72.804 fő adta le a szavazatát az ellenzéki előválasztáson kedden – derül ki az Országos Előválasztási Bizottság közleményéből. Nagyjából ötezerrel többen mentek el, mint az első napon.

Elszántak a Fidesz elkergetését akaró polgárok, kedden még többen vettek részt az előválasztáson

Fotó: Előválasztás, Facebook

Szeptember 21-én kedden 69 336-an szavaztak valamelyik sátorban, míg 3 468 ember online adta le a voksát – írja a 444.hu.

A közlemény azt írja,

„az online szavazni vágyók száma is dinamikusan növekszik. A videós azonosításra már több mint 104 ezer ember regisztrált az előválasztáson.”

Forrás: 444.hu

Címlapkép: Előválasztás, Facebook

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálffy
Haladunk szépen - csak így tovább!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálffy
Haladunk szépen - csak így tovább!
gina
Nagyon helyes, még többen menjenek, ezt a tolvaj pökhendi nagyzoló bandát el kell zavarni, és ezt csak a nép teheti meg,,,,, OV és társai ne gondolják hogy a trónjukhoz , hatalomhoz ragadhatnak /////
Macskaszem
Hajrá magyarok!!
Azért nem semmi, a krumpliosztáskor sem állnak ennyien sorba. Betellt a pohár Getzik. Most szavaztam online. Az is pofon egyszerű. És nem kell sorbanállni sem.
Eladott Ország
Orbán számára a politikai hatalom, még a pénznél is fontosabb. Azt már láttuk, milyen az, amikor a hatalom kicsúszik a kezéből. De 2002-höz, vagy 2006-hoz képest most nagyságrendekkel nagyobb a veszítenivalója. És ha ráadásul a közhangulat is érezhetően megfordul – márpedig az előválasztási rendszer összeomlása nem valószínű, hogy az ő malmára hajtja a vizet -, akkor annak rá nézve beláthatatlan következményei lehetnek. Akkor a Gyurcsányozás, a mesterséges békemenet, a mindenkit hazugozó szamizdatok és a péntek reggeli igehirdetések is mennek a levesbe.
Aki Én
Nagyszerű hír! És azt is jó látni, hogy rengeteg az idős ember. A fiatalok miatt meg nem kell izgulni, azok okádnak a nemzeti-gecitől.
Aki Én
@Málna: Ez nem orbán ellen van, ugye?
Ahogy azt mondtad.
...jesszus...
tudode
Végre!
.
Kezdjük ott, hogy Torgyán dr., és az őszödi beszédet kihasználva/kiforgatva bábeli zűzzavart csinálhatott az, aki a 2006 őszi balhé után két év múlva a a fideSS alapítók selejtjeinek születésnapján jót röhögött, elvtársaival azon, hogy Gyurcány Ferencet az ót ais karaktergyilkollják azt érdemelné amit kiérdemel amiatt amivé tette ezt az országot
.
----- Orbán Viktor előrehozott választást akar
index.indavideo.hu/video/Orban_Viktor_elorehozott_valasztast_akar
---------------------------------
.
Miközben jöt röhögtek, mint az utszéliek a 2006-os balhén
.
---- Orbán nevetve: Nincs is kormány
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
„””””Kósa Lajos, Stumpf István, Bayer Zsolt vidáman értékelte az MSZP pártértekezletén történteket a Fidesz 20. születésnapján. Orbán nem követte Gyurcsány beszédét, és szerinte hithű szocialista már csak kevés akad, és ők sem az MSZP-ben vannak már.””””
---------------------------------
.
-------- Ungár Klára: Egy szélhámos vezeti Magyarországot
www.youtube.com/watch?v=PnkAW8cFuxU&t=48s
----------------------------------
.
Ezzel nem elégedve meg, már Euróüpába is betettre felemás mocskos csizmájáját!
rokker33
MENJEN EL MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR SZAVAZNI!! MOST KELL AZ ÖSSZEFOGÁS,HISZ TOVÁBBI 4 ÉVET EZ AZ ORSZÁG MÁR NEM BIR KI! ORBÁN GECI TAKARODJ!!!
csak úgy....
fölébredt végre a magyar,reszkess fidesz-kdmp!
gina
@Macskaszem: Laptopomról lehet???
rokker33
@csak úgy...: Mondjuk 2022 ben is legyenek legalább ennyire aktivak,ha leakarjátok váltani ezt a csúti faszszopó gecit! Tényleg leadtad már a voksot öregember :) ??
csak úgy....
@rokker33: apád az öreg,te meg butuska!- én csak ott szavazok ahol élek.
KisTehen
@Macskaszem: karácsonyi utalvány, az mennyire disztingváltabb már :DDD
rokker33
@csak úgy...: A diliházba vagy az öregek otthonában ?:) A diliházba színes zsírkrétával kell rajzolni az X eket Gyurcsány feje mellé,de nem kell ráfirkálni mert akkor érvénytelen lesz :)
Macskaszem
@KisTehen: Karácsonyi utalványt, Böske utalványt, meg rezsiutalványt is a gazdád osztogat. Gerinek nincs erre pénze, a Csutkány gazdád rendszeresen lerabolja.
csak úgy....
@rokker33: a humorod hülébb mint te!:) én már levél szavaztam németországban,ami nem diliház mint az utóbbi idökben a te hazád,te buta vendégmunkás! :)
division
@csak úgy...: "kdnp"...Egyébként ha vesztenek sem lesz problémájuk nagy, sokkal nagyobb bajban lesz a következő párt, mert rendesen meg lesz kötve a kezük. Lesznek dolgok amiken tudnak majd változtatni, de nagyon sok mindenen nem, legalábbis demokratikus úton. Nálunk meg ugye nincs más út.
csak úgy....
@division: azért vannak a jogászok,hogy megoldják a problémát és a tolvajok kezét kössék meg!
Pálinkás Pál
@division: mondtam...amíg el nem takarítják a szemetet,addig marad a rendeleti kormányzás...majd ha orbánék minimum a sitten rohadnak, na akkor jöhet megint a parlament...
justhpeter
Határtalan az izgalom, pedig ez csak az ellenzéki indulókat dönti el, vagyis ehhez a szavazóiknak is el kell majd menniük.
KisTehen
@Macskaszem: mióta gazdáim a dk-s szarok?
csak úgy....
@KisTehen: egy buta kis tehen honnan tudná , hogy ki a gazdája?
KisTehen
@csak úgy...: lehet, hogy gyurcsány a gazdám?
Qqberci
@csak úgy...: Nem megkötni, levágni - mondá Pokorny elvtárs...
Macskaszem
@KisTehen: Azt se tudod ki legeltet, baszki?
Aki Én
@fergeteg: Igen. Azért kell végre elkergetni a fideszt, mert hazaárulók.
Aki Én
@KisTehen: Miért nem a fideszes krumplinál nyivákoltál??? Utalvánnyal meg bajod van?
Húúú, de ijesztően buták vagytok.
Horizont
@division: 15:58
Azért azt sejted, hogy nagyon sok mindent meg lehet csinálni. Pláne ha az EU melléjük áll. Már pedig melléjük fog. A jogot lehet így is meg úgy is értelmezni ezt már megtanulhattuk orbán alatt. Te is tudod bármennyire is a fidesz híve vagy, hogy nem nagyon fér bele az ország életébe újabb 4 év. Nagyon sokan lettünk akiknek elege lett belőlük hidd el. Lehet új alkotmány, vissza lehet venni az alapítványba rakott dolgokat, Poltot és a többi faszkalapot ki lehet iktatni. Szerintem jogászok csapata keresi a megoldásokat. És meg is lesz!!!
ómió
Ilyen sokan várják már a gázáremelést? "Jó efftársi hírek" jönnek ezügyben!
Havanagi
@Horizont: Bízom benne,hogy így is lesz.A kormány annyira aljadék,hogy szerintem a választásokig még lehet számítani egy sorozat övön aluli törény/telen módosításra,kassza ürítésre,csalásra és ki tudja még mire.
Horizont
@Havanagi: Ezeknél van egy csapat akik egy szobában azt kutatják kiről mit lehet előszedni és meg is teszik. Karaktergyilkolászás ezerrel.
Lepényleső
...csakhogy ukránok,románok,szerbek,körülöttünk élő népek (tisztelet a kivételnek) sokkal többen vannak,
akik a mi pénzünkre szavaznak,- amit meg csak a bántól kapnak?
Bástya Béla Elvtárs
Miért? Hány fideszest kergettek már el?! Nem látok senkit fogócskázni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.