A Párbeszédes Szabó Tímea arról kérdezte írásban a honvédelmi minisztert, hogy a 444.hu megírta, hogy Orbán Viktor családjával együtt Rómába utazott egy, a honvédség tulajdonában álló repülőgéppel.

Németh Szilárd nem hajlandó válaszolni, hogy Orbán családja miért honvédségi repülővel utazott Rómába

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A miniszterelnök Horvátországból utazott el és érkezett meg, az olasz fővárosban magáncélú programot bonyolított.

A kérdések ezek voltak: 

Mennyibe került és ki állta a miniszterelnök családjának római útját?

Miért Horvátországban vették fel és vitték vissza őket, ahol egyébként magáncélú programot bonyolítottak?

Miért honvédségi repülőgéppel szállították őt és családját?

Németh Szilárd, a honvédelmi miniszter helyettese a válaszában lényegében azt írta: a hivatalos utak nyilvánosak, de a magánprogramok nem, vagyis nem válaszol arra, hogy miért Horvátországban vették fel őket honvédségi géppel.

Forrás: 444.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
@magyar1: tessék??
"oda repül a miniszterelnök a családjával ahova akar, na meg a külügyminiszter is. Ezek nem tételek, jár nekik és kész."

Ilyen és hasonló esetekért miért is mondanak le demokratikus országokbanha kitudódik??
Nem jár, ez hatalommal való visszaélés, korrupció, közpénz magáncélú felhasználása.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Szerintem a kérdést sem érti ez a teleszart
,csepeli birkozóakadémikus...
gina
Ugyan mit válaszolt volna??? kitekeri a nyakát a muzsikus putris ha árulkodik,, meg kellett szokni ennyi év után hogy a [email protected] császárnak mindent szabad( ki merne szólni)
RonaGyuri
ez még a kép alapján egyértelműnél is butább!! =))
justhpeter
Két dolgot szeretnék:
1) Átrepülni innen Igricibe magánlátogatásra honvédségi gépen. (Mondanom sem kell ingyen)
2) Erről Sziszi a pparlamentben kussoljon.
Béla333
Mé...mé... Csak!
Mert a császár és a sleppje azt hiszi, hogy mindent megtehet.
Csak aztán a slepp is pofára fog esni, ha a kötelességét megszegve szolgálja ki az urát és ezért majd őt fogják egy kormányváltás után elkapni!!!
Olyan nincs, hogy parancsra tettem a törvények ellenében. Mert ugye a törvények nem ismerete nem ment fel a felelősség alol...
Shikari
Ezekkel így kell beszélni. Kapott választ, ossza be!
Yoda69
@Shikari: Most meg megtehetitek, de eljön majd az idő amikor a magyar emberek akarata érvényesül, es az ilyen nemetszilard fele mangalicák haptákba vágva magukat válaszolnak, de azonnal.
Shikari
@Yoda69: Nem jön el az időtök, vagy ha jön, azt ne kívánd!
sgl
Jucus sem válaszol csak a lájkjait keresi.
sgl
@RonaGyuri: szétlopják az országot.

És a fideszhúgyagyu tapsol, nem a rohaTT lipcsiké.

Azt nem veszi észre: neki is azért szar mert a fideszmaffiózó az ő zsebéből is 100 ezreket lop ki.
De tapsol és kataon mereven megy ezekre a hazaáruló, hazug tolvajokra szavazni, hatalomban tartsák.
Ezzel ugyanolyan hazaáruló gazemberekké válnak.
sgl
Az egész innen ered:

Ez a bunkó, elsőgenerációs uborkafáról leesett fideszférgekből álló hatalom, ahol tud árt, a nemzeti vagyont saját magánvagyonnak tekintik, a népet saját szolgáiknak.
Azt akarják bebizonyítani, hogy képesek a szájuk íze szerint felépíteni egy olyan társadalmat seperc alatt ami 20-30 év alatt se alakul ki, de a mozgató rugó a mindent ellopni, minél jobban gazdagodni, ehhez alakítani a társadalmat hogy rájuk szavazzanak és ezzel fenntartsák a bűnös hatalmukat.
.. Erkölcs-etika nulla, esküjüket megzsegik, csak a mindent legázolni, hatalmukat fitogtatni, akik valaha is jótevőjük volt, támogatta őket azt hátbaszúrják, a múlt örörkségét lenézik, megsemmisítik, átalakítják.
... Elfelejtik honnan jöttek, mikor és kinek a segítségével tanultak, hatalmukat kinek, kiknek köszönhetik.
idolokat építenek fel legfőképp bűnös náci, fasiszta elődökből.
Hazaáruló gazemberek ezek, nem országvezetők, pláne nem államférfiak, hanem maffiózók.
kereső
Németh sziszi nem válaszol. Varga judit nem válaszol. Orbán viktor tényleges válasz helyett személyeskedik. Hölgyeim, uraim- ez önöknél a szolgálat/ a köz szolgálata? Ennyi erővel akár disznó falkát is őrizhetnének.
sgl
MO történelmében legnagyobb gazembere van a fideszmaffiózók élén, nem volt még egy olyan politikai gazember aki ennyit ártott az országnak, ennyit hazudott és lopott, - szegény emberből a leggazdagabb lett,

