A budai Széll Kálmán téren adta le szavazatát Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje. Az ezt megelőző sajtótájékoztatón Kálmán Olgával közösen az ellenzéki előválasztás tétjéről és teendőiről beszéltek. A teljes beszéd itt: Dobrev Klára/Facebook A DK miniszterelnök-jelöltje szerint már az összegyűlt tömeg is mutatja, hogy a magyarok ki vannak éhezve arra, hogy végre beleszólhassanak a haza sorsának alakulásába. […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: ebböl ki tudod számolni,hogy valójában mennyire tele lehet a nép töke a fidesszel,-ha már a "szemkilövetöt" sírják vissza! :)
Yoda69
@verőce21: Ne foss, ha nem loptál vagy adó csaltál, akkor nincs félnivalód.
Németh István
Akkor a dobrev vonal már fizeti is vissza kamatostul amit elloptak elcsaltak! Na lássuk csak hogy hány ezer milliárdot tapsoltak el és szana-szét!?
verőce21
Apró piri meg a többi fosszília tudja hogyan kell uszítani a proletárokat...!
csak úgy....
@verőce21: elvégre együtt kiszeskedtek vikivel! :)
magyar1
A fidesz is az elszámoltatás szöveggel nyerte meg a választást 2010-ben, de Gyurcsány piszkálásánál egyéb nem történt, azt meg hiába mert nem ő szerezte a vagyont.
Bajnai, Bokros elszámoltatása szóba sem került.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.