Érdekes adat.

Már több mint 200 ezren szavaztak az előválasztáson 

Fotó: Pixabay

Átlépte az előválasztáson résztvevők száma a 200 ezret – közölte az Országos Előválasztási Bizottság (OEVB). Azt írják, hogy szerdán közel 58 ezren szavaztak az ellenzéki jelöltekre sátorban, online pedig közel 4 ezren.

Kedden majdnem 73 ezren voksoltak, hétfőn pedig 67 ezren.

Forrás: hvg.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Elég gyenge adat! 200 ezer a 8 millió választásra jogosult ember pár % a, ami valljuk be eléggé siralmas eredmény, ha egyáltalán ezt eredménynek lehet mondani!
Eladott Ország
@rokker33: 8 millió választásra jogosult ember nem lesz, csak 6 millió ellenzéki szavazó! Egyébként hányan szavaztak a csúti führer népszavazási tébolyára?!
Gazella
@rokker33: te a 900.000 konzultáció nem gyenge a 8.000.000 hoz?!
rokker33
@Gazella: Az csak egy vacak konzultáció aminek nincsen tétje és mégis majdnem 1 millióan azaz a Fidesz szavazók majdcsak 50% a küldte vissza ,ehhez képest egy HIVATALOS választásra vasárnap óta CSAK 200 ezer tették le a voksukat!!Nagyon nevetségesen kevés. @Eladott Ország: a 6 millióból 200 ezren mentek el hát ezt bárminek lehet nevezni csak eredménynek nem!A csúti gecinek legalább majdcsak 1 millióan visszaküldték, pedig csak egy szaros konzultáció semmi tétje nincs!A STOP Gyurcsány is népszerűbb, mint ez a bolhacirkusz :)
Yoda69
@Gazella: Ha volt egyáltalán 900.000, mert ugye a fideSS olyan szamot mond be amilyet akar. Mitahogy a Kossuth teren is 2millios fideSS tomeg gyult ossze, azt, jo ha voltak 50 ezren :)
Viszont a 200.000 elovalaszto az hiteles adat, hiszen személyesen kell szavazni. Es meg van 1 het.
ómió
Akkor, lassan leszavaz az egész bolsi fészekalj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.