Varga Judit igazságügyi miniszter felháborodott Facebook-posztban jelezte, hogy születésnapi bejegyzése kimaradt a Telex listájából.

Varga Judit kiakadt: a "balliberális sajtó" megfeledkezett a születésnapi posztjáról
Fotó: Facebook/Varga Judit

Az egykori indexesekből alapított hírportál minden héten összesíti, hogy melyik politikus volt legsikeresebb a közösségi médiában, és mennyit költöttek erre.

Varga Judit szerint őt most nem a harmadik hely illetné meg, hiszen születésnapi posztja 40 ezer interakciót ért el. A miniszter le is vonta a következtetést:

a balliberális sajtó elferdíti a tényeket.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Giovanni Alba: Minden estre gusztustalan megnyilvánulás volt.(én csak a számat húztam el)
Lendkerék
Az a szomorú, hogy egy intelligens, nagy tudású, elegáns megjelenésű, és ha tartaná a száját, nagyon szimpatikus fiatal hölgy képes beállni egy velejéig romlott politikai rendszer, pontosabban az azt működtető személyiségzavaros diktátor mögé, ráadásul úgy, hogy a rendszer egyik arca is. Fontos tanulság, hogy ilyen jellemek tömegeit fogja kitenyészteni a milliárdokkal kitömött Mathias Corvinus Collegium (MCC), és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem. Tehát jó lesz figyelni, kiknek az életrajzában bukkan majd fel a végzettségek között ez a két iskola, még ha nem is országos arcok, de a fejük és a jellemük pontosan hordozni fogja O1G szellemiségét, és évtizedeken át fogják akadályozni és deformálni a magyar társadalom fejlődését.
Qqberci
Ez a tehénbe oltott liba jobban tenné, ha nem gágogna...
kereső
@Lendkerék: Bocsi!, de nem intelligens. Intelligens ember- aki ráadásul még "tanult" is, az nem méltatlankodik ilyen picsányi dolgon.És éppen azért fideSS-es, mert nem intelligens- nem gerinces, és rávetül a tisztességtelenség -a saját bennfentes információval való visszaélés árnya.Ismét húzom a számat- az "intelligens" jelző miatt.
ómió
A balliberális sajtó elferdíti a tényeket? Valami újat is mondhatna, miniszter asszony!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.