Csütörtökök kezdődik a magyar kormány által összehívott Demográfiai Csúcs, amelyre több külföldi jobboldali politikus is érkezik.

Aktivisták tiltakoztak a komány által összehívott Demográfiai Csúcs helyszínén a Várkert Bazárban

Fotó: Kaufmann Balázs/444

A csúcs résztvevői csütörtök reggel egy apró tiltakozó flashmob várta, a Nőkért Egyesület aktivistái álltak ki a helyszínen, az alábbi molinót felemelve.

A Nőkért Egyesület az oldalán részletesen is kifejtette, mi a baja a rendezvénnyel. Szerintük a családbarát kormánynak az ultrakonzervatív szélsőségesekkel való lepaktálás helyett a családok tényleges védelmével, azon belül a családtagjaikat bántalmazó idejében történő megfékezésével kellene foglalkoznia.

Forrás: 444.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A csodálatosan hangzó és igen gyakran előadott családbarát szlogenek mögött tartósan kialvatlan gyerekek és túlhajszolt szülők milliói gürcölnek a jobbanteljesítés örömére. Sok településen semmiféle munkahely nincs, legfeljebb közmunka. Ha az is van egyáltalán. De ha van is, abból megélni nem lehet, gyereket nevelni főleg nem. Marad tehát a közeli vagy távolabbi városba utazás a hét öt napján. Jó esetben. Mert nem annyira jó esetben a hét hat, ha nem hét napján. Mégpedig meglehetősen gyatra fizetésért, de mivel nincs lehetőség válogatni, ezt is meg kell becsülni. A városi legendával ellentétben a falusi embereknek is meg kell vásárolniuk az élelmet. Akkor is, ha van konyhakert, ugyanis sem idő, sem erő nincs a kertészkedésre. Lényegében ugyanabban a taposómalomban kínlódik a fél ország. A nagyobbik fele. Méltatlan körülmények között, pocsék tömegközlekedéssel, fillérekért gürcölnek annyit, mint egy rossz ló. Minden tömjénfüst és dobszó ellenére a magyar – főleg a vidéki – munkakörülmények gyalázatosak, a bérek a béka feneke alatt vannak. Arra talán elég a fizetés, hogy alaphangon megéljen az ember, de arra már nem, hogy méltó életet élhessen. A többség nem azért dolgozik, hogy éljen, hanem azért él, hogy dolgozzon. Ez nemcsak nem javult az elmúlt években, hanem kimondottan rosszabb lett. A kormányablak dolgozói elmennek a drogériába dolgozni, az egyetemisták nagyobbik hányada külföldön próbál szerencsét, a szakmunkások és diplomás szakemberek már régen a kerítés túloldalán dolgoznak. Mi pedig maradunk, időnként sírdogálunk egy kicsit, aztán robotolunk tovább, ameddig bele nem pusztulunk a családbarát jobbanteljesítésbe és a miniszterek milliós fizetéseibe. Mert mi így szeretjük."
ómió
Eszerint vannak agybaj-sújtotta egyesületek is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.