Az időpontkérés előtt elakad a folyamat. Helyszínen, sátrakban viszont lehet szavazni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: Miután olyan magasan képzett szakembereket dolgoztat a kormány végtelen közpénzből, akik még a kormányzati portálokat se képesek üzemeltetni, akik egy nemzeti konzultációs online felületet sem képesek úgy összehozni, hogy azt alapszintű informatikai ismeretek birtokában bárki fel ne tudná törni. És akkor arról még nem beszéltünk, hogy hányszor omlott össze az oltási rendszerük néhány hónap leforgása alatt, és különösen mi történt a Pfizerre Éhezők Viadalának nagy napján, amit azóta sem sikerült felednünk.
Málna
A tavaszi választásokig csak lezavarják az előválasztást...:-)
Sziszifusz
@Shikari: 10:30
"Senkit nem érdekli pár magyarellenes szarházi vergődése."
Mivel téged sem érdekel, azért írogatsz olyan sokszor, ebben a témakörben is. Ezzel hozzájárulsz az, az általad lenézett, érdektelenségbe és undorba forduló bolhacirkusz fenntartásához.
Logikus ... neeeeem ?
nemkati
@Csizmás Kond: Ez a kép nem szól semmiről. Az Egyenes beszédben (sem máshol) Magyar György ilyet nem mondott. A felvételt esetleg be tudnád linkelni ahol ezt hallottad?
nemkati
@Aki Én: Ez egy hazug mém, de hát már megszoktuk, hogy a fideszesek szeretnek jó nagyokat haazudni az ellenzékről, mert a sok hülye birkájuk minden hazugságot bevesz. Az igazság az, hogy 0rbánék meghekkelték az előválasztást, és most megpróbálják elterelmi magukról a figyelmet. Nem tudok olyan aljasságot elképzelni, amit ezek ne tennének meg.
Málna
@nemkati: "Az igazság az, hogy 0rbánék meghekkelték az előválasztást, és most megpróbálják elterelmi magukról a figyelmet." Ezt nyilván bizonyítani is tudod...
nemkati
@Málna: Majd a nyomozók kiderítik, jó? Gondold át, cui prodest?
Málna
@nemkati: Ja, azt hittem, ez az igazság. Akkor még nem biztos...
nemkati
@Málna: Amibe a Fidesz és hazaáruló vezére a mocskos kezét beledugja, ott semmi nem biztos azon kívül, hogy szétbarmolja, meghekkeli, széthazudja. Na ez biztos!
Aki Én
@nemkati: Számomra az az ijesztő, hogy van olyan ostoba lúzer, aki ezt nem értette meg 11 év alatt.
De nézd ezt a buta, ám de okoskodó szellemi totálkár Málnát, mit művelt ma, és mekkorát bukott szerencsétlen.
Feldobta a napomat 11:30 tól:

propeller.hu/itthon/3712881-karacsony-kinai-szerverekrol-is-tamadtak-elovalasztas-informatikai-rendszeret?all#c3155357
Sziszifusz
@Shikari: 12:18

Objektív és igaz értékelés, na ne mondd !
Hozzászólásaidat minősítő jelzők közül kifelejtettél egy-két nagyon fontos jellemzőt, azt hogy: ELFOGULATLAN és PÁRTATLAN !
nemkati
@Aki Én: Hű, nagyon gáz ez a gyülömölcs! :)))
Málna
@nemkati: Fogalmunk sincs róla, hogy az ő kezük van-e ebben. Neked sem. Csak találgatsz, és azt úgy adod elő, mintha az lenne az igazság.
Málna
@Aki Én: Örülök, ha feldobtam a napodat. Rád fért. Most tényleg ezzel fogsz turnézni?:-)
Aki Én
@Málna: IGEN!!! Nagyon gáz vagy, és most parádésan be is mutattad :)

Valóban nem tudni biztosan, de engedd meg másoknak, hogy az elmúlt 11 év tapasztalatai alapján véleményt mondhassanak úgy, hogy ehhez nem kérik ki a véleményed.
Igen, a többség véleménye az, hogy a fidesz belenyúlt.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...mikor, hol és hogyan ismerte el???
Málna
@Aki Én: Nyugodtam mondjatok véleményt/fröcsögjetek! Csak ne úgy állítsátok be, mintha az lenne az igazság. Ennyi. Így már érthető neked is?
nemkati
@Málna: 30 éve bizonyít a Fidesz. Ezalatt a 30 év alatt amit lehetett, elraboltak a magyaroktól, amit lehetett, elcsaltak, elhazudtak. Milliárdokat vontak magukhoz, a zsebükben vannak az ügyészsgek, a bíróságok, a rendőrség, a NAV, az MNB, OTP és más bankok, a média, minden, a hatalmi ágak szétválasztása már egy régi szép emlék, ahogy az államé és az egyházé is.
0rbán ügyvédekkel, jogászokkal vette magát körül - az oktatásügyet, egészségügyet, szociális ügyeket, mindent pedig hozzá lojális kontárokra bízta.

