Kitalált közösség, meg minden! Már addig, az államalapításig érted, akkora házibuli volt itt Kelet-Európában, hogy mint a viccben, már annak is örülni kell, hogy nem ugatunk, hehe. Keverékek vagyunk, mint a falusi kutyák, korcsok. És nyugodj bele, a te Árpádjaid is már eleve mindenféle keverékként érkeztek, Géza fejedelem anyja besenyő, az István felesége meg bajor, szerinted..?

(Forrás: msn.com, Peller Anikó által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És, mint minden alapvető igazsággal, ezzel is az a baj, hogy tökéletesen igaz! Már az ideút alatt óhatatlanul keveredtünk a vándorlás alatti népekkel. Aztán a magyar történelem fényes bizonyítéka, hogy volt bőven ""vérfrissítő"" náció az eltelt 1.100 évben. Persze, ma is akad, aki képes a származását a honfoglalókig visszavezetni. Sőt, kiköpött mása az akkorinak. Még ennek az ""ősmagyar"" őseinek a hátán ült Árpádapánk.
csak úgy....
talán ebböl adódik,hogy a magyarok a semmire is büszkék tudnak lenni!
namihami
@csak úgy...: Sőt, általában szinte csak arra! Nagyon jó példa erre éppen az Orbánnak oly kedves (a foci okán) ""Aranycsapat"", amit legfeljebb ""Ezüstcsapatnak"" lehetne normális körülmények között hívni.
Peller Anikó
Azért van olyan, hogy magyar. Az egyedül ő (= mi magyarok).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok