Ha Tóth Csaba nyeri az előválasztást Zuglóban, akkor a Momentum a szocialista politikust is támogatni fogja – jelentette ki Fekete-Győr András a Telex zuglói ellenzéki küzdelemről szóló videójában.

"Mi kötöttünk egy megállapodást, hogy mindenkit támogatunk, akit az előválasztáson részt vevők demokratikus úton megszavaznak”

– mondta a Momentum elnöke, aki azt is hozzátette, fájó szívvel támogatnák Tóthot, akit az LMP kivételével az összes parlamenti ellenzéki párt támogat az előválasztáson.

Tóth Csaba: "Nincs semmilyen eltitkolt vagyonom, minden vizsgálat elé nyugodt szívvel állok"

Tóth Csaba, az MSZP képviselője felszólal a 2022-es költségvetési törvényjavaslat általános vitáján az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 21-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Hadházy Ákos – aki a Momentum támogatásával az MSZP-s Tóth Csabával szemben indult az ellenzéki előválasztáson Zuglóban a képviselőjelöltségért – vasárnap reggel a Facebookon azt állította, hogy Tóth egy több száz millió forintot érő budapesti gyártelepet és egy több emeletes irodaépületet tüntetett el a vagyonnyilatkozatából. Azt is írta, hogy Tóth cégének jelenleg az ingatlanokra vételi joga és a 111 milliós jelzálogjoga van és a képviselő cégének csak egy levelet kell írni ahhoz, hogy a gyártelep az ő kezükbe kerüljön hivatalosan is.

Tóth Csaba erre úgy reagált, hogy „vagyonnyilatkozatom minden tényt és adatot hiánytalanul tartalmaz, nincs semmilyen eltitkolt vagyonom, minden vizsgálat elé nyugodt szívvel állok, elszámolnivalója annak, azoknak van, akik nemtelen eszközökkel akarnak lejáratni”.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke később azt közölte, hogy arra kéri az előválasztás tisztasága felett őrködő Országos Előválasztási Bizottságot, vizsgálja ki Hadházy Ákos bizonyítékai alapján, részt vehet-e Tóth Csaba a továbbiakban az előválasztáson vagy sem.

Később Fekete-Győr András azt írta Jakabnak, hogy „tényleg van, akit a Hadházy által nyilvánosságra hozott legújabb Tóth Csaba-ügy meglepett? Tényleg ez kellett ahhoz, hogy egy elszámoltatást zászlajára tűző miniszterelnökjelölt elgondolkozzon a támogatásán? Talán még nem késő a magyar korrupcióellenes harc zászlóvivőjének, Hadházy Ákosnak a támogatása. Még nem késő a tisztességes jelöltet választani. Még nem késő a tisztesség oldalára állni.”

Forrás: HVG.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ehhez a fickóhoz nem lesz elég befogott orral szavazni. Vegyvédelmi ruha kell majd hozzá.
fűre lépni szabad
@human: Én biztos nem szavaznék rá, hisz átvitt értelemben a tettestársa lennék valahol. Inkább senkire, mint erre a patkányképűre!
Béla333
Pártoknak lehet hogy hányingerrel is, de támogatnák ezt a maffiózót, de a szavazók még dönthetnek másképpen.
Felesleges szondázni, hogy mekkora szemétséget viselnek még el a választók...
fűre lépni szabad
Fekete-Győr András meg elmehet a 'csába ezzel a dumával. Érdekes az LMP meg tudja tenni, hogy nem adja fel az elveit és nem támogatja ezt a kis görényt.
Béla333
"Ez az alapítványba rejtett gyártelep került elő Hadházy Ákos és Tóth Csaba zuglói vitáján"
" az alapítványt három olyan férfi vezeti, akik Tóth Csaba 2014-es megválasztása óta fontos szerephez jutottak Zuglóban.

Hajdú Flórián már a második ciklusát tölti alpolgármesterként a kerületben,
Békefi László Zugló átláthatósági biztosa,
Funtig Zoltánt pedig a parkolási díjak behajtásával bízta meg a kerület. "
444.hu/2021/09/19/ez-az-alapitvanyba-rejtett-gyartelep-kerult-elo-hadhazy-akos-es-toth-csaba-zugloi-vitajan?fbclid=IwAR2BB1w2O_O4rnATF1g1NDPK4oh0D1EK9A8vO75dlLOtHUFbMwFZZLeH-oA

Remélem van annyi eszük a Zuglóiaknak, hogy ezt a maffiózót nem választják meg...
human
@fűre lépni szabad: Megértelek. Szerencsére nem vagyok zuglói.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.