A törvényre hivatkozva. 

Múlt héten tartották az első vidéki Pride felvonulást, amely viszonylag békésen lement. Most azonban kiderült, hogy a törvényre hivatkozvaa Mi Hazánk feljelenti a szervezőket, mert gyerekeket láttak a rendezvényen.

A feljelentő, Lantos János azt mondta, számukra az sem baj, ha a szülőket is kivizsgálják a rendőrök. A politikus szerint nem ő tartozik magyarázattal azért, mert érvényt akar szerezni a törvénynek.

Forrás: 444.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Mert pont olyan hülye vagy mihazánkostúl mint akik a törvényt megalkották.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Nem az van, hogy a szülő dolga a nevelés? A gyerek szülővel volt ott, mert a szülő nem akarja gyűlölködésre nevelni a gyerekét, oszt "ennyike".
TASzSz
Na, ha ezek egyszer hatalomra jutnak, Jakab csak salakolhat mögöttük!
Emmersson71
444-ről: "A törvény elvileg azzal az indoklással született meg, hogy a gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülőkre tartozik, de a jelek szerint a Mi Hazánk inkább maga mondaná meg, hogy hova viheti egy szülő a gyerekét, és hova nem"

Szerintem nemsokára jön a törvény kiegészítése, mely kimondja, hogy a rendezvények is korhatár jelölést kötelesek meghirdetni és kitenni.

A pletykát mikor tiltják be?
index.hu/kulfold/2021/08/22/eszka-korea-kim-dzsongun-fogyas/
Mobil123
Hát öcsém téged a ruhazatod alapján is fel lehet jelenteni. Szép színes vagy. :))
rokker33
@TASzSz: Ha ezek vagyis a Mi Hazánk Mozgalom egyszer hatalomra jutnak legalább rendet tesznek!A cigányokat a faszszopó buzikat és a tolvajokat legalább előveszik és kontrollálják!Karigeri erre nem képes egy töketlen csicska, csak Toroczkai képes igazi magyarként harcolni a magyarokért!
ómió
Na, ugye! "Megoldják" ezt aberróék iskolai nyomulás nélkül is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.