Minden készen áll a világkiállításra, nincs akadálya a rendezvénysorozat megnyitásának – nyilatkozta hétfőn az MTI-nek az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos a rendezvény helyszínén, a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Kovács Zoltán: a vadászati kiállítás méltóképp fogja bemutatni az országot

Kovács Zoltán közölte, hogy az augusztus 20-i ünnepségsorozathoz, vagy a Nemzetköz Eucharisztikus Kongresszushoz hasonlóan a hétvégén kezdődő világkiállítás megrendezését is operatív törzs felügyeli.

A testületben a rendőrség és a mentők mellett minden szervezet képviselteti magát, amelynek feladata van az eseményhez kapcsolódóan. Kidolgozták a kapcsolattartási és döntéshozatali folyamatokat, így a felelősök szükség esetén azonnal intézkedhetnek

- tette hozzá.

A kormánybiztos elmondta, hogy a terveknek megfelelően a rendezvényhelyszínek is elkészültek; Közép-Európa legkorszerűbb kongresszusi központja jött létre Budapesten. Kovács Zoltán szerint világkiállítás a vadgazdálkodás, a természetvédelem, a fenntarthatóság jelentősége mellett hirdetni fogja a magyar szervezői tudást,

és méltóképp fogja bemutatni az országot az érdeklődőknek.

Forrás: MTI

Fotó: Facebook/Kovács Zoltán

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
ez így igaz itt minden szarra van pénz csak arra nincs ami fontos lenne Velencei tó
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Itt csak vadászati kiállítás lesz és nem valami világkiállítás. Mint mindig. Magyarországon világhírű a ...
vitriol
kovácsúr! Ezt az országot az orbán-kormány már minden oldalról bemutatta a világnak, amivel elég nagy megbotránkozást váltott ki, nem kellene még ezzel a baromsággal tetézni!
ila51
megy a rongyrázás ...meg a rongy szedés
Nessy
Nem akarom bántani az ötletgazdákat, de egy: nem világkiállítás, kettő: kissé giccses, már ami képeket láttam. A bejáratnál meg talán kevesebb agancs több lett volna. Pedig tudunk ragyogó kiállításokat rendezni, ha a politikusok nem bele vau!
ómió
Pedig az csak 71-ben volt efftársi és nem most!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.