Az országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán akadt ki. 

Hadházy: Szijjártó luxusrepülővel ment Pozsonyba, ahova két óra alatt el lehet jutni autóval

Fotó: Michal CIZEK / AFP

Hadházy Ákos felidézte, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter a mindössze két órás autóútra lévő Pozsonyba ismét luxusrepülővel utazott ki. Sőt, onnan 

"Ez önmagában is hihetetlen, mert Pozsony ugye közelebb van Budapesthez, mint mondjuk Szombathely vagy Békéscsaba. Ami viszont újdonság, hogy Luxus Péter kezdi érezni, mennyire ciki, hogy a Mercedes nem elég neki ilyen rövid utakra. Ezért a "honvédségi" jetet előre küldték egy nappal korábban Pozsonyba, ő maga pedig egy olyan sugárhajtású magángépen repült, amelynek a tulajdonosa korábban három milliárd támogatást kapott a kormánytól (a gépet a járvány alatt, röviddel azelőtt vásárolták, mielőtt Szijjártó a tulajdonossal közösen a 3 milliárd támogatást bejelentette volna)"

- írta a politikus a Facebookon, majd azt is hozzátette, hogy itt még nincs vége a sztorinak. 

Azt is tudni kell, hogy a Szijjártó Pozsonyból már nem a magángéppel, hanem a "honvédségi" luxus jettel repült tovább New Yorkba. A "honvédségi" gép előző nap Csehországba repült (az útvonala alapján kiképző repülésre), majd nem jött haza, hanem Pozsonyban landolva ott éjszakázott és várta be a külügyért.

"Ennek csak egyetlen oka lehet: Luxus Péter kezdi magát szégyelleni, hogy lassan vécére is repülővel megy. Illetve szégyelleni, nem szégyelli, csak annak nem örül, hogy a sajtó is ír erről, ezért volt ez a kis trükközés."

- írta Hadházy a posztban.

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Két lovat nem lehet egy s*ggel megülni, de szíjrágó bemutatta, hogy lehet egy útra két repülőt használni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@justhpeter: Nem is kell leszállni, elég, ha ledobják...
namihami
@Qqberci: 11.59: Miért ne kellhetne kettő? Egy oda--egy vissza. (csak nem fog egy használt repülővel utazgatni? (és az még a mi szerencsénk, hogy nem vetet minden útjához egy újat)
A használt addig továbbmehet, és valamelyik szerencsés NERtársat elviheti nyaralni. Nem ""laszminitbe"" mennek, legalább az utiköltségen hadd fogjanak már valamennyit.
justhpeter
@sgl: Maj ha a böriben lehúzta azt a 15-20 évét mehet a temetőbe, ha a Greenpace nem emel kifogást a környezetszennyezés miatt.
verőce21
Szíjjártó luxusgéppel ment "Bratyiszlavába"... És hozott megint több milliárdot befektetésre, munkahelyekre a magyar embereknek!

Viszont az aljamocsok "Merjünk kicsik lenni"-k soha nem repültek sehova..., ellenben megszüntettek mindent, ami a magyarnak támogatást, segítést jelentett és most ugyanerre készülnek a magyargyűlölő korcsok.
ómió
Hullaházy efftárs "átment" ingyen programszervezőbe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.