüléssel lakjanak jól, mert a fizetésük az "isteni".(Isten fizesse meg).
Macskaszem
Ebből aztán be lehet vásárolni. Igaza van a koszoskörműnek, mert az tényleg hungarikum, hogy a mentősöket ennyire semmibe veszik, de ez az összes állami alkalmazottról elmondható.
Toller Béla
Kásler baromira nem számít. De tényleg köszönet a mentősösknek, sok ember életét mentették meg az elmúlt időben, Kalapozni kell ? Hát persze, a légieknek is muszáj, ez a kásler elfoglalja a helyét valami virtigli egészségszerverzőnek ...
ómió
És még fizut se nyult le tőlük Böszme módra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.