Varga Judit igazságügyi miniszter felháborodott Facebook-posztban jelezte, hogy születésnapi bejegyzése kimaradt a Telex listájából.

Varga Judit kiakadt: a "balliberális sajtó" megfeledkezett a születésnapi posztjáról
Fotó: Facebook/Varga Judit

Az egykori indexesekből alapított hírportál minden héten összesíti, hogy melyik politikus volt legsikeresebb a közösségi médiában, és mennyit költöttek erre.

Varga Judit szerint őt most nem a harmadik hely illetné meg, hiszen születésnapi posztja 40 ezer interakciót ért el. A miniszter le is vonta a következtetést:

a balliberális sajtó elferdíti a tényeket.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ha pedig megírta volna a Telex az életkorát, akkor az háborítaná fel, hogy egy nő korát miért fírtatják.
Van sapka-nincs sapka...
Emmersson71
Te transzvesztita!

Azért szarjuk le az ún. születésnapodat, mert nem születtèl, hanem termesztettek!
IQ-d mint egy kaktuszé...
simmering73
Szeretnéd, ha elhegedülnénk a nótádat?
istván irén
a temetésed napja nagyobb ünnep lenne szüli napi jó kívánság dögölj meg
134.bátor
Ennek a mocsoknak ez a legnagyobb problèmája:)! Undorító egy nőszemèly
Giovanni Alba
@istván irén: ma, 18:57
Ez most konkrétan nem volt szép. A gyűlölködést hagyjuk meg a sikiféléknek, pökhendi cicusnak, meg az idióta fajkretén bolsiivadéknak.
Tény hogy Jucus nagyképű mert beképzelt, arrogáns és lekezelő modortalansága visszatetszést kelt minden jóérzésű emberben, de mégiscsak anya. Én azt kívánom neki szülinapja alkalmából, hogy legyen sok-sok ideje a gyemekeivel foglalkozni.
kereső
@Giovanni Alba: Miután megérdemelten leülte a rászabottat, és visszafizette a törvénytelenül felvett költségvetési támogatást- (Btk)
kereső
@Giovanni Alba: Minden estre gusztustalan megnyilvánulás volt.(én csak a számat húztam el)
Lendkerék
Az a szomorú, hogy egy intelligens, nagy tudású, elegáns megjelenésű, és ha tartaná a száját, nagyon szimpatikus fiatal hölgy képes beállni egy velejéig romlott politikai rendszer, pontosabban az azt működtető személyiségzavaros diktátor mögé, ráadásul úgy, hogy a rendszer egyik arca is. Fontos tanulság, hogy ilyen jellemek tömegeit fogja kitenyészteni a milliárdokkal kitömött Mathias Corvinus Collegium (MCC), és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem. Tehát jó lesz figyelni, kiknek az életrajzában bukkan majd fel a végzettségek között ez a két iskola, még ha nem is országos arcok, de a fejük és a jellemük pontosan hordozni fogja O1G szellemiségét, és évtizedeken át fogják akadályozni és deformálni a magyar társadalom fejlődését.
Qqberci
Ez a tehénbe oltott liba jobban tenné, ha nem gágogna...
kereső
@Lendkerék: Bocsi!, de nem intelligens. Intelligens ember- aki ráadásul még "tanult" is, az nem méltatlankodik ilyen picsányi dolgon.És éppen azért fideSS-es, mert nem intelligens- nem gerinces, és rávetül a tisztességtelenség -a saját bennfentes információval való visszaélés árnya.Ismét húzom a számat- az "intelligens" jelző miatt.
ómió
A balliberális sajtó elferdíti a tényeket? Valami újat is mondhatna, miniszter asszony!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.