Miközben szinte valamennyi szomszédunk ilyen, olyan intézkedésekkel igyekszik felvenni a harcot a járvány negyedik hullámával Orbán Viktor és kormánya  görcsösen ragaszkodik, már megint, egy orbitális hazugsághoz, miszerint semmi szükség megszorításokra. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
pedig igazuk van...semmi szükség rá...aki fél, otthon marad, ennyi..
csipetke
Nézzük az előző hullámok járványkezelését. Abból az jön le,hogy a kormányt érdekelte az emberek nyomora?Baromira nem. Most még rosszabb lesz,mert jóval kevesebb a szakdolgozó az eü-s intézményekben.Ha a kormány beleáll a járványkezelésbe,nem titkolt volna el adatokat,amit egy normálisan működő országban automatikusan kiadtak naponta,itt hónapok múlva adták ki nyögvenyelősen,vagy ki kellett perelni.Tilos volt az orvosoknak-dolgozóknak nyilatkozni,médiát nem engedtek be a kórházakba az orbán-tv-n kívül.Nem volt kontakt-kutatás,a tesztelés is csak úgy-ahogy,és lehetne sorolni,amit megtehettek volna,csak lesz@rták.Ráadásul a tehetetlen,idióta intézkedéseket hozó káslerrel,és nyunyó nénivel akart orbán járványt kezelni?Egy dologra volt esze a kormánynak,rohadtnagyot kaszáltak a horkolásgátló gépeken,és a kínai vakcinabizniszen.
Most meg sokkal fontosabb nekik semjén vadászati izéje,mint az emberek egészsége. Érdekes módon a kormány megint megszavaztatta magának a veszélyhelyzetet,de hogy az emberek mit csinálnak,az nem érdekli őket. Röhej,ami itt folyik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.