- egymásnak ugrasztotta a magyarokat aljasul arra véve gyűlöljék egymást, - ez a fideszhatalom kulcspontja,-

létrehozott egy szektát aminek felkent pápája és azt hiszi ő az úristen az országban, ezért a népét alkalmazottjának a közvagyont sajátjának tekinti, úgy is használja.
Mindemellett az országnak a külpolitikában is hihetetlen károkat okoz. EU-ban kerülik mint a rühes állatot.
RonaGyuri
@sgl: a helyzet ennél sokkal rosszabb, mert Orbánéknak saját jogon csak a lopnak csalnak hazudnak az éltető elemük, de az ocsmányságaik legtöbbje a birkáik lelkesítése miatt van! =))
Yoda69
@Shikari: Majd meglatjuk jövőre. Szerintem gondolkodhatsz uj nick neveden, mert a fideSS bukasaval a te allasod is megszunik.
Shikari
@Yoda69: Köszönöm, de maradok a mostani nevemnél.
sgl
@RonaGyuri: 10 éve írtam, ma még jobban aktuális:

"Van egy kb 9 éves szösszenetem, a borzasztó, ma is ül picíny kiegészítéssel.
..."" Anno létrehozták a fideszt Soros támogatással, szoci hátszéllel, - Stumpf, Horváth belügyér,- majd rendszerváltás jött, gengszetrváltással, szabadrablással, hatalomba kerülésükkor észrevették mennyi mindent lehet ellopni, ekkor átalakították a fideszmaffiózó zrt-re, a ménesi úti fiúkat kiegészítették rokonokkal, iskolatársakkal, csókosokkal, seggnyalókkal,
...Megszállták az államot, gazember módon törvényeket alkottak, hogy saját hatalmukat bebetonozzák, minél tovább tudják MO közvagyonát és mások magánvagyonát fideszvagyonná konvertálni, amit egyre hatékonyabban, pofátlanabbul hajtanak végre
. ...Rájöttek Magyarország lehet a maffia-szekta székhelye, a népet alkalmazottainak tekintik, MO földjét kisajátítják, az államkasszát saját pénztárcának nézik, a nép vagyonelemeit játékaik fedezésére elrekvirálják.
Jelszavuk: LOPNI, CSALNI, HAZUDNI ÉS A FIDESZ FÉNYRE DERÜL!
sgl
Maradjunk annyiban a magyar történelemben nem volt ilyen hazaáruló, országrontó csürhe hatalmon, élén egy cezaro és kleptomániás elmebeteggel.
Azért az ellenzék se semmi
... 1946 után 10 év alatt felébredt az ország és külföldi nagyhatalom nyomása ellenére fellázadt a diktatúra ellen.
- Itt most 25 éve ismert a fidesz vezére egy hazug, tolvaj gazember, hatalomra juttaták a szektáját és ezáltal hatalomra jut egy elmebeteg.
... Nincs idegen nagyhatalmi elnyomás, 16 év alatt nincs megmozdulás elsöprés, sőt, a geczi akart állampuccsot végrehajtani ami nem jött össze, erre bedumálja a népnek hogy az akkori hatalom a nép ellen van és üti-veri stb. a hatalom meg kussol, és 20 év börtön helyett pár év mulva miniszterelnök lesz a hazaáruló bűnöző.
Ki a hülye??? Miért is?
Mert ez nem ellenzék, az "irányító" politikai vezetők ostoba idióták, nem a néppel van a baj hanem az ellenzéki politikusokkal, médiageczikkel csótányokkal..
Stb.
sgl
Radványi : 2021 aug
Nem a maffia épült be az államba, a kormány vált Orbán hatalom- és pénzvágyának eszközévé

hirklikk.hu/kozelet/nem-a-maffia-epult-be-az-allamba-a-kormany-valt-orban-hatalom-es-penzvagyanak-eszkozeve/385411
Magyarország, a zárt részvénytársaság
Az elemzés vázolja azt az utat és annak stációit, amelyen Orbán végigment, felvillantja azokat a bábjait – Áder, Kövér, Polt, Pintér, Varga Judit –­­, akik biztosítják a totális hatalmát és sérthetetlenségét, majd megállapítja, hogy Tucker Carlson félrevezető narratívájával szemben Magyarország Orbán Viktor abszolutizmusa alatt zárt részvénytársasággá alakul, azzal a céllal, hogy kiaknázza a nemzeti vagyont, hogy annak nyereségét azután a kormány tagjai, a parlamenti képviselők és kiváltságos hívek, a NER-kiváltságosok élvezhessék.