Itt csak az van kinyomozva, amit hagynak, hát nemsokmindent hagynak ami a sajátj disznóságaikat illeti. Nem is hiszi el már senki, hogy az ellenzék, akinek a Fideszéhez képest töredék forrása van, könnyedén ki tudna bármit is nyomozni, a Fidesz annyira lefedi minden tevékenységét, amikor meg bizonyítékok vannak, cinikusan kiröhögik azt aki arra rámutat. Most be van minden kormánypárti tojva a választások miatt, ezért olyan eszközöket is bevetnek az ellenzék ellen ami a legalja legszemetebb. Ettől függetlenül én bízom benne hogy egyszer minden gazemberségük napvilágra fog kerülni.
Málna
@nemkati: Találgatsz. Ennyi. Nincs ezzel gond, csak ne állítsd be igazságnak.
nemkati
@Málna: Majd jelentkezz nálam ha az előválasztási bizottság mégis kideríti hogy a kormány keze van a támadásban. Egyelőre mindel jel erre mutat.
Sziszifusz
@Shikari: 14:23

Orbánék kétharmadot nem nyertek, hanem szereztek !
Az inkorrekt módszerek beváltak. A választási körzetek és szabályok átalakítása, külföldi szavazók utaztatása, külföldön dolgozó és külföldön élő kettősállampolgárok közti megkülönböztetést ... stb. Ezek nélkül a manipulációk, csalások nélkül a 2010. évi választástól eltekintve egyszer sem lett volna 2/3-os győzelme a Fidesznek.

Na, de kár a szóért, akinek narancssárga vér folyik az ereiben, a fent leírtakat természetes dolognak tartja.
Ilyen világot élünk, de ez még ettől is rosszabb.
Bárki nyeri a választást, 2021. áprilisa után jön majd a "fekete leves". Berobbannak azok az " időzített bombák" amiket az elmúlt években készített Orbán Viktor és csapata.
Sziszifusz
@Sziszifusz: 15:29
Jav.: ... de lesz még ettől is rosszabb.
Málna
@nemkati: Majd ha kiderítik, akkor elismerem igazságnak.
csak úgy....
@Shikari: ezt öröm olvasgatni egy profi hangulatkeltötöl! :)
@Málna: sosem derül ki semmi,hiszen fideszék mindent titkosítanak! -és nektek birkuciknak még az sem gyanús..
Macskaszem
@Shikari: Téllleg bazmeg, soha a fideszes testületek nem maraszták el a fideszt? Az meg hogy lehet?
CsipkeRózsa
"Atavalyi magyarországi parlamenti választáson tapasztalt „anomáliák sorozatával” kapcsolatos új bizonyítékok komoly aggodalmat ébresztenek a közelgő európai parlamenti választásainak tisztaságát illetően. Orbán Viktor miniszterelnök abban bízik, hogy a vezetésével a szélsőjobb az egész kontinensen az 1930-as évek óta nem tapasztalt mértékben megerősödhet."

www.opendemocracy.net/en/a-magyarorsz%C3%A1gi-v%C3%A1laszt%C3%A1ssal-kapcsolatos-leg%C3%BAjabb-bizony%C3%ADt%C3%A9kok-f%C3%A9ny%C3%A9ben-indokolt-az-aggodalom-hogy-az-eur%C3%B3pai-v%C3%A1laszt%C3%A1sokon-is-csal%C3%A1sra-ker%C3%BClhet-sor/
csak úgy....
"Hiába a hatalom lekezelő, kioktató pökhendisége. A cukormázban úszó ígéretek garmadája. Hiába az őket szolgáló bértollnokok hada, a teljes állami gépezet. Hiába a számolatlanul sorakozó pénzeszsákok. Mindez ma már hiába, akinek van füle, hallhatja a föld alatti vízáramok hangját. Azt dobolják mindenhol, széltében-hosszában, Battonyától Nemesmedvesig, hogy elég volt." (Orbán Viktor 2007)
mikor még öszinte vol és nem toporzékolt! :)
Csizmás Kond
@nemkati: Ez a kép a fészvukon jelent meg, lemásoltan és kitettem ide...mert tudtam hogy szerzek neked egy boldog pillanatot...:))
Nem tudom mint mondott mert az ilyen férgek beszédei nem érdekelnek, viszont azt megcáfolta hogy hekkelés történt volna és a személyes szavazásról is tett említést, hogy ezért meg azért...gondolom azt is meghekkelték...:))
csak úgy....
@Csizmás Kond: na hol az a hekk amire csurog a nyálad? :) érdekes,hogy nem fideszes létedre mindenkit férgezel aki nem fideszes! :) ez egy politikai meleg másság nálad?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..nem mindenkit, de többeteket.
vitamin51
Semmi gond nem volt az online szavazással, tökéletesen működött!
csak úgy....
@Csizmás Kond: nagyon buzeráns a politikai beállítottságod!
CsipkeRózsa
@nemkati: Miért nem a videót linkelték be, hiszen, ha így hangzott volna el, akkor bátran megtehették volna.

Amit találtam ezzel kapcsolatban:

"2021-09-18 19:22:00
Magyar György: az informatikusok nem a jól ismert támadási formával találkoztak
A Civil Választási Bizottság elnöke az ATV Civil a pályán című műsorában azt mondta: az informatikusok megállapították, hogy valamiféle háttértevékenység történt, de nem a jól ismert támadási formával találkoztak, hanem egy összetettebb, több lépcsős visszaélés történhetett.

Magyar György a műsorban arról beszélt: amikor szombat délelőtt leállt az ellenzéki előválasztás, először arra gyanakodtak, hogy a jelentős érdeklődés miatt nagyobb terhelés érte a rendszert. Később azonban az informatikusok megállapították, hogy valamiféle háttértevékenység történt, mert nem a jól ismert támadási formával találkoztak, hanem ennél összetettebb visszaélés történhetett. Egyelőre ez egy hipotézis - tette hozzá a bizottság elnöke.

Amikor reggel az előválasztás elindult, minden jól működött, akik akkor elmentek szavazni, ők sikerrel jártak, de aztán történt valami - idézte fel a délelőttöt Magyar György. Először a korábban említett terhelésről beszélgettek, arra gyanakodtak, hogy ezt nem bírhatták a szerverek, de, mint mondta, kiderült, hogy nem ez történt, mert akkor is volt terhelés, amikor már leállították a szavazást.

A leállás azért van, hogy a rendelkezésekre álló 36 órán belül feltárják az okokat, és felkészüljenek az esetleges újabb támadásokra - hangsúlyozta Magyar György. Arra törekednek, hogy hétfőig feltárják a háttértevékenységet, és újra elindítsák az előválasztást. A személyes, tehát nem online szavazást azért kellett leállítani, mert annak is van egy informatikai háttérellenőrzési területe - mondta az elnök a műsorban.

Magyar György hangsúlyozta: ha technikai hiba történt, akkor azt ki fogják javítani. Ha viszont támadás, akkor ez mást üzen, azt, hogy vannak olyanok, akik ettől az előválasztástól tartanak,...
nemkati
@CsipkeRózsa: Vajon miért pont rá hazudták ezt? Mikor éppen ő mondta, hogy ügyvéd lévén ő feltételezéseknek nem, csak a bizonyítékoknak és a szakértőknek hisz.Az ilyen ostoba birkáknak (macskáknak) nem lényeg, hogy mondta vagy nem mondta, csak a többi ostoba higgye el. Szánalmas.
verőce21
Meghekkelték? Mindezt úgy, hogy az előválasztás szervere az USA-ban van?

A legvalószínűbb, hogy annyira alacsony volt az érdeklődés, hogy mesterségesen próbálták csökkenteni a rendszer kapacitását, hogy érdeklődést szimuláljanak... Senkit nem érdekel ez a szar.
csak úgy....
@verőce21: csak nyugtatgasd magad,az jót tesz az ideges hasmenés ellen... :)
nem ártana ha már jó elöre kinéznél magadnak egy formás ellenzéki segget...
-ha már az nélkül nem élet az életed! :)
verőce21
Az ellenzék "függetlenobjektív" lakájmédiája pontosan tudja, hogy hazudtak az ellenzéki pártok.
Onnan lehet tudni, hogy pl a hvg-n már szó sincs az előválasztásról. Eldugják a témát az olvasóik elől.

A legvalószínűbb, hogy annyira alacsony volt az érdeklődés, hogy mesterségesen próbálták csökkenteni a rendszer kapacitását, hogy érdeklődést szimuláljanak.
Kiegészíteném, az lehetett a baj, hogy már egy ideje rájöttek, hogy Gyurcsány felesége iránt siralmasan kevesen érdeklődnek. Márpedig valahogy őt kellene kihozniuk győztesként, ezért hekkelték meg magukat.
gina
@verőce21: IDIÓTA BE VAGYTOK NAGYON REZELVE, MERT SOKAN MENNEK ÉS AKARNAK VÁLASZTANI DE NEM TITEKET ELMEBETEG FIDESZ BAGÁZST HAHHAHAHAHAH
gina
@Shikari: LÁTSZIK MICSODA ELMEBETEG SENKIK VAGYTOK, AKINEK SZOKÁSA A CSALÁS ÉS HAZUGSÁGOK AZ A FIDESZ MOCSKOK STILUSA TE ÖKÖR
CsipkeRózsa
Nem volt alacsony a részvétel, én ma voltam a Kálvin téren szavazni, sokat kellett várnom, mire sorra kerültem, és utánam hosszú kanyarodó sor állt.

Az online szavazáson az időpont foglalás megtelt, várni kell a további ott szavazóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.