Van WC-papír a melléképületben, de a WC nem aranyból készült – mint ahogy azt a beruházási költségek alapján feltételeznénk.

Ez a budiszerű melléképület Vácbottyánban négyzetméterenként kétmillió forintjába került az adófizető polgároknak – fotó

Fotó: Facebook

Több méregdrága budit is bemutattam , de ez visz mindent. Őrbottyánban (Vácbottyán) 30 MILLIÓÉRT ÚJÍTOTTÁK FEL EZT a melléképületet – tehát kb 2 millió Ft/nm. Igaz, “tűzifa tároló” is létesült…

- írta szerda délelőtt a korrupcióvadász országos körútjairól híressé vált független parlamenti képviselő.

Hadházy Ákos így folytatja:

Az épület a régi pálos fogadó mellett van, a település külső részén. Az elvileg könyvtár, de zárva van, csakúgy, mint maga a wc. A kis ablakon azért be lehet látni, főleg azért, mert a lámpák égnek(!). WC papír van, arany WC nincs.

Azt hittem, hogy a nyertes egyéni vállalkozó, Tar Zoltán úr legalább valami helyi szaki, aki ugyan leadja a sápot, de a pénz helyben marad. Nos, egy budai elit környéken lakó úrról van szó, nem tudom, Kmetty Károly mélykereszténydemokrata polgármester hogyan talált rá. De örülhetünk, mert volt 40 milliós ajánlat is…

Hadházy szerint a pénzt amúgy itt most nem az EU-tól lopták, hanem a közeli radioaktív hulladéklerakót ellenőrző társulat adományát költötték el ilyen jól.

Egy politikus kolléga szerint én túl sokat rohangálok a korrupció után és nem maradna időm a zuglói ügyekre. Utóbbi természetesen nem igaz, de az igen, hogy rengeteg disznóság van az ilyen apró falvakban is és aki ezt nem látja, az nem érti a rendszer lényegét

- írta Hadházy, aki Zuglóban indult az ellenzéki előválasztáson a képviselőjelöltség elnyeréséért.

Forrás: Facebook

Címlapkép: Facebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
@r2d2: ma, 12: 10 ♦ Orbán grazi számlája sem piskóta! Ha valaki még mindig nem tudja, hogy mire megy el az a rengeteg pénz a miniszterelnök közelében, akkor érdemes belegondolni, hogy mennyibe kerülhet az ideggyógyászati magánellátás egy hónapban vagy egy évben, ha egyetlen alkalomért 2 millió forintot kérnek el.
Orbán Grazi számlája:
olkt.hu/wp-content/uploads/2018/11/img_0637.jpg
r2d2
@Eladott Ország: Számlát is hamisítasz már?!
human
Jó fekvésű, turisztikailag frekventált helyen lehet. Biztos.
csak úgy....
@Aki Én: minden jó fideszes szerint reális! :) a realitásukat beszedte tölük a fidesz,helyette naivitást kaptak de jó sokat!
namihami
Ejnye-ejnye! Már megint ez a libsi/bolsi rosszindulat.
Oké, drága, ez igaz! Qrva nagyot kaszált rajta a vállalkozó és (tán) még a polgi is. Nade, az ÉRZÉS és a SIKERÉLMÉNY, ami vele járna, ha egyáltalán üzemelne.
Az igazán szép, hogy gondoltak még a falu lakosaira is (bár nekik biztos van otthon) és a turistákra. Amíg ki nem nyílik, addig legalább a falára elintézhetik a kisdolgaikat. A nagy már zűrösebb. A csajoknak még bokrokat is telepítettek a takarás céljára.
Na, ugye...
Eladott Ország
@r2d2: ma, 12:31 A csúti pszichiátriai kezelése közismert. De ennek költsége aprópénz az elsíbolt közpénz milliárdokhoz képest. Már régen ráfért volna egy vizsgálat, mert gépjárművet sem lehet vezetni orvosi illetve pályaalkalmassági vizsgálat nélkül. Orbán: A tököm se megyen Grazba, ha az Alföldön is lelazulhatok.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/218443335_3574386172787062_5344493783614464364_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=xpQ1acxx-3QAX-RPN4J&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8422fdbc873ef15459f8bac2647e68bf&oe=61721993
csak úgy....
@Shikari: ha a fidesz már a budikon is tollasodik,akkor kénytelen! persze ez neked magas...
Gyurka80
@Eladott Ország: Ilyen kép a kispesti kokós polgi és társairól hitelesebb lenne, te Orbánfóbiás hülyegyerek!
verőce21
"örülhetünk, mert volt 40 milliós ajánlat is…"
rokker33
Ez maga ORBÁN KIRÁLY TRÓNJA!!Egy büdös pottyantós budi az való ennek a szarosnak!!!
r2d2
@Eladott Ország: Jó a beleélő képességed! melyik szereplő vagy a filmben???
Aki Én
@r2d2: Na, ezért mondják sokan, hogy egy balfasz vagy.
r2d2
@Aki Én: Kit érdekel, mit gondolnak mások?!
Aki Én
@r2d2: Ez igaz. De a lényegen nem változtat :)
r2d2
@Aki Én: Nem bizony! Jövőre buktok, mint Rottenbiller!
Aki Én
@r2d2: Az is lényeges lehet, de az ostobaságodra gondoltam.
ómió
@Shikari: Neeeem! Már a hullaházban is honos!
r2d2
@Aki Én: A gondolati szabadság az megmarad jövőre is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.