Napok óta a Gyurcsány mozi körül forog a kormánymédia, hiszen Kálomista szerint politikai okokból nem akarják játszani az Elkxrtuk-at, a mozik szerint szimplán csak nem veszi fel a versenyt a többi filmmel.

Elk*rtuk vagy Szétl*pjuk – Gyurcsány keményen vágott vissza
Kép: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Most azonban, Gyurcsány Ferenc vágott vissza méghozzá az Elk*rtuk ihlette, alternatív plakátot mutatott Gyurcsány Ferenc az Orbán-kormányzásról. Szerinte az Orbán-filmet már 2010 óta vetítik Magyarországon.

De már nem sokáig

- tette hozzá a politikus. 

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Gyurcsány Ferenc

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Pedig már Kádár is felgyelt s Soros öszöndíjaasra.
.
---- Döbbenetes hangfelvétel 1988-ból: Kádár szidja Sorost.
www.youtube.com/watch?v=4xGrl-JJpi8
-----------------------------
.
Akkor kellett volna megajándékozni egy karpereccel!
Emmersson71
Na, ezért inkább Dobrev és a DK a befutó nálam :)
Karácsony békeidőben jobb volna nála, de most fel kell venni a kesztyűt és vissza kell ütni!
Peller Anikó
@sgl: De nyílik a bicska. Látod a Jákob Peti mekkorákat ugrik és meg is van az eredménye, ez kell a népnek. Szerintem ez a jobbik déká konglomerátum bejöhet még, a Péter mond nagyokat, a Dobrev is ébredezik, össze kell fogni mindenkivel, Jakabot belügyminiszternek, Hatházit elszámoltatónak, legyen összefogdosás, pardon összefogás mert a gyurcsi a kezetekre üt ha összefogdossátoka Klárikát.
jesz
óóóó...ez még semmi...hallottam egy előrejelzést, hogy az igazi össztűz a választások előtt lesz pár hétzel, nappal, amikor a szavazó már nem képes "felejteni",més "jó"helyre ikszel...mondta egy fideszes propagandista.

Feljebb valaki megjegyezte, hogy polgárháború lesz ebből...hát ha az nem is, de az ellenzéknek igencsak megszorongatják a tökeit...azok meg a fideszét...

haha...mindenki a másik zacskóját markolássza...az qurvára tud fájni.
Gyurka80
Jaj, az ország főtolvaja böszmeferi beszél tolvajlásról, nem semmi!
csak úgy....
@Shikari: "Szarnak nem kell védelem!? " pedíg egy jogállamban minden szar megérdemli,még te is és viktor is! :)
@Gyurka80: az utóbbi 11 évben kitenyésztettek a magyarok egy sokkal lopósabb gárdát,persze te mint szellemileg le és hátramaradott ,még nem vetted észre... :)
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 20:09
11 éve van a trottyos hatalmon neki nem sikerült te meg itt ugatsz hülyeségeket,fotelnáci.
kulabombaafityiszre
@Gyurka80: ma, 20:41
Mesélj 1 bites mit lopott el?
csak úgy....
@Shikari: a valódi igazság az lesz,hogy uniós tagság nélkül a kutyának sem kell magyarország, nem ám a ruszkiknak vagy kínának! :)
csak úgy....
@Shikari: tibim,ti csak színtelen-szagtalan lepke fing...,úgy politikailag mint gazdaságilag! talán ha a géniuszotok nem focira és a maguk gyarapodására költi a lehetöségeket...,akár másképp is alakulhatott volna! -persze tudom,hogy ezt neked kár is volt mondanom , -hogy a turul szart volna legalább az üres fejedbe!
justhpeter
@Shikari: Igazad van koma. A hazaárulók mind bíróság elé kerülnek. Te hol kérsz menedékjogot ?
szaboria1
@Gyurka80: Írd már meg mit lopott a Feri , mert még a miniszter elnöki fizetését sem vette fel. Látszik a FIDESZ propaganda beépült a fejetekbe. 2008-ban világválság jött ekkor már tudta, hogy ehhez olyan szakember kell aki tudja miként kell kezelni így jött a képbe Bajnai Gordon. Akit bizony még Orbán is elismert csak hát ugye azt hiszi elég az elmúlt 10 év arra, hogy azt elfelejtsék az emberek.
Csak a forint állását kövesd az átvétel óta és talán rá jössz úgy átvagyunk verve , hogy Gyurcsányon Viktor triplán túltett az elkurta és szétlopta az országot.
Peller Anikó
@Hurka80: Írd már meg mit lopott a Feri az uralkodása alatt, visszaélve a ráruházott hatalommal, mert eddig egyik hülyegyerek sem volt erre képes, tánti tok?
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 21:16
Akkor neked harangoztak kis fotelnáci.
Aki Én
@Gyurka80: @Pegero: Komolyan kérdezem.
Hogyan lehetséges, hogy Gyurcsány lopásait látjátok, értitek, de orbánékét nem?
Pedig nagyságrendi különbségek vannak.
Értem, hogy Gyurcsány lopásai felbosszantanak, de orbáné miért nem?
Vagy egyiket sem értitek, csak az a dolgotok, hogy ,,Gyurcsány"?
Komolyan kérdezem.
fűre lépni szabad
Én úgy írtam, volna, hogy Szétl*lopták (az Elk*rtuk mellé ez is passzolna)
A szétlopjuk azt sugallja nekem, hogy 2022 után is folytatják az ország kirablását.
ómió
Ami titeket illet, Böszme efftárs: is-is!
Szevasztok
Ferinek mindkettő sikerült és jövőtől szeretné folytatni. Hajrá !!
Peller Anikó
@Szevasz: Írd már meg nekünk mit lopott a Feri az uralkodása alatt, visszaélve a ráruházott hatalommal, mert eddig egyik hülyegyerek sem volt erre képes, tánti tok?
Peller Anikó
@sgl: Na végre kiderült mennyit lopott a győrcsány, gyerünk húgyagyúak lehet hivatkozni, itt a megbízható forrás, a gyarcsány éppen 100 milliószor annyit lopott mint az ígó.

Elopot kerekítve 350 x 300 000 000 x 1000 000 000 forintot és hátizsákba tömve kivitte indoméziába, abba a bankba ahova az ígó tartja a lopott pénzt. Persze fordulnia kellett kétszer, mert egyszerrrre nem fért bele mind a hátizsákba.

Bárha marharépák ezt is elhittétek akkor egy picit módosítok, mert kb 300 milliószor kellett fordulnia.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Adalék egy szegény kis kormány-nyalonc nyavalygásához

Meg kell jegyezzem, hogy az uralkodó ideológia terjesztése nem áll távol Orbánék komcsi-káder gyökereitől, de ez primitívségével és direktségével messze túlmegy azokon az egyértelmű propaganda filmeken

Meg kell jegyezzem, hogy hic & nunc a filmművészet szempontjaiból – tekintettel az elkövetők szellemi szintjére – nem foglalkozom a témával.
Nos mint ismert „Kálomista Gábor, az Elk*rtuk című új magyar film producere úgy látja, politikai nyomásra (értsd ellenzéki nyomásra) nem vetíti minden mozi az általa összehozott filmet. ”! A mindenhez lelkesen tapsikoló birkákon túlmenően a többség minimum értelenül áll a kirohanás előtt. S számosan vagyunk, aki nagyfokú hasonlóságot vélünk felfedezni számos kormányzati átkenéshez.
A kormanykommentek.blog „Kálomista Gábor Orbán nyomdokaiba lépett: megtalálta az ellenségeit!” című postja egyenesen a forrást is felfedezni véli.
A cikk egyik érdekes mozzanata, hogy „javaslattal él” a sirám feloldására: „van megoldás, de szerintem már dolgozik rajta a NER stábja. Venni kell egy mozihálózatot, és tele kell tömni Kálomista filmekkel az összes termét, minden időpontra.”.
Nos ebben van valami, bár az igazat megvallva a mai matyar rögvalóságban ez kicsit másképp történhetne:
egyfelől a NER-társak annyira nem szeretnek vásárolni, inkább a maffia meggyőzési módszereiben hisznek, illetve az sem zárható ki, hogy Lolo-ék szívesen építenének jópénzért mozi-kat is.
ennél is relevánsabb azonban az a megoldás ami abban korban volt divat, amikor Orbánék szocializálódtak (bár ez a fogalom Orbán esetében nehezen értelmezhető), s amire hajazó példák nem kis számban kezdenek újra elterjedni. Igen arról van szó, hogy bizonyos intézmények - elsősorban oktatási intézmények – egyedeit kiterelik a kormánynak tetsző rendezvényekre! =))
Gyurka80
@Aki Én: Komolyan böszme és elvtársai lopásai bizonyítottak (szoci börtönválogatott), Orbáné pedig csak libsi vádaskodás.
Gyurka80
@szaboria1: Böszmeferi lopásairól cégeiről google a barátod egy példa MOTIM. Bajnai libás szakember nem értettünk hozzá, csak azért lett böszmeferi után, mert a castingon (nézz utána) senki nem vállalta !Évi 120 millió osztalékot vett fel 20%-os osztalékadóval amikor mi 38% SZJA-t fizettünk, ezért tudott a fizetésével jótékonykodni, hívei benyalták.
szegfue
@Gyurka80: 10:45 Akkor ezek szerint azok az emberek, akik ma vesznek ki osztalékot, ők is "lopnak"?! Hiszen ma minden jövedelem után csak 15 %-os SZJA-t kell fizetni, mert ma ez a törvény, akkor meg az volt. Csak, hogy érezd a különbséget: az évi 120.000.000 Ft-tal szemben Mészáros évi 16.000.000.000 Ft osztalékot vesz fel... és nem 20 %-os osztalékadóval, hanem csak 15 %-kal, sőt a "sima" béréből is 15 %-ot fizet, nem 38 %-ot. És bizony a Fidesz hozta az egykulcsos SZJA-t, ami szerintem nem igazán "közteherviselő".
A másik: ha Te 38 %-os SZJA-t fizettél, akkor az éves kereseted 1500 eFt felett volt, az akkori minimálbér pedig 53 eFt, vagyis ennek majdnem a 2,5x-sét kerested, vagyis nem igazán nyomoroghattál Gyurcsány és Bajnai kormányzása alatt.
Gyurka80
@szegfue: Nem nyomorogtam mert dolgoztam, bár szerinted 1,5 millió feletti kereset gazdag voltam, nooormális?!Nem érted, felháborító, hogy magának osztalékadót 20%-ot a népnek meg 38% SZJA-t szavaztak meg.Nem igazságosabb ORBÁN, hogy mindenki 15%-ot fizessen? DE!
kereső
@Gyurka80: Osztalékadó kulcsa 35% volt, +14% eho.
2009-ben elfogadott adótv. -2010-től 25%-ra csökkentette. az eho maradt. Jelenleg 15%+15,5% szochó.
szegfue
@Gyurka80: Ugy látom nem érted. Nem állitottam, hogy "gazdag" voltál, de a legtöbb ember a havi 53 eFt-os bérért is dolgozott és ők bizony nem fizettek 38 % SZJA-t! Egyáltalán nem "igazságosabb" az egykulcsos SZJA, mert ezt csak a magas keresetüek "élvezik".
Azt meg nem tudom értelmezni: kire, vagy mire gondoltál a "nooormális" állitásoddal?
szegfue
@kereső: Kösz. a pontositást! Én csak próbáltam @Gyurka80: "vezérfonalánál" maradni, de látom tök mindegy:(
Gyurka80
@szegfue: Arra, hogy szerinted évi 1,5 millió Ft jövedelemmel gazdag, kedvenced ( a bukott pedagógus aki nem találja a szakdogáját, de dobrev klánba mősült) akkor mi a 120 milliójával?
szegfue
@Gyurka80: Attól még, hogy más a véleményem, még "normális vagyok"... és hát kár a személyeskedésbe belemenni. Részemről ennyi volt. Viszlát!
Gyurka80
@szegfue: Nem válaszoltál a kérdésre!
kereső
@Gyurka80: Ha nem hiszed menj fel a nav honlapjára 1988-tól fenn vannak az adókulcsok.Te ne terjessz hülyeséget.
kereső
@szegfue: Hallott valami fideSS kampány szöveget ami köszönő viszonyban sincs a tényekkkel/ a valósággal, és ragaszkodik ahhoz.
silber13
@Shikari: Egy igazi, meggyőződéses hitleista itt ne ugasson!
tudode
Ezzel a kleptomániás csapattal addig amíg ronthatják a levegőt, nem lesz nyugalom, béke, biztonság a szomorfűzfák alatt.
.
Szerenád a papagályoknak::
.
Little Cow- Kistehén- Szájber gyerek
www.youtube.com/watch?v=S1jXMGUGFyw
.
Van egy kék tó a fák alatt
Ha beleteszem lehűti a lábamat
Szájber gyerek kérjél bocsánatot,
Nem mutatom meg a kacsámat ott!
-------------------------
.
Vicc kategória az egész Stop mantra azoktól, akiknek nincs aki leállítsa az karaktergyilkolással fűszerezett baromkodását!
.
Az egész világ röhej tárgya lettek, akik a hozzá nem értésükről baromkodással terelik el a laikus állampolgárok figyelmét!
.,
Szégyen, miközben a vírus teszi a dolgát!
silber13
@Shikari: Ezzel azt akarnád nyögni, hogy te is egyfajta náci "úriembernek" képzeled magad?:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
human
Jó válasz. OK. Azért ne feledje az ellenzék, hogy nem csak a facebook-on, hanem a vidéki kistelepüléseken is meg kell jelenni és el kell mondani, hogy Ráhelék már Spanyolba menekültek és hogy Orbán gazdag, külföldi diákoknak épít egyetemet és diákvárost a magyar diákok helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.