„Az orbáni abszolutizmus úgy működik, mint egy magánvállalkozás, amelyben minden részvényes csak annyiban gondol a közügyekre, amennyiben pozícióját magánnyereséggé változtathatja.
A pénz uralkodik egy kis kisebbség kezében, eközben azonban a lakosság zöme szegénységben él, vagy napi szinten küzd a megélhetéséért”.
csipetke
Letöltöttem az alkalmazást,ami a kormány-gépeket figyeli.Repkednek ezek buzgón,ha felszáll bármelyik,jön az értesítés. Kár,hogy azt nem tudni,hogy mikor ki repked vele.
csipetke
@csipetke: Ja,és hogy miért ezzel repült orbán,és a pereputtya?Mert fizettük az útjukat,és sajnos pont mint a birkák néztünk ki a fejünkből,és mindent hagyunk,ahelyett,hogy már évekkel ezelőtt megszabadultunk volna tőlük
magyar1
Olyan unalmas már az ellenzék ilyen hülyeséggel foglalkozik, oda repül a miniszterelnök a családjával ahova akar, na meg a külügyminiszter is. Ezek nem tételek, jár nekik és kész.
A fontos dolgokat bezzeg az ellenzék nem emlegeti.
ómió
Nem fújtátok még fel eléggé a semmit, efftársak!?
sgl
@magyar1: tessék??
"oda repül a miniszterelnök a családjával ahova akar, na meg a külügyminiszter is. Ezek nem tételek, jár nekik és kész."

Ilyen és hasonló esetekért miért is mondanak le demokratikus országokbanha kitudódik??
Nem jár, ez hatalommal való visszaélés, korrupció, közpénz magáncélú felhasználása.
magyar1
@sgl: Ennél csilliárdszor nagyobb összegeket pazarolnak, csalnak lopnak el milliárdosok. Az ellenzéket a nép sorsa érdekelje, azért fizetjük őket.
Ez a két vezető munkájával kapcsolatban bármit megtehet közpénzből ami az ország érdekeinek megfelelő.
Az hogy viszi a családját nem plusz kiadás, nehogy azt mondd nekem, hogy az amerikai elnökök nem közpénzen és nem a feleségükkel utazgatnak.
Yoda69
@Shikari: Volt mar neked sok nickneved. Az ezelotti asszem a bringas volt ha jol emlekszek. :)
Shikari
@Yoda69: Ha emlékszel az jó. Akkor nem vagy még demens.
kissé felnőttem
mert azt hiszi neki itt ma mindent szabad hát majd kiderül meddig szabad
Béla333
Szili! Te is be akarsz vonulni a kaptárba a főnököddel együtt?
Hűtlen kezelés... Majdcsak valaki elmeséli neked, hogy ez mit is jelent...
csak úgy....
@Shikari: erröl mikor nyilatkozol legközelebb? - "Éric Zemmour, Montreuilben született, 1958. augusztus 31-én, egy algériai bevándorló családban, amely az algériai háború idején Franciaországba menekült. Berber eredetű zsidóként és mindenekelőtt francia zsidóként azonosítja magát ."
tudod az illusztris "francia"vendég! :)
kissé felnőttem
@csak úgy...: orbánt okositja nem ám a népet, egy nagy pofáju bünöző? ja mi fizetjük? akkor a kajájábl levonható lesz ám 5-10-15 évig
RonaGyuri
Egy találó, de el is gondolkodtató félmondat

Tanár úr –II mondot valami bölcset majd megpróbálta elrejteni

Kétség kívül van abban valami, ha az ember nem büszke arra, hogy Német Szilárdról jut valami eszébe. Az annyira piti dolog, nem is beszélve arról, hogy nem igazán illő dolog az ilyen mértékben súlyos beteg (elmebeteg) embertársunkon viccelődni.
A derék szerző is könnyített magán azzal, hogy a post végén másoktól idézett: (Németh Szilárdról mondták):
„Orbánista élmunkás”,
„Politikai betanított munkás”,
„Intellektuális vészfék”,
„A nemzet zsírtarkója”,
„Birkózik a szavakkal.”,
„A nagy magyar pacaltáltos”
Bocs a magánozásért, de szerintem idekívánkozik szerénységem alvezériségéről szóló páva-táncos helyett pacal-táncos felvetésem.
A „Összetéveszti a testmagasságát az IQ-jával” külön kiemelést érdemel, mert nem csak rá igaz!!! =))
Nos mind ezek után, pontosabban előtt azzal indított egy gondolatot, hogy: „mert nem néz ki belőle a kultúremberség, aligha kérhető számon rajta, hogy ….”! Touché!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.