Nyáron is volt már egy hasonló osztogatás, ősszel is csak a kormánypárti, vagy fideszes támogatottságú vezetőkkel bíró kerületek kaptak pénzt.

A 444 cikke szerint kedd este jelent meg a Magyar Közlönyben az Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt határozat, amely szerint újabb fejlesztési pénzt kapnak a kormánytól némely fővárosi kerületek, pont azok, amelyek élén fideszes, vagy kormánypárti támogatottságú polgármester áll. 

Ismét csak fideszes vezetésű kerületek kaptak pénzt a kormánytól a fővárosban

Fotó: Illusztráció/Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

A cikk szerint a következő kerületek kapnak pénzt a kormánytól:

- V. kerület (Szentgyörgyvölgyi Péter, Fidesz-KDNP), 3 972 000 000 forint útfelújításra;

- X. kerület (D. Kovács Róbert, Fidesz-KDNP), 1,009 milliárd forint az újhegyi orvosi rendelő felújítására, az Újhegyi Uszoda és Strandfürdő, a sportliget fejlesztésére, egy földút leaszfaltozására;

- XVI. kerület (Kovács Péter, Fidesz-KDNP), 2 383 420 000 forint útfelújításra.

- XVII. kerület (Horváth Tamás, Fidesz-KDNP), 3 281 181 434 forint a Rákoshegyi Közösségi Ház fejlesztésére, útfelújításra.

- XX. kerület (Szabados Ákos, független, de Fidesz támogatottságú), 911 220 081 forint a Kossuth Bölcsőde fejlesztésére, a Duna-parti sétány fejlesztésére és útfelújításra.

- XXI. kerület (Csepel, Borbély Lénárd, Fidesz-KDNP), 2,314 milliárd útfelújításra, útburkolatra.

- XXI. kerület (Karsay Ferenc, Fdesz-KDNP), Budafok-Téténynek 600 milliót ad a kormány az Elágazás park fejlesztésére és útfelújításra.

XXIII. kerület (Soroksár, Bese Ferenc független, de Fidesz támogatottságú), informatikai fejlesztésre és játszótér kialakítására kapott 230,54 millió forintot az önkormányzat.

A cikk szerint nyáron is volt már egy hasonló osztogatás a kormány részéről, akkor is csak a fideszes vezetésű fővárosi kerületek kaptak pénzt.

Forrás: 444.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
@Shikari: És te ennek örülsz, te szellemi nyomorék. Ha meg majd ezek nem kapnak a jövőben egy vasat sem, itt fogsz telipofával üvöltözni te fideszfasszopó abortuszmaradék! A geci führered meg csürhéje másodrangú állampolgárként kezeli azokat aki nem lettek tányérnyalói ennek a hazaáruló tetveknek. Pedig a mi pénzünk is te gyökér. De, jön még kutyára kamion.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Szemét minielnökünk tudomására kellene hoznia a jónépnek, hogy ő az egész ország minielnökének tudja magát, nem lehet kibabrálni a számára nem szeretett lakóival.

Egyébként, senki nem várt tőle normális lépést ebben az osztásban sem.
durbincs
@CsipkeRózsa: még jó hogy nem magukat tömi ki 50IQ-s bányásokat ? 1111km-re lent az Oláh bánya mélyén ?
Szevasztok
@Aki Én: Igen és még igy is tudom ,hogy egy gazember Geri,Neked ez magas,
durbincs
@sgl: aki @CsipkeRózsa: maga 8bites tepertőagyú ? új James Bond-filmet meg majd Dobrev Klárára írják ?
durbincs
@CsipkeRózsa: mert a maga 50IQ-ja már arra nem elég ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.