Elnök úr, munkaidő van, még nincs kampány – szólt oda Lázár. A videóból kiderül az is, milyen a szoci bor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: „Őrült beszéd, őrült beszéd: de van benne rendszer”. (Hamlet II. felvonás 2. szín).

igazából ezt majdnem mi is elmondhatjuk örült és hazug az ő beszéde, de van benne egy spéci rájuk jellemző rendszer

A rendszer lényeg, hogy amiről nem tudok, vagy el tudom játszani, hogy nem tudok, az nincs is. S az is, hogy a legképtelenebb hazugságot is beveszik a zemberek, csak elég sokszor el kell mondani. Ráadásul az értelmezés egy meghatározott szintjén még van is bennük igazság.
A fizetős HVG „Tényleg jobban élünk, mint tíz éve? Érdemes finomítani Orbán Viktor állítását” címmel elemezi azt a kérdést, hogy mi az igazság abban az orbáni hazugságban, hogy „jobban élünk mint 10éve”?
Nos a cikk több sebből is vérzik, de a legfontosabb az az, hogy igencsak konform a szándékban és a megközelítésben Orbán bon mot-jával.
Mindkettő alapvetően nem igaz, viszont egy értelmezésben sok igazság van benne.
Orbán igazsága abban van, hogy hic & nunc – tegyük hozzá kivételesen – a többesszám első személyt helyesen használja: ő és tsai valóban jobban sokkal jobban élnek!
Ahogy a derék szerző azon állításában sincs okom kételkedni, hogy neki érdemes (nagyon megéri) Orbán Viktor bődületes hazugságait finomítva nyomatni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.