Újabb mozgolódások a magyar médiánál. 

Tömeges felmondásról ír a Média 1 az Index.hu híroldalt is működtető Indamedia-csoport egyik kiadványánál, a Díványnál: információik szerint a női magazin munkatársainak jelentős része felmondott azután, hogy a főszerkesztő, Csonka Balázs távozik onnan. Helyét októbertől Kitzinger Szonja, az Index főszerkesztő-helyettese veszi át – írja a Telex.hu

Hogy miért kellett távoznia a főszerkesztőnek, és hogy miért álltak fel ezek után többen, arról egyelőre nincs hivatalos információ. Ziegler Gábor, az IndaMedia társtulajdonosa a Telex megkeresésére külön nem kívánta kommentálni a híreket, későbbre azonban sajtóközleményt ígért a témában.

A díványosok távozásának miértjéről a magazin ügyvezető igazgatója, Burányi Róbert sem adott tájékoztatást megkeresésünkkor, ám azt megerősítette, hogy Csonka Balázs felmondása után „még páran jelezték”, hogy elhagyják a szerkesztőséget. Arra a kérdésünkre, hogy többen maradnak-e a szerkesztőségben, mint ahányan elmennek, azt válaszolta:

„Néhányan maradnak, néhányan elmennek.”

A Telex úgy tudja, a Dívány szerkesztőségének döntő többsége távozik a következő hetekben, csak pár szerző marad, maradt a lapnál.

Forrás: Telex.hu 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Látták, tudják, milyen mocskos dolgok folynak a kormány és OV mocsaraiban és inkább a választások után keresik a másik irányt,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.