Úgy tűnik, hogy Putyinék nyerték az orosz parlamenti választást… Azt hiszem ezen senki nem lepődött meg. Sőt azon sem, hogy nagy valószínűséggel a 2/3-uk is marad. Ami viszont döbbenetes, hogy a ma világában az ellenzéki Navalnijt és környezetét miként tudták elhallgattatni - kezdte közösségi oldala bejegyzését Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Csalni nem kell tanítani a fideszt! Saját magukra szabott választási törvény, közpénzből reklám, óriásplakát dömping, ajándékosztás, voks turizmus, kamu pártokra milliárdok, töredék szavazatok teljes egészében az övék, a kint dolgozó,tanuló magyarok szavazásának megnehezítése, a határon túliak, akik nem itt élnek, a fotelban ülve szavazhatnak az elhunyt nagypapa helyett is, 49% = 2/3.(67%).. Ennyi nem elég?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Ugyan már... ha Navalnijnak "véletlenül sincs annyi támogatója" és Putyin birtokolja az összes pénzt, paripát, fegyvert, akkor mégis miért kellett likvidálni az ellenzéki vezért?
Nessy
@colibri:" Nemzetbiztonsági okokból!". Valójában a hatalom biztos megtartásáért !
r2d2
Ezek? Ááááááááááá! Tanulni...
Aki Én
@Shikari: Azt értjük, sőt sokan borítékoltuk, hogy semmit nem értesz. De miért kell ezt hosszasan bizonygatnod?
colibri
A Putyin biztos 2/3-os győzelme kb. olyan, mint a belarusz Lukasenka 80 valahány %-a. Hazug, csaló embereknek semmit nem lehet elhinni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.