Ez már döfi! Közpénzből szervált egy kamiont a a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szervezésében a Nemzeti Jogvédő szolgálat (NJSZ), hogy bemutassa a Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök által elmondott Őszödi beszéd elhangzása után 2006-ban kirobbant tüntetések eseményeit, a "rendőrterrort" Vérbe fojtott köztársaság címmel.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
Kapjanak már egy oltást...valami csak van már ez ellen !
fűre lépni szabad
Öt embernek kilőtték a szemét és volt pár száz sérült?
Ezek hány százezer (!) embernek okoztak és még okoznak most is szenvedést és hány tízezer (!) ember hal meg idő előtt a leamortizállt egészségügy miatt?

A 2006-os események legsúlyosabb (?) sérültje megmutatja a sérülését:

ocdn.eu/pulscms-transforms/1/P0PktkpTURBXy8zNTViZGFkNmM4OGMxYzYyNThjZjAwZjYwMjg3MDVlMC5qcGeRlQLNAtkAwsM

Amúgy meg...
Dakota közmondás: Aki rendszert akar dönteni, az könnyen megsérülhet
Nessy
@fűre lépni szabad: Eddig csak egy volt! A sérültek meg elsősorban a rendőrök közül kerültek ki a tv székház ostrománál. Ezeknek a fenemód "hiteles CÖF vezetőknek eddig is, tovább is a hazudozás, a hatalom talpának nyalása a lételeme. Remekül megélnek belőle, bármilyen rendszer van!
Nessy
@sgl: Szentté is avatta őket a fidesz, hiszen még szükségük lehet rájuk!
fűre lépni szabad
@Nessy: Úgy látszik nem ismétlem elégszer...
Szóval újra megismétlem a fehér, keresztény heteroszexuális férfiaknak - meg azért nők is vannak köztük -, hogy a hazugság a legnagyobb és leghalálosabb bűn (amit ezek a CÖF-ösök is alkalmaznak előszeretettel)

"Ti atyátoktól, az ördögtől származtok, és atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Embergyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot szólja, a magáéból szól, mert hazug, és a hazugság atyja." (János 8,44)

Nem az a baj, hogy én ezt unalomig ismétlem, hanem az, hogy unalomig ismételve sem értik meg a jelentését, a jelentőségét.
PONT azért nem értik a Bibliát, mert ezt az egy nyomorult bibliaverset sem értik meg (hogy nem tudják vagy nem akarják megérteni, az már egy másik kérdés...)

Ja, és Orbánt pont emiatt a bibliavers miatt lehet sátáninak, ördöginek nevezni - vágod, Erdő Péter - "bíborba és skarlátba öltözve, arannyal, drágakővel és gyöngyökkel ékesítve"?!
Eladott Ország
Tényleg nem tudom, hogy a magyarok első száz problémája között szerepel-e Gyurcsány összes bűne, vagy hogy hány magyar kel és fekszik az őszödi beszéddel, de ez a vergődés annyira szürreális, hogy már idegeskedni sem érdemes rajta. Szerintem ne is tegyük, bőven elég az is, ha tudunk róla. De tényleg mennyire életszerű, hogy valaki 15 évig rettegett és titokban tartotta a 2006-ban őt ért jogsértéseket, és most a CÖF trombitaszavára tömött sorokban jelentkezik, hogy akkor neki is kilőtték a szemét? Remélem visznek magukkal néhány kiégett autót, betört kirakatot is. Meg persze Révész 'Mártíriusz' kilőtt fél szemét. Lopunk csalunk segget nyalunk, mert mi fideszhívők vagyunk. Goebbels hagyományait követik, a fasiszta propaganda nagykönyvéből tanultak. A békemenet is egy álcázott fasisztoid alakulat, ráadásul a CÖF nem más, mint állami, értsd közpénzen kitartott álcivil, valójában futószárra kötött Habonyista osztag, lelki kútmérgezők, csahos gyülekezete. Bizniszegyesület, kifizetőhely, vazallusoknak/csinovnyikoknak és pártkatonáknak. Kicsit olyan, mintha az ÁVH lenne újraélesztve, báránybőrbe bújtatva. Fideszes kulturkampf. Lopunk, csalunk, segget nyalunk...
uploads.disquscdn.com/images/8f2d4831aeb2e3a853951d102700c025ac8b53f58a02bc476c8090568a8d753c.jpg?w=600&h=398
fűre lépni szabad
@Nessy: "A sérültek meg elsősorban a rendőrök közül kerültek ki a tv székház ostrománál."
Hát igen, erről előszeretettel megfeledkeznek a savasbácsik, meg a fröcsögve kurvaanyázós nénik.
Csak egy kérdésre kéne őszintén válaszolni: Ki volt a rosszfiú ebben a történetben?
A manipulatíve hazugságokkal felhergelt fideszes csürhe, akik egy demokratikus rendszert erőszakosan megtámadtak és az országot romokba akarták dönteni anarchista módon, vagy a rendőrök, akik az országot védték a rendbontó - közülük sok köztörvényes bűnöző erőszakos elemektől?

Nincs az a fideszes népmesei fordulat, hogy én valaha is elfogadnám a szélsőjobbosokat védő retorikát!
Egy egész nyáron át tervezték az október 23.-ai eseményeket - tudatosan, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, emberek életét testi épségét veszélyeztetve.

Ezért egyedül, csak és kizárólag Orbánt terheli a felelősség (talán még Vonát sem, mert már akkor Kubatovval szervezkedett Orbán és talán még Vona sem volt tudtában annak, hogy mi fog történni)

Most is ezzel hergeltek, őrjítitek a népet? Orbán, Kubatov és a CÖF elnöksége is megy a bíróság elé a 2006-os és a mostaniért uszításért is!
fűre lépni szabad
Érdemes megnézni a legújabb Civil a pályán részt.
Mot még nem érhető el, de lustánknak és köcsög fideszeseknek (mert a fideszesek között nincs egy köcsög sem - á, dehogy!) belinkelem, ahogy lehet (a 2006-os események téma miatt)
namihami
Vajon mennyi ebben a helpeningben a mi pénzünk? A szervezőkre ugyanis inkább a közpénzhasználat a jellemző.
fűre lépni szabad
ATV: Civil a pályán

www.atv.hu/videok/video-20210919-civil-a-palyan-1-resz-2021-09-18

17:38-tól kezdődik.
21:40-től: Miről is hazudtak Gyurcsányék?
És ezért égette fel a sok vadbarom a pesti utcákat !!!
Orbánt majd elő kell venni ezért is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.