Kínai szerverekről is támadták az előválasztás informatikai rendszerét - mondta a Magyar Hangnak Karácsony Gergely Szekszárdon. Karácsony Gergely lapunknak azt mondta, számos IP-címet is azonosítottak, ezek közül pedig több is kínai eredetű támadásra utal. – Az előválasztás hosszú idő után az első olyan választás, ami nem a demokrácia megcsúfolása, hanem a demokrácia ünnepe lesz. Ők most is próbáltak ünneprontók lenni, amikor kínai szerverekkel próbálták blokkolni a rendszert, ami felépítettünk. Ez is egy jel arra, hogy mennyire félnek attól, hogy ez a nép egyszer a sarkára áll, és elzavarja az elnyomóit. Karácsony arra buzdított, mindenki szavazzon arra a jelöltre, akinek valóban a legtöbb esélye van legyőzni a Fideszt. Szerinte a kormánypárt tőle fél a legjobban, amit az is bizonyít, hogy eddig több mint kétszer annyit költöttek az ellene irányuló mocskolódó kampányra, mint a többi ellenzéki miniszterelnökjelölt lejáratására összesen.

(Forrás: hang.hu, Északi által)

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
na most a klasszikus szerint ha valami úgy néz ki mint egy kacsa, hápog és totyog mint egy kacsa, akkor az kacsa.

ha ez hekkerkedés egyértelműen a fidesz felé mutat, a fidesz absz érdeke a zavarkeltés, és terelnek, akkor a hekkerek mögött a fidesz van.
pont
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@csak úgy...: Olyan bénán terelsz mindig, amikor nem tudsz válaszolni. Nem értem, miért kell erőlködni.
csak úgy....
@Málna: rám kenyed a hiányos értelmedet,- te lyány? :) -hogy öszinte legyek ,hozzátok hasonló birkákkal még nem igen volt dolgom ,de csak bégess bátran ha valamit rosszúl csinálok...
hol érzed az erölködést nálam?-nyögve olvasol?
kissé felnőttem
Ezernél többször fordult elő hogy mást igért mást tett, magyarul sunyi hazug jellem nélküli ember csak az unió miért hagyta majdnem 10 évig hogy megvezesse őket . majd amikor egy pillanat alatt szikrát kap az ország népe akkor hová bújik? hatvanpusztai bunkerbe. az intelmeket meg sem akarta soha hallgatni hát a végén csattan az ostor a mondás szerint .Ettől a nép már nem tud jobban elszegényedni. árak bérek, és a havi fizetése már a megélhetéssel köszönő viszonyban sincs.
Málna
@csak úgy...: Már leírtam, hogy hol érzem az erőlködést nálad. Hányszor szeretnéd még? Ne szenvedj már ennyire...
csak úgy....
@Málna: a sok hülyeség közül,amiket eddíg írtál,hirtelen nem tudom,hogy szerinted mi vonatkozik rám! :) te ugyan azt a szószt küldözgeted mindenkinek,akik szerinted nem szeretik eléggé a vikidet! :)
neked gyermekkorodban nem került véletlenül beton a buksidba? -csak az én szenvedéseim miatt kérdem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok