Lelevet írt Jakab Péternek, a Jobbik elnökének, aki vasárnap jelentette be, hogy etikai eljárást kezdeményezett Tóth Csaba ellen, akiről Hadházy Ákos és a 444 derítette ki, hogy a cégének van kapcsolódása egy egy gyártelephez, amelyet egy olyan alapítvány vett meg, amelynek vezetői Tóthtal jó viszonyt ápolnak.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke levelet írt Jakab Péternek, a Jobbik vezetőjének a zuglói ellenzéki előválasztás ideje alatt kiderült ügy kapcsán (melyről bővebben ebben a cikkben lehet olvasni, Tóth Csaba reakciójáról pedig itt) a hvg.hu cikke szerint.

Fekete-Győr azon csodálkozik, hogy még van, akit meglep Tóth Csaba ügye

Fotó: Facebook/Fekete-Győr András

Fekete-Győr András a Facebookon is közzétett levélben megemlítette, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelölti vitán pont Jakabnak szegezte a kérdést Tóth Csaba ügyében, de Dobrev Klárát és Karácsony Gergelyt is felkérhette volna. A Momentum elnöke szerint sok olyan ügy ismert már, melyet ő Tóth Csaba személyéhez kötött a bejegyzésében.

Azt olvasom, hogy etikai vizsgálatot kezdeményezel Tóth Csaba ellen az előválasztás illetékes testületénél. Ez egy fontos, jó irányba tett lépés, amit minden jóérzésű, az ellenzéket megújítani akaró ember nevében is köszönök. Ugyanakkor a vizsgálat kezdeményezését sokan pótcselekvésnek minősítik. Szerintem egyszerűen csak nem elégséges – hiszen az egyetlen tisztességes út Tóth Csaba támogatásának megvonása, és Hadházy Ákos feltétel nélküli támogatása a zuglói előválasztáson

- írja a bejegyzésben, amelynek egy másik részében ezt veti fel:

Tényleg van, akit ez az ügy meglepett? Tényleg ez kellett ahhoz, hogy egy elszámoltatást zászlajára tűző miniszterelnökjelölt elgondolkozzon a támogatásán?

Talán még nem késő a magyar korrupcióellenes harc zászlóvivőjének, Hadházy Ákosnak a támogatása.

Még nem késő a tisztességes jelöltet választani. Még nem késő a tisztesség oldalára állni.

Forrás: hvg.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Vajon hány hasonló történet lehet még az MSZP/DK színekben?
Miféle változást lehet elvárni az olyanoktól, akik ilyen maffiózókat támogatnak!

Hajrá Hadházy!
Hajrá Márky-Zay!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 15:49 ♦ Annyit nem lopott senki Trianon óta mint a bűnöző román csúti geci, az oroszokat és a kínaiakat is a dagadt debil, despota hozta be és adósította el az országot, hogy unkáink is nyögni fogják! 2010 óta megkétszerezte az államadósságot ( a GDP-be a túlárazott és az ellopott milliárdok is benne vannak), a forint szart sem ér, legmagasabb az infláció, legalacsonyabb a bérek, a nyugdíj, vásárlóerő stb... Magyarországból Európa Bangladesét realizálta, úgyhogy takarodó van a börtönbe! A szemináriumot pedig a fidesz hülyéi közt hintsed!
vitriol
Fegyőr csodálkozik, és levelekkel bombázza Jakabot. Én viszont Fegyőrön csodálkozom, mert nem ez az első eset, hogy nyílt üzenetet küldözget az összefogás tagjainak /korábban Gyurcsánynak üzent/ Szeretném, ha megértené F.GY.A., hogy a választók utálják az ilyen "kibeszélő" viselkedést, tehát vegye komolyabban a köztük létrejött szövetséget! Az előválasztási vitán jól szerepelt, de amit azóta művel, azzal lerontja azt a teljesítményt!
rokker33
Az ostoba fegyőr bandi meg a maszop os tolvajok viadala :) És ezekre a csicskákra szavazzak hát inkább 100x Orbán mint 1x ezek a barmok. Saját párton belül gyilkoljàk egymást a maszop os csaba is egy hazug tolvaj! Kidobni az összefogásból az összes maszopost gyurcsótányt és karigerit meg a fegyőr bandit is egyből 2=3 millió szavazóval több lesz az ellenzéknek!!!
ómió
@Eladott Ország: Bunkóproli álmaidat mindig ilyen ocsmány hazugságcsomagba göngyölöd, efftársék idiótája, vagy ez már az Athina Híradó "legújabb kutatása"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.