A képviselő szerint a főpolgármester kontársága vezetett a budapesti közlekedés összeomlásához, így annak először inkább az otthonát, nem pedig a fővárost kellene felújítania.

Deustch logikája: Karácsony nem tud becsavarni egy villanykörtét sem, ezért van közlekedési káosz Budapesten

Fotó: Facebook

„Egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban”

– ezzel a szlogennel indított nemrég plakátkampányt a fővárosban Karácsony Gergely, utalva ezzel a Budapesten zajló beruházásokra és felújításokra. A kampány üzenetét azonban Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője egy Facebook-bejegyzésében szedte szét.

Karácsony Gergely  (...) számtalanszor nyilatkozott büszkélkedve arról, hogy ő bizony még egy villanykörtét sem tud kicserélni (és láthatóan egy konyhai lámpát sem képes felszereltetni). Na, most, ha valaki nemhogy egy lakásfelújítást nem tud megszervezni, hanem a saját bevallása szerint még egy kiégett villanykörte kicserélése is meghaladja a képességeit, akkor hogy a búbánatban jut eszébe, hogy Mekk Elekként a 'közös otthonunk felújítását' képes lenne megcsinálni?

- írta a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: Facebook

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Te sikagyu tompika a sulyadót nem ohajtjátok viszaadni ?? az utakra lett annó a pénz determinálva akkor most miért a nav viribüli szét? Mert ti ugy gondoltátok be kell tartani az embereknek?1000 év alatt nem volt ilyen vezetője a népnek akit nem is érdekel csak a saját trágyadombja. Az ország meg szegényedik évek óta
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
Neked meg tompi amikor azt mondják cserélj ki egy égőt az emeleten,(mivel mindig be vagy nyomva), lemégy a pincébe és a kelttésztát akarod a falra tenni vakolatként.
Gazella
@kulabombaafityiszre: hihihihi tegnap 19:28
Ludas Matyi
ö nem tud egy egöt sem becsavarni, te pedig aki a cikket irta nem tud helyesen sem irni: Deutsch!
namihami
Viszont Tompikánk remekül tud kis papírcsövet tekerni, amivel az asztalon szétszóródott fehér por könnyebben összeszedhető. Hiába no, van amiben a Tompi szinte verhetetlen.
evacica
Tompika soha nem az eszéről volt híres! Maximum, hogy hajkurászta a lányokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.