A nyugati államok ideológiáját mára „az államot foglyul ejtő, kötelező vallássá emelt neoliberális filozófia jellemzi”, mondta a miniszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Európa szerint Gulyás Gergely nincs jó állapotban. Szerintem is.
RonaGyuri
értékelésedet nem csak az befolyásolja, hogy egy buta műveletlen parasztsuttyó vagy vérlázító arroganciával, de az is, hogy Schumant idézed, akiből eleve nem értesz egy kukkot sem, ráadásul a kereszténységről zagyválsz, most mikor egyértelmű, hogy az amit ti értetek alatta köszönő viszonyban sincs a Pápa meglátásaival! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Őszetsége a fejéz csóválja, Schuman meg forog a sírjában

Gulyás Gergöl: „Európa nincs jó állapotban”

A derék főminiszterre jött rá az idétlenkedés Budapesten a Bárányfelhő Svábhegyi Református Óvoda átadó ünnepségén vasárnap. Mentségére legyen szólva a közeli református templomban tartott istentiszteleten és az óvoda átadásán részt vett Orbán Viktor miniszterelnök és a felesége, Lévai Anikó is.
Nos ez derék majom sok marháskodás között állítólag Robert Schumant idézve zagyvált Európáról és a kereszténységről.
Túltéve magunkat a totális blaszfémián, hogy ártunk és qurmányunk egy pribékje Robert Schumant idézget, meg kell állapítsam, pontosabban közölném vele, hogy:
„értékelésedet nem csak az befolyásolja, hogy egy buta műveletlen parasztsuttyó vagy vérlázító arroganciával, de az is, hogy Schumant idézed, akiből eleve nem értesz egy kukkot sem, ráadásul a kereszténységről zagyválsz, most mikor egyértelmű, hogy az amit ti értetek alatta köszönő viszonyban sincs a Pápa meglátásaival! ”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.