A beoltottak száma 5 865 865, közülük 5 591 911 fő már a második oltását is megkapta, 646 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették.

Aggasztó adatok: hatalmasat ugrott a fertőzöttek száma, ketten meghaltak

Fotó: pixabay.com

A kormány járványügyi honlapján azt írják, hogy 501 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 819 021 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

A kedden napvilágot látott adatok szerint a fertőzöttek száma akkor 289-cel emelkedett.

Elhunyt 2 beteg, így az elhunytak száma 30 143 főre emelkedett.

A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 781 138 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 7740 főre emelkedett. 406 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 46-an vannak lélegeztetőgépen.

Az új megbetegedéseket a delta vírusmutáns okozza, a legnagyobb veszélyben a beoltatlanok vannak, ezért kérjük őket, hogy regisztráljanak és vegyék fel az oltást mielőbb

- írják a kormányzati honlapon.

Forrás: koronavirus.gov.hu

Címlapkép: pixabay.com

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
30141 Nő 81 magasvérnyomás, tüdőbetegség, érszűkület, szívelégtelenség, stroke
30140 Férfi 64 magasvérnyomás-betegség, daganatos betegség
...no comment...
Emmersson71
@Pálinkás Pál: A magas vérnyomás, a túlsúly, cukorbetegség, a dohányzás okozta tüdő- és egyéb betegségek (stb) igen nagy hányadát érintik a lakosságnak. Ezek önmagukban is komoly és alattomos betegségek, de nem gyors lefolyásúak kezelve. A COVID mintegy katalizátor rágyorsít a betegségre.
Pálinkás Pál
@Emmersson71: tudsz szöveget értelmezni?..."81 magasvérnyomás, tüdőbetegség, érszűkület, szívelégtelenség, stroke" ebből csak szimplán a stroke, meg a szívelégtelenség önmagában halálos,főleg ilyen idősen...de hát most kell a covid halott ,fenntartani a feszültséget...jut eszembe, a rák régebben gyógyítható volt?...
" 30140 Férfi 64 magasvérnyomás-betegség, daganatos betegség "...mert nem hiszem hogy a világon bárhol meglepődnek,ha meghal egy daganatos ember...de most ez is covid...azt kell mondjam, megérett a világ a pusztulásra...
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Mint írtam: Ezek önmagukban is komoly és alattomos betegségek, de nem gyors lefolyásúak kezelve. A COVID mintegy katalizátor rágyorsít a betegségre.

Tudsz olvasni?
kissé felnőttem
a főur rendeztetett bulihegyeket meg 20-át ? hát akkor most hol sportolókkal hol nagyobb ferkókkal? meg vadászékhoz nem kell maszk irták itt.. Akkor ? ?JA az egy más faj néha egymást is lövik vadászaton meg a hajtókat ? tán tul sokan vannak?
kissé felnőttem
Tegyétek a viktor asztalára mit válaszol erre? (az esetszámokat.)
Pálinkás Pál
@Emmersson71: na ja...neked nem tűnt fel hogy nagyjából ugyanannyi,és nagyjából ugyanaz az elhalálozás, mint évtizedek óta...adatok sehol a világon nem támasztják alá a járványotokat...a szépen kozmetikázott ../ mindenkit annak veszünk /..covid halottak átlag életkora 76 év...ugyan áruld már el, ez mennyiben különbözik az évtizedekre visszakereshető adatoktól...?...elárulom neked, semennyire...és valahogy nem látom a fiatalokat sem a veszélyeztetettek között...és ne gyere a hülye fertőzött dumával, attól nem beteg senki..ja...miért nem rákos halottnaj mondanak mindenkit...? minden élő emberben vannak rákos sejtek:..az nem számít?...csak a covud..ami évtizedek óta szintén mindenkiben kimutatható...most mitől pörögtetek rá?
Rockxy
a fájzerr figyelmeztetést adott ki, hogy szükséges lesz a negyedik ótás is azoknak, akik az első háromba nem haltak bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.