A fotók alapján a hétköznapra áttett előválasztáson a fiatalak kevésbé jelentek meg, mint a nyugdíjasok. 

Mivel a szombati indulás után nem sokkal túlterheltség miatt leállt az előválasztás informatikai rendszere, lényegében tegnap vette igazán kezdetét az ellenzéki előválasztás első fordulója, kedd reggel pedig meg is érkeztek az adatok a hétfői részvételről – írja a 24.hu

Előválasztás első nap: 67 ezer résztvevő, nagy részük nyugdíjas

Fotó: Facebook

A Facebookra feltöltött közlemény alapján 66 955 ezren szavaztak a hét első napján az előválasztáson, közülük 62 313 fő személyesen jelent meg az urnáknál, interneten keresztül mindössze 4 642 fő adta le a voksát.

Mint ismeretes, az előválasztás első fordulóját az OEVB szeptember 28-ig meghosszabbította, így még nyolc napon át lehet szavazni az ország több száz szavazópontján – olvasható a közleményben.

Forrás: 24.hu 

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
@Aki Én: Nem suttyó, egy hatalmas gerinctelen állat, aki a szüleit, nagyszüleit nyuggerezi. Az ilyen azt érdemli, hogy vénségére alázzák meg rendesen, ahogy ő teszi... Egyébkén az ilyen eszement ökrök, akik nyuggereznek, jó lenne ha tudnák, hogy az idős emberek elenyésző százaléka veszi be a fideszes maszlagot,a többiek ,-bármíly furcsa- gondolkodó lények...
.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@Málna: Qrvára nem számít, hogy te szavazol vagy nem. A végén úgyis 1db ellenzéki marad, és ha az egy hintaló, akkor is megszavazzuk, de a fideszt akkor sem.
Málna
@Macskaszem: Már hogyne számítana, ne hülyéskedj már...Vagy szerinted mindegy, hogy ki áll szemben majd Orbánnal? Na jó, valahol tényleg mindegy. Egy esélytelen vagy egy még esélytelenebb...:-)
De egy pici játékot vigyünk már bele...:-) Karácsonyt akarom, úgy izgalmas lesz.
verőce21
A városvezetés úgy döntött, hogy a koronavírus miatt kockázatos lenne megtartani a szokásos élelmiszercsomag-osztást, ezért ötezer forintos vásárlási utalvánnyal vennék rá az időseket az előválasztáson való részvételre a XVIII. kerületben...
verőce21
(13:44) Elképzelem, hogy az összes proli megindul a környező kerületekből... :)
Aki Én
@Málna: Ez az egész orbán ellen van, te butuska. Nem tudtad? És még te oktatsz másokat? Ne viccelj már :)
Egyébként jó látni, hogy már az idősebbek is tömegesen mennek orbán ellen. A fiatalok eddig is rühellték a ge-cit, sosem voltak képesek megszólítani őket, mert a többségük jól informált, nem hat rájuk a hazugság.
Vagytok még páran, de egyre kevesebben, akik sosem fogjátok megérteni, amit a fidesz tesz.
Vagy értitek, de aljas hazaárulók vagytok.
csak úgy....
@verőce21: ...majd mennek mint fideszes proli a krumplira! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.