Hadházy Ákos osztotta meg egy olyan kisvállalkozó panaszát, aki részt vett volna a Vadászati Kiállításon, de a méltánytalan közüzemi díjak miatt végül nem ment el.

Kegyetlenül lehúzzák a vadászati kiállításon a kisvállalkozókat – Semjén álomrendezvénye nekik megfizethetetlenFotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Szeptember 25. és október 14. között zajlik a Semjén Zsolt szívügyének számító Természeti és Vadászati Világkiállítás. A milliárdos előkészületek, illetve az, hogy ezen a rendezvényen semmiféle koronavírussal kapcsolatos korlátozás nem lesz érvényben, már alapvetően sok elégedetlenkedést szült a kiállítással kapcsolatban. Most pedig egy újabb részletre derült fény, ami sokakat kiboríthat. 

Hadházy Ákos a saját Facebook-oldalán osztott meg egy posztot, amit egy kisvállalkóznál talált. Az eredeti szöveg arról szól, hogy a kisvállalkozóval – aki egyébként egy büféautóval vett volna részt az eseményen – 20 napnyi áramfogyasztásért több mint egymilliós árat akartak kifizettetni. Ez nagyjából kilencszerese annak az árnak, amennyibe egyébként kerülne az áram – körülbelül 120 ezer forintra saccolta a posztoló. De a kerti csapból érkező vízellátásért is borsos árat kellett volna fizetniük.

Hadházy így reagált:

A vadászati kiállításon ezzel a kisvállalkozóval 20 nap alatatt több, mint EGYMILLIÓ FORINTOT (kilencszeres árat) AKARTAK FIZETTETNI EGY BÜFÉ AUTÓ ÁRAMELLÁTÁSÁÉRT. Vízvételezési lehetőségért a kerti csapról pedig majdnem háromszázezret...

A mélykeresztény stüszivadász hobbija iszonyatosan sokba fog fájni az országnak, bár kétségtelenül kevesebbe, mint a főnöke őrült fociimádata. De az, hogy a számolatlanul elszórt 70 milliárd után pont a kisvállalkozókat akarják megkopasztani, na ahhoz már tényleg kell az arc

– írja a politikus.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Tömjény Sónyi a kicsit is megbecsüli, azaz a kicsik pénzét is lenyúlja! =))
csak úgy....
fidesz-kdmp= profi árdrágítók szövevényes szövetkezete! :)
Nessy
@RonaGyuri: Sejtik, hogy veszteséges lesz, valami kis bevételt csak kell produkálni! Képzeld el mibe fog ott kerülni valamelyik haver által üzemeltetett büfében egy szendvics, meg egy üdítő.Vagy lehet, hogy neki nem kell ekkora rezsit fizetni?
csak úgy....
@Gulyás: nektek a nem értés az erösségetek...
csak úgy....
@Gulyás: a lángos árát így tudják föltornászni (horribilis helypénzekkel) akár 5 000 ft fölé! -már érted?
namihami
T. Kisvállalkozk! Van egy marha egyszerű megoldás--nem kell odamenni. És aztán azokat, akik mégis megteszik, úgy a bevételről, mint a felmerülő költségekről tételesen elszámoltatni. Akkor kiderül(het) a rezsiköltségek nagysága.
Ha nincs időben jelentkező, akkor majd kénytelenek lesznek engedni vagy a látogatók viszik magukkal a kaját-piát.
Néro
Tömjényi álom a köz kárára. Rohadj meg te háziállatvadász a kiállításoddal egyetemben. Téged kéne kirakni, kitömve.
Qqberci
TömjénZsóti bőrét kéne lehúzni. Ha kitömnék, biztos sokan megnéznék...
telegdilaci
Aljas egy élősködő féreg,gondolom a horror áron megrendezett,vadászati világ kiállítás, csak így hoz valami csekély hasznot,ha a Magyar kisvállalkozókat,megsarcolják,egyébként hatalmas veszteséget hoznának össze,a Nagy hazug állkeresztények!
Gulyás
@csak húgy...: Nektek meg a helyesírás!
CsipkeRózsa
Egymásra nézve, micsoda fejek néznek itt szemtől-szembe!
csapnivalo
@namihami: A nem-kell-odamenni-re reagálva, viszont ha senki nem megyki, akkor is sikersztori lesz. Hallottam, hogy Bp-i középiskolásokat tömegével vezénylik ki. Az mind-mind egy látogató. Le kell vinni a kiállítás látogatónkénti 10 millió forintos bekerülési költségét nagyon. Ezzel a kommunizmusban is (sőt Észak Koreában máig is) használt trükkel fogják meghamisítani hozzá a statisztikákat. Utólag ne dobhasson senki rájuk követ (meg nem is kenyérrel dobnák vissza).
csipetke
Akkor mégis mi az istennyilára kellett 70 milliárd?Ha még a kkv-kat is lehúzzák?Tényleg gusztustalan a fidesz banda,orbánostól-semjénestől. A többi maffiózóról ne is beszéljünk
csipetke
@Nessy: 12:22 Azt olvastam,hogy 100 országból várnak vendégeket, de asszem erről a vírus nem tud,úgyhogy akinek esze van,az el se jön.
Toller Béla
Semmi baj ! Legalább látják a büfések is, hogy kikkel van dolguk !
ómió
Érthető! Hisz' a közüzemi díjakat "méltányosan" - évi kétszer - még az efftársak emelték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.