A jogvégzett igazságügyminiszter vagy nem ismeri a sajtó működésére vonatkozó alkotmányos alapelveken nyugvó szabadságjogokat, vagy egészen egyszerűen hülyének nézi az állampolgárokat. A miniszter azt fájlalja, hogy a kereskedelmi csatorna szerkesztői szabadon eldöntötték, mit akarnak megkérdezni tőle.

A nevetségesen menekülő igazságügyminiszter végső érvként kijátszotta a Soros-kártyát

Fotó: Facebook

A Fake news-hálózat működésbe lépett!

- ezzel a felkiáltással kezdő szerda délelőtti posztját az igazságügyi miniszter.

Varga Judit így folytatja: a Telex reggel megírja, az RTL egy órán belül már izzítja a lejárató kampányt.

És ugyebár nincs hálózat… Dehogy!

Mint beszámoltunk róla, az RTL Klub Híradójának stábja kapta el egy konferenciáról való távozása közben Varga Judit igazságügyminisztert, akit amiatt állítottak meg, mert kedden kiderült: egy olyan újságíró telefonján is megtalálták a Pegasus-kémszoftver nyomait, aki korábban többek között Mészáros Lőrincet és Szijjártó Pétert buktatta le fényűző adriai luxusjachton való nyári lazításuk közben. De ugyanez az újságíró készített fotót Orbán Viktor magánrepülőzéséről is.

Ennek kapcsán tette fel az RTL stábja a kérdést Vargának, hogy mint igazságügyi miniszter, adott-e engedélyt arra, hogy újságírók ellen használják az izraeli kémszoftvert, ám a miniszter válaszok helyett csak valami érthetetlent susogott maga elé, majd menekülőre fogta. Ebben az is segítette a minisztert, hogy megjelentek a sameszei, akik beálltak a stáb útjába, míg Varga Judit a távozás mezejére nem tudott lépni.

Varga verziója szerint kedd délelőtt egy áldozatsegítéssel foglalkozó szakmai konferencián tartott előadást.

Alig léptem le a pulpitusról, máris mikrofon, kamera, azonban kérdés helyett egy jól felépített nemzetközi hisztériakeltés újabb fejezete következett, egy olyan témában, amelyről korábban már mindent elmondtam, amit jogszabályi keretek között el lehet mondani, sőt a belügyminiszter hétfőn részletes tájékoztatást nyújtott a Nemzetbiztonsági Bizottságnak.

Miközben estére már csúcsra járt a hecckampány, addig áldozatsegítésről egy szót sem lehetett hallani az esti RTL híradóban. Ezek szerint a szakmai tudósítás csak álca lenne? – teszi fel a kérdést a miniszter.

Miért hallgat végig és rögzít valaki egy 30 perces előadást, vagy miért regisztrál egyáltalán valaki újságíróként egy szakmai konferenciára, ha arról aztán nem tudósít?

Persze, értem én, nincsenek illúzióim a Soros-szervezetekkel kokettáló médiumokkal kapcsolatban

- írja a miniszter.

Varga kérdései vagy arról árulkodnak, hogy nem érti a sajtó működését, vagy egyszerűen hülyének nézi az adófizető állampolgárokat.

A szerkesztés szabadság a legalapvetőbb alkotmányos alapjogokra alapuló jog. A Pegazus-botrány az elmúlt évek legsúlyosabb, beláthatatlan következményekkel járó titkosszolgálati botránya. A jog uralmára alapuló nyugati államokban egy ilyen ügy a kormány bukásához vezet.

A Híradó szerkesztői nyilvánvalóan fontosnaki tartották, hogy a legsokszínűbben tudósítsanak az ügyről, amely a sajtó alapvető kötelessége. A munkájukat akarták elvégezni. Alapvető jogi kötelességük ellátásában a nevetségesen menekülő és terelő igazságügyminiszter akadályozta meg őket.

Forrás: Facebook

Címlapkép: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Fake news-hálózat ???
De hát a fidesz média bukja óránként a média pereket.

Fake News??? De hát pont azért kérdezték kamerával a kézben, hogy ő mondja el az igazságot. Nem élni kéne vele?
Nem cáfolni az állítólagos fake newsokat?
Fake news??? Hát éppen most kérdezték őt. Éppen ezen van felháborodva.

Micsoda balfasz hazaáruló ez is?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Megint feleszméltél, efftársék zakkantja!? Kár volt!
Aki Én
@ómió: ... jaj, ne legyél már ilyen feltűnően seggbuta.
ómió
@Aki Én: Már megint az egódat hazudnád rám, bolsiék idiótája!? Békélj már meg önmagaddal!
Aki Én
@ómió: ... jaj, ne legyél már ilyen feltűnően seggbuta. Te balfasz bolsi.
ómió
@Aki Én: Az idiotizmusod mellett már megint a tetves bolsiságodat is rám hazudnád, efftársék elmebetege!? A metabolizmusod kilökte a donor-agyat, amit kaptál? Az efftársi génjeid nem fogadják be az értelmet? Hát, ez látszik rajtad!
Aki Én
@ómidióta: Suttogsz, faszkalap? Ez nem biznisz senkinek. Akkor ez a buzinesz?
Hogy a faszba vagy te ennyire ijesztően sötét buta faszfej???
Te tényleg nem látod, hogy mindenki kinevet a butaságod miatt? Hova erőlködsz, te szánalmas buta idióta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.