Kínai szerverekről is támadták az előválasztás informatikai rendszerét - mondta a Magyar Hangnak Karácsony Gergely Szekszárdon. Karácsony Gergely lapunknak azt mondta, számos IP-címet is azonosítottak, ezek közül pedig több is kínai eredetű támadásra utal. – Az előválasztás hosszú idő után az első olyan választás, ami nem a demokrácia megcsúfolása, hanem a demokrácia ünnepe lesz. Ők most is próbáltak ünneprontók lenni, amikor kínai szerverekkel próbálták blokkolni a rendszert, ami felépítettünk. Ez is egy jel arra, hogy mennyire félnek attól, hogy ez a nép egyszer a sarkára áll, és elzavarja az elnyomóit. Karácsony arra buzdított, mindenki szavazzon arra a jelöltre, akinek valóban a legtöbb esélye van legyőzni a Fideszt. Szerinte a kormánypárt tőle fél a legjobban, amit az is bizonyít, hogy eddig több mint kétszer annyit költöttek az ellene irányuló mocskolódó kampányra, mint a többi ellenzéki miniszterelnökjelölt lejáratására összesen.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Málna: Ahogy jobb híján magadat nyalod körbe, nem nyalja úgy senki.
Neked nem sok pozitív visszajelzés juthatott sivár életed során.
Valójában sajnálatos, de olyan gusztustalan ember vagy, hogy mégis vicces.
Legalább most, akkora lúzer bukta után lehetnél szerényebb. De hát mondtam már, buta ember vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@csak úgy...: Olyan bénán terelsz mindig, amikor nem tudsz válaszolni. Nem értem, miért kell erőlködni.
csak úgy....
@Málna: rám kenyed a hiányos értelmedet,- te lyány? :) -hogy öszinte legyek ,hozzátok hasonló birkákkal még nem igen volt dolgom ,de csak bégess bátran ha valamit rosszúl csinálok...
hol érzed az erölködést nálam?-nyögve olvasol?
kissé felnőttem
Ezernél többször fordult elő hogy mást igért mást tett, magyarul sunyi hazug jellem nélküli ember csak az unió miért hagyta majdnem 10 évig hogy megvezesse őket . majd amikor egy pillanat alatt szikrát kap az ország népe akkor hová bújik? hatvanpusztai bunkerbe. az intelmeket meg sem akarta soha hallgatni hát a végén csattan az ostor a mondás szerint .Ettől a nép már nem tud jobban elszegényedni. árak bérek, és a havi fizetése már a megélhetéssel köszönő viszonyban sincs.
Málna
@csak úgy...: Már leírtam, hogy hol érzem az erőlködést nálad. Hányszor szeretnéd még? Ne szenvedj már ennyire...
csak úgy....
@Málna: a sok hülyeség közül,amiket eddíg írtál,hirtelen nem tudom,hogy szerinted mi vonatkozik rám! :) te ugyan azt a szószt küldözgeted mindenkinek,akik szerinted nem szeretik eléggé a vikidet! :)
neked gyermekkorodban nem került véletlenül beton a buksidba? -csak az én szenvedéseim miatt kérdem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.