A debreceni Belga Étterem és Söröző adott otthont Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom) és Pálinkás József (Új Világ Néppárt) fórumának, de a rendezvényt váratlan incidens szakította félbe.

Kiküldték Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet Debrecen egyik kedvenc étterméből

Pálinkás József a Facebookon azt írta, egy óra után a tulajdonos/üzemeltető távozásra szólította fel őket, és azonnal lekapcsolta a villanyt. Úgy fogalmazott:

rajtunk kívül álló barátságtalan okok miatt végül utcafórumot kellett tartanunk.

A Debreceni Nap megkeresésére Pálinkás részletesen beszámolt az esetről, mint elmondta, a távozásukat kérő férfi meglehetősen ingerülten és kissé fenyegetően közölte, hogy azonnal távozzanak, mert nem “erre” foglalt helyet az MMM.

Ilyen országban élünk. A kérdés, hogy ilyen országban akarunk-e élni?

- tette fel a költői kérdést Pálinkás József.

Forrás: debreceninap.hu

Fotó: Facebook/Pálinkás József

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
Az nem lehet, hogy illett volna fogyasztani valamit, ha már ennyi ember odatódul? Mert az éttermek abból élnek ám...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
A fideSS-maffia adott a tulajnak egy visszautasíthatatlan ajánlatot. O pedig nem akart egy lófejjel ébredni az agyaban.
RonaGyuri
miért, vannak közöttetek olyanok, akik komolyan azt hittétek, hogy orbánék bármitől is visszariadnak???
silber13
És ebből a bugris városból akarnak fővárost csinálni??:-)))
justhpeter
Debrecenben minden más. Debrecenben a politika is más.
justhpeter
@silber13: Nem a város bugris csak azon lakói akik ugyanúgy mindenhatónak érzik magukat mint Orbanisztán urai. Még nem tudják, hogy a világ nem egy statikus valami amit azonnal felkaphatnak és hazavihetnek, a világ veztükre állandóan változik.
Eladott Ország
A bűnöző román geci és politikai prostituált a hatalma megtartása és a számonkérés elkerülése érdekében képes az országot polgárháborúba is taszítani! A fidesznek a hatalom azaz a eszköz, amely nélkül nem tudja megúszni a büntetőeljárást.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/135558997_1681346608740183_8954745145536332618_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=unWuzzsv-PEAX_V8-YJ&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=77fc6d5a433e79ecf1cae226f129cf65&oe=616ED281
silber13
@Shikari: Bruhaha!!!.-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Emmersson71
"azonnal távozzanak, mert nem “erre” foglalt helyet az MMM.

Ilyen országban élünk. A kérdés, hogy ilyen országban akarunk-e élni? - tette fel a költői kérdést Pálinkás József."

***

Tessék legközelebb jelezni, hogy politikai célra foglalnának helyet! Mert az étterem tulajdonosa nem feltétlenül szeretne a támogató szerepben megjelenni, mert az árthat az üzletnek!
És nem, nem szeretnék olyan országban élni, kedves Pálinkás és Márki-Zay urak, ahol sunyin viselkednek a magukhoz hasonló politikusok, A-t mondanak és B-t csinálnak!
Már az is gusztustalan, hogy a simliskedésük után az étterem előtt folytatták a politikai fórumot!

***

Na, ezért nem szavazott a kutya sem Pálinkásra, és ezért nem jut (nagyon remélem, Jakab lenyomja!) a három közé MZP!
Sunyik..érezni a Fidesz nyomát a viselkedésükön.
ómió
És miért nem arra foglaltak helyet az efftársak, amit tenni szándékoztak? Mert abban nem lett volna efftársi hazugság?
Málna
Az nem lehet, hogy illett volna fogyasztani valamit, ha már ennyi ember odatódul? Mert az éttermek abból élnek ám...
colibri
Bolond kósa előre megmondta, hogy Debrecenbe ne menjen az ellenzék, mert nem fogadják őket. Nem tudom, hogy mit gondolt a vendéglős, hogy ellenzéki politikusok miért foglalnak le helyiséget kampány idején? Ez előre így lett kitalálva, nincs ebben semmi sunyiság.
Emmersson71
@colibri: Szerintem az ellenzéki politikusok is esznek. Biztos vagyok benne, hogy többször előfordult már Dobrevvel, Jakabbal és Karácsonnyal is, hogy étterembe táplálkozási szándékkal tértek be. Sőt, szerintem 0,00000000001% annak az eshetősége, hogy kampányolni, netes fórumot tartani szerettek volna.
Így aztán az étterem tulajdonosát ne nagyon vádoljuk már naivsággal..."merthogy mire számított?!" - arra számított, hogy Pálinkás és MZP, valamint baráti társaságuk enni fognak!
kakambuki
@csak úgy...:"A debreceni Belga Étterem és Söröző" Nos tegyük föl hogy a fenti név nemcsak fantázia szüleménye hanem valós állapotot jelez, tehát a tulajdonra illetve a tulajra is utal, vagyis belga mindkettő. Akkor hol itt a "bolsi módszer"? Lehet menni tiltakozni a belgáknál a "bolsi módszereik" miatt. Jót röhögnek majd legfeljebb! Ja és egy bolsi országban nem szoktak éttermet és sörözőt nyitni a belgák!
colibri
@Emmersson71: Nem tudjuk pontosan mi és hogyan történt. Csak találgatunk az esetről. Az biztos, hogy kósa előre tudta, hogy a kampányoló ellenzékieket nem engedik be Debrecenben. A HVG-n talán részletesebb cikk van, azt próbálom értelmezni.
Emmersson71
@colibri: Akkor miért várt volna a tulaj egy órát?! Miért nem mondta meg kerek-perec, hogy kívül tágasabb?!
Eladott Ország
@kakambuki: Mert csak a fidesz, csak a nemzet, csak a pusztítás. Jönnek a fehérvári huszárok, a Dörnerek, a Nemcsákok, a Vidnyánszkyk és a haza fényre derül.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/161898116_4095725577125237_2204511906056931124_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=P8pfnaz9j3MAX_tpZvp&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3167a06e068648f5f78bd4ef6169c8b7&oe=616F6D17
Az év mondatai:...Ki ne felejtsük : "- Közép-Európa gazdasági növekedése kétszer nagyobb az európai átlagnál !"
"Amikor Magyarország hangját hallják, a régiónk hangját hallják"
Orbán Kínában: " - Magyarország Európa növekedési motorja"
Abba a rohadt motorba csak rükverc van !
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/147241044_4160444340673765_2517150786372466750_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=akmotzZMHJQAX8xzPps&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=b0b6f8c9c431914ed9f98b0dc707e12e&oe=616EB077
Málna
@Horizont: Egy kicsit gondolkozzál még, mielőtt véleményt mondasz, minden alap nélkül.
ESCOBAR
Hogy szólt a megegyezés?! Kibérelem az éttermet X órára, erre a célra, vagy csak beülünk kávézni? Írásos szerződés van róla? Mert ez a bélőt védi! Lássuk!!!
almalibre
Szóval, a szervező félrevezette a tulajdonost, aki erre kirakta.
Mielőtt felhabosodnak a szájak,
- Olvassuk el a cikket teljes terjedelmében, csak hogy megértsük, mi történt!
- Gondolkozzunk el azon, mi mit tennénk hasonló helyzetben?!
Málna
@Horizont: 11:30 Hát pont az a gyanús, hogy nem írtak bérlésről, csak helyfoglalásról. Tehát valószínűleg nem fizettek érte. A fogyasztást meg nem kell megszabni, egy étterembe azért megy az ember, nem melegedni.
Málna
@Horizont: Most is hozzám szóltál...:-)
almalibre
@Horizont: Jogos - mint mindig -, keveset tudunk, mert - mint mindig - fontosabb a "szarhabosítás", de Maga Pálinkás mondja: “azonnal távozzanak, mert nem erre foglalt helyet az MMM”.
csak úgy....
ebben a storyban az a siralmasan nevetséges,hogy ha ugyan ez fideszékkel fordult volna elö a balga étteremben,-azoknak dukált volna az ingyen kosztot és a kvártély is.. :)
Clavigo
@Shikari: Megint nyáladzol Bugsy... Egyébként meg bunkó is vagy.
namihami
@Málna: 09.49: Ha én kibérelek egy (akármilyen) helyiséget, megkötöm a szerződést és kifizetem a kialkudott összeget, akkor jogot formáltam arra, hogy ott (a nemfideszes viselkedés keretén belül) azt csináljam, amit akarok.
Ezt megtették, fizettek. Miért kellett volna ""fogyasztani""? Amikor kivették, akkor a tulaj tudta, hogy azt milyen célra adja bérbe. Vajon mit jelent egy választási párt helyiségbérlete esetén a ""nem erre a célra"" jelző? Vagy mire gondolhatott a tulaj? Esküvő lesz vagy Orbán-oltár körüli imádat?
A Márky-Zay és a Pálinkás helyébe én most egy akkora értékű kártérítési pert indítanék (amit ugyan elveszítene, de mint reklám, remek lenne), hogy a tulaj valóban a bezárás gondolatával játsszon el.
Málna
@namihami: Honnam veszed, hogy kibérelték a helyiséget, hogy fizettek érte? Szó sem volt ilyesmiről.
namihami
@Málna: Mert csak úgy bementek és elkezdtek választási gyűlést tartani? Ezt te tényleg és komolyan gondolod? Egy étteremben odaülnek vagy állnak az asztalhoz (még jó, hogy állnak fel rá) és elkezdődik az agitáció? És mindezt még Kósafalván?
Ennyire még te se...
csak úgy....
@Málna: ez egy elöre kitervelt lejáratási akció volt! ez csak a hülyéknek nem világos...
Málna
@namihami: Nem csak úgy bementek, hanem lefoglalták a helyet. Ezt bárki megteheti, sőt, meg is teszi. Én is így szoktam. Még egyszer mondom, szó sem volt fizetésről.
Málna
@csak úgy...: Ja, csak a paranoiásoknak világos...
csak úgy....
@Málna: neked már az is van? akkor mindent értek..
Málna
@csak úgy...: Ne fárassz már...egyszerűen nincs agyad egy egyszerű kommunikációhoz sem. Majd a következő életedben talán...
csak úgy....
@Málna: egy fidiótával lehetetlen kommunikálni,ezt már számtalanszor tapasztaltam!
ti fölsöbb utasításra "gondolkodtok",ha azt annak lehet nevezni..
rokker33
Hogy lehetnek ennyire ostobák! Egy 100% ig Fideszes városba nem mehet csak úgy oda két töketlen ellenzéki politikus prédikálni! Az étterem tulajdonos jól tette hogy kibaszta őket,de ennek még súlyos ára lesz azt garantálom és a tulajdonos fogja a legjobban megszívni!
rokker33
Egyáltalán minek megy oda a pálinkás jóska már leszerepelt egyszer és a reptéri kóborkutya se kíváncsi rá! Márky meg szégyelje magát,hogy ilyen ostoba buta emberekhez ,mint Debrecen lakosaihoz odamegy beszélgetni! Ezek a Debreceni emberek ostobák nem érdemes rájuk pocsékolni az időt!!!
csak úgy....
@rokker33: nálatok ausztriában vannak 100% ig spö ,övp...stb. városok?- na látod...
akkor ki is itt a töketlen?
csak úgy....
@CsipkeRózsa: a neve ellenére nem egy merész...
rokker33
@csak úgy...: Itt teljesen más rendszer működik. Kurz ha ennek az őrületnek ami ma Magyarországon folyik csak a negyedét elkövette volna, azonnal repülne a picsába! Pár éve 1 korrupt politikus lebukott repült az egész koalíció Kurzal együtt, de szerencsére újra megnyerte az emberek bizalmát! Magyarországon nincs ilyen, ha nem Fideszes a városvezetés mint pl Budapest vagy Miskolc, akkor azok már ellenségnek számítanak és a pénzt sem oda utalják!Ez ilyen egyszerű és egyben borzasztó is!
Emmersson71
@csak úgy...: Szerintem pedig ehhez kellett bátorság. Megalkuvó módon félre is nézhetett volna..később pedig mondhatta volna, hogy nem is látta vagy ott sem volt.
De ez az ember a nehezebb, de gerincesebb lépést választva kibaszta, mint macskát szarni a két sunyit majd lenyilatkozta, hogy az étterme semleges terület politikai szempontból..ahogy eddig, úgy a jövőben is!
MZP és Pálinkás két aljas provokátor...remélem, eltűnnek a sülyesztőben!!!
terlasz
Elég világos a történet. MZP beismerte, hogy hibáztak.
almalibre
"A kavarodást Márki-Zay részben azzal magyarázta, hogy előzetesen utcafórumot szerettek volna tartani, de Pálinkás József javaslatára mégis az éttermet választották, a foglalást intéző munkatárs azonban csak magára az asztalfoglalásra kapott utasítást."
Emmersson71
@Horizont: Miért, nevezzem őket kedves kötekedőknek?!

MZP úgy kért elnézést, hogy a végén még odabökte: üzletember magától nem küld el kuncsaftot.
Ez egy bunkó, nincs mit szépíteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.