A napokban derítette ki a Direkt36 oknyomozó oldal, hogy Németh Dániel fotóst is megfigyelték az izraeli NSO Pegasus nevű kémszoftverével.

Pegasus- botrány: Mészáros Lőrincék nem foglalkoznak "paparazzik tevékenységével"

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Németh akkoriban Mészáros Lőrinc és ügyei után nyomozgatott, de fotót készített például a luxusjachton nyaraló Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterről is – írja a hvg.hu.

A téma a The Guardian figyelmét is felkeltette, és részletesen beszámoltak róla. A cikkben még Mészáros Lőrinc szóvivőjét is idézik, aki azt a választ adta, hogy

a felcsúti milliárdos nem foglalkozik sem Németh, sem más paparazzik tevékenységével, vagy a velük kapcsolatos incidensekkel.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Díszes kompánia, jól fognak mutatni csíkos pizsamában is.
Yoda69
Díszes kompánia, jól fognak mutatni csíkos pizsamában is.
tudode
Mit tudna!
.
De jobb ha tudja
.
-----Bige László: "Sok eszköz van a kezemben"; "Mészáros lesz az első áldozat"
propeller.hu/itthon/3649785-bige-laszlo-sok-eszkoz-van-kezemben-meszaros-lesz
----------------------
.
Jön még kutyákra dér!
Eladott Ország
Mészáros Lölö, nem lesz mindig ilyen nagypofád! "Ez itt teljes valójában az orbáni plebejus, a népmesei hős, 2021 Magyarországának ideáltipikus megtestesítője, maga a rezignált bukolika és a szenvtelen ostobaság díjnyertes ötvözete. Mészáros Lölö. Az ember, aki nem oly régen 3 millió forint árbevételt kapart össze egy év alatt. Most 400 milliárd felett tart. Hát nem egy átlagember, az egészen biztos. Minden szava aranyat ér, szinte aranyköpetek sorozata, csiszolatlan gyémántok elénk hányt füzére, a harmadikos diák szellemi szintjén megrekedt, kétszámjegyű szavas szótárát büszkén lobogtató, öntudatlan nemzeti tőkés.Az a pengeéles logika, azok a mélyenszántó, magvas gondolatok, az a sztoikus bölcselőket megszégyenítő mélysége az elmének, a nemzeti felső-középosztály megtestesítője, a NER jobbágya, a 21. századi magyar feudalizmusba oltott kleptokrácia arca. Már-már fizikai fájdalommal járt végighallgatni a sehonnan sehova nem vezető, végtelenül kínos gagyogást, a milliárdos lábtörlőnek használt téeszelnök primitív, mélysötét és öntudatlan küzdelmét a magyar nyelvvel. "
csak úgy....
@KisTehen: nem zörög a haraszt ha nem izél a paraszt! -ezt neked tudni kéne...
namihami
Ennek a kantáros adrágos parasztnak ( és gyerekkori barátjának) még annyi esze sincs, hogy tudja mi a különbség a paparazzók és az oknyomozó újságíró között.
Két ""gyerekkori barát"" ugyanabból a faluból, ugyanazon a szinten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.