„Esküszöm, addig provokálják a népet, amíg bele nem szaladnak egy nagy pofonba” – mondta mai beszédében a Jobbik elnöke. 

Jakab Péter: A Szájer Józsi a hálószobánkba nem akar bejönni?Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor után több politikus is felszólalt még, köztük Jakab Péter is. A politikus elmondása szerint azt hitte, Orbán kipihente magát a nyáron, hiszen tízmilliárdos luxusjachton is lehetett volna lehetősége.

Esküszöm, addig provokálják a népet, amíg bele nem szaladnak egy nagy pofonba

– kommentálta Jakab. A Jobbik elnöke szerint jelenleg kétmillió ember él a létminimum alatt Magyarországon, egymillió melós él létminimum alatt, a nyugdíjminimum alig 30 ezer forint.

Mindezek után van képe mosolygós plakátokon kérdezősködni?

Szerinte uniós forrással is csak azt sikerült elérni, hogy a román minimálbér is lehagyta a magyart. Jakab papagájkommandónak nevezte az államháztartás dolgozóit. Szerinte 16 milliós tartaléka sincs a családoknak. A válság alatt Jakab Londonból kapott leveleket, ahol kaptak bérkompenzációt. Itthon nem ilyen leveleket kapott, hanem hiányolták a támogatást, mert tönkremennek az emberek. Jakab szerint a magyarok megdolgoztak az oligarchák pénzéért – írja a hvg.hu.

Szerinte nem igaz az sem, hogy Orbán bérből és fizetésből él, hiszen a családja 15 milliárddal lett gazdagabb, a családnál havi 180 millió a fizetés, ha abból él. Mindenki adózik minden után, de nagyon sok az áfa, és nem tudni, hova kerül a rengeteg pénz.

Jakab felemlegette a Pegasus-botrányt is.

A Szájer Józsi a hálószobánkba nem akar bejönni?

– provokált tovább.

Forrás: hvg.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@sgl: Szerintem is Jakab nyert ma a második helyen Szabó Tímea. Gyurcsány félreismerte Orbán egészségügyi problémáját és e tévedése miatt ajánlotta többször Viktorunknak a szakértői segítséget. Viktor problémáját nem lehet egészségügyben megoldani. Arra kizárólag a román módszer alkalmas.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@sgl: Szerintem is Jakab nyert ma a második helyen Szabó Tímea. Gyurcsány félreismerte Orbán egészségügyi problémáját és e tévedése miatt ajánlotta többször Viktorunknak a szakértői segítséget. Viktor problémáját nem lehet egészségügyben megoldani. Arra kizárólag a román módszer alkalmas.
Horizont
Jakabot hallottam. Bár én őt nagyon bírom, mégse tartom alkalmasnak miniszterelnöknek, de beszélni szenzációsan tud le a kalappal. Senki nem ér a nyomába se kormányoldalon se az ellenzékin. Belügyminiszternek simán el tudnám képzelni.
orbánt figyeltem vagyis nem őt hanem a körülötte ülő sleppet. Azt a szolgaiságot hihetetlen.
orbán fáradt, széthízott és megint olvasott és olvasott. Mi történt az egyik szemével? Furcsa volt.
Ez a parlament egy rakás szart se ér, egy sima kocsmában jobb a hangulat őszintébbek az emberek. És nem nyalják a főnök seggét.
rokker33
Ezek újra dolgoznak??A többi munkahelyen miért nincs 3 hónap pihenés??Csak azoknak jár,akik több milliókat keresnek havonta!!! Eléggé elkeserítő!
sgl
@justhpeter: Igen. egyetértve mindent.
namihami
Szájer és a hálószobánk? Minek? Az asszony nem az ő profilja, nekem meg ő nem az.
ómió
Csak majd, ha olyan aberró lesz, mint te, Pubi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2021. November 28., 22:35
Gyurcsó Ádám ismét gólt szerzett Cipruson
Sport - 2021. November 28., 21:37
Mezőkövesden is nyert a Fradi az NBI-ben