Százharminc ellentüntető is volt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fűre lépni szabad
@Peller Anikó: Mert a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak - meg azért nők is vannak közöttük - nem csinálnak ilyet. Ááááá, dehogy!

A fehér, keresztény, heteroszexuális nők, hogy?

"Az a tény, hogy a strap-on egy melegeknek való segédeszköz, már rég nem érvényes. Egyre gyakrabban kísérleteznek ezzel a játékkal a heteroszexuális párok is, akik nem félnek eldobni az előítéleteiket vagy szégyenlősségüket az ágyban, és szeretnék kipróbálni, hogy milyen érzés az, ha a hálószobában felcserélődnek a szerepek." - hát így!
fűre lépni szabad
Kitöltöttem pohárba a jó kis Egri Bikavért (tényleg nagyon finom), de magamról megfeledkezve mégis az üvegből ittam.
Nem lesz ennek jó vége, ha már most így tolom...

www.youtube.com/watch?v=YDilL5cQ2Jw
Peller Anikó
@fűre lépni szabad: Ok, akkor a következő elborulás az lehet, hogy a fehér, sárga, kék eresztény, heretoszexuális férfiak és nők akik seggbekúrják egymást a dingóval és erre annyira büszkék (főleg a kékek), hogy csinnadratta felvonulunk a kosuta lajos utcán?

Nincs problémám azokkal (zokkal vagy nem zokkal) akik otthon izélik a kecskéket akár az egymást, de a majális talán mégse emerről szóljon, főleg amikor a tv reklámok előtt már a 12-es karika van hakel hanem.
fűre lépni szabad
@Peller Anikó: Ha békén hagynák őket, nem kinek megmutatni magukat.

Én nem tudom miért, de valamiért sosem látok egy pride-ot sem (élőben főleg nem, de a hírekben is csak pár másodpercig - ha nem érdekel vagy bosszant, ne nézd.

Ha nem hiszel valamiben, attól az még létezik: Már párszor említettem volt, (nem emlékszem hányszor és milyen kontextusban - ne tudjátok meg, hogy megkora áldás a felejtés!), nem a homoszexualitás a legnagyobb és egyben leghalálosabb bűn - Szodoma és Gomora örök tűz általi pusztulását tekintetbe véve sem -, mert nincs is olyan, hogy leghalálosabb (bűn), a végeredményt tekintve.
Ha bombát dobnak a fejedre, az kétségkívül nagggyon durván halálos, de szíven szúrnak és abba belehalsz...
De hová is akarok kilyukadni? (újra emlékeztetnélek előtte egy nagy igazságra, hogy a "Bűn zsoldja a halál." - ez az a lap, innen indulunk ki)
Szóval, ha csak a homoszexualitás lenne olyan ííííírtózatosan nagy bűn, ami halált érdemel, akkor miért halt meg pl. Teréz anya, vagy Gandhi, vagy István király? (lehet, hogy titokban homoszexuálisok voltak)
fűre lépni szabad
A legnagyobb bűn a hazugság - mert az a legördögibb, az Sátán sajátja.
Minden más bűn hazugságon alapszik!
Nem?
De!

Gondolkozz reálisan! (ez a reklámszöveg is egy bullshi)
Peller Anikó
@fűre lépni szabad: Khmm, a helyzet éppen fordított. A viktorék sem baszkódnának velük ha nem prájdolnának. A prájd már bőven előbb volt mint a viktoriánusz törvénykezes, lábas.

És mint az elébb megírtam, nem tartom semmilyen bűnnek amikor otthon egymásssal vagy mással üzekednek a buzik.

Azt tartom gusztustalan, arcátlan bűnnek, hogy parádéznak vele az utcán. Meztelenül sem illik rohangálni az utcán (de le is rohannak érte a rendőrök), pedig az csak némi illetlenség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.