Többször beszámoltunk arról, hogy hiába lenne szükség nagyon sürgősen a Velencei-tó vizének pótlására a rendkívül alacsony vízszint miatt, a kormány jelenleg nem tudja támogatni az erről szóló javaslatot – mondta augusztusban a Fehérvár TV riportjában Tessely Zoltán, a Velencei-tó fejlesztéséért felelős kormánybiztos. A víz pótlására készítettek egy 40 milliárd forintos költséggel számoló előterjesztést a kormánynak, és mindenki abban bízott, hogy ezt akár rövidesen elfogadhatják, és megindulhat a tó feltöltése.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: Egyáltalán olvastad a cikket te nagyon hülye??? A kormánynak esze ágában sincs a tó megmetése,ismét csak a lopásokon agyalnak!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
@Shikari: Egyáltalán olvastad a cikket te nagyon hülye??? A kormánynak esze ágában sincs a tó megmetése,ismét csak a lopásokon agyalnak!!
kereső
Egyszóval már nem fontosak a "sukorói békák"- annyira nem, hogy vesszen az egész tó, csak a Co egyik "érdemese" jól járjon.
silber13
@Shikari: Nektek, bunkó fidesznyikeknek minden szar és szemét, ami nem az elmeháborodott O1G egyre sötétebb agyából beteges őtletrohamként pattan ki!
namihami
Az USA-ban a kiszáradt tómedrekben gyorsulási versenyeket rendeznek. Ez lehet a cél itthon is (bár azok sós vizűek voltak, de fideszéknél ez részletkérdés, majd lesózzák), úgyis most a motorversenypálya az új pénzlopási lehetőség. Ez most bővülhet egy autóknak létesítendővel is. Lényeg a család kasszája.
silber13
@Shikari: Zagyvaság minden megszólalásod. Pontosan olyan, mint az elmeroggyant, semmihez sem értő főnököd napi tirádáinak sokasága.
Nessy
Könyörgöm, a vízi sportokra is alkalmas ( pl. kajak) sportcentrum építése egy kiszáradó félben lévő tó partjára. minden csak nem logikus. "Száraz tónak nedves partján, döglött béka kuruttyol..."
Tényleg, a volt Sukorói természetvédők, most csendben vannak, hogy a tavat hagyják tönkremenni?
Qqberci
Olyan lesz, mint az Alice Springs-i regatta: ha van víz, eveznek, ha nincs víz, fejükön viszik a hajókat...

en.wikipedia.org/wiki/Henley-on-Todd_Regatta
silber13
@Shikari: Akkor pofázz, ha majd túlélted az első elagyabugyálásodat, te hímringyó, szájkarate bajnok!!:-)))))))))))))))
silber13
@Shikari: nem fenyegtlek, de látom már, hogy az alpári szövegeid miatt valakik nagyon meg fognak püfölni!
csak úgy....
@Shikari: majd a "cigó" haverjaid megvédenek! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.