Negyven napon keresztül váltják majd egymást az imádkozók a SOTE Nőgyógyászati Klinikája előtt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""...váltják egymást az imádkozók.""
Talán néhány tucat sáskával is lehetne erősíteni.
De, félre a tréfát: Nem ima kellene imádkozó NERtársak, hanem lakás, munkahely, elfogadható bér (vidéken elsősorban), ésszerű csecsemő- és gyerekholmi árak és hasonló semmiségek. Az imádkozás annyi, mint a vak lónak a kontaktlencse. Persze, az, hogy a gyerekesek visszakapják az adót, az csak arra lesz jó, hogy választási vakítás mellett a társadalom néhány szeletét ismét egymás ellen lehessen hangolni. (ahogy ez a 25 alattiakkal már megtörtént) Nyilván ezt az út melletti sz@ros pelenka ""alkotója"" soha nem fogja érzékelni, hiszen egyik lába se ér le a földig.
Az ima remek parasztvakítás, amiről a fideszmédia remek vágóképeket fog csinálni. És a tiszibácsi (két ministránsgyerek ""szeretgetése"" közben) még a szószékről is elmondhatja. Csak éppen a Vezér nem fog egy fillért se mellétenni.
És a születéshez nemcsak ""borkaizni"" kell. Némi plusz is járna mellé